reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
nie drapać mi się tu no
kasia super że już jesteście spowrotem
a mój michał własnie rozmawiał z dziadkiem przez telefon ile smiechu przy tym było jak widzielismy jego miny

KURCZE DZIEWCZNY USPOKOIĆ MI SIĘ TU!! Co to za kłótnie!!?

Najważniejsze że z Fifim lepiej, a reszta nie ważna;)
ewus zdrówka dla chłopaków życzę! Fajnie że wam się dobrze układa:)
Ania. super pomysł z tym naleśnikiem, muszę spróbować na mojego małego leniuszka:) Dzisiaj odkryła że gołe paluszki u nóg można brać do buzi, mieliśmy z niej mega ubaw;)

Niestety moje zakupy z niuśką nie bardzo udane, bo mała była śpiąca i nie długo trzeba było wracać do domu także teraz sama wybywam do Galerii i potem na pizzę ze znajomymi:)

a u mnie jabłecznik juz zrobiony i torcik bezowy teznawet czekolada (ona niby na swieta ale cos czuje ze bede jeszcze raz robic):-D

a u mnie jabłecznik juz zrobiony i torcik bezowy teznawet czekolada (ona niby na swieta ale cos czuje ze bede jeszcze raz robic):-D

To ja poproszę torcik bezowy na święta:)Tzn przepis...ale jakie ja dzisiaj dostałam przepis na ciasto od mojeje chrzestnej..miodzio jak jadła normalnie jak kupne;)

dziewczynki, byłam w przychodni, mamy odstawić antybiotyk, bo ona ma takie skutki uboczne, oskrzela już ma czyste, gardło już nie jest czerwone, mam podawać dicoflor przez tydzień 2 razy dziennie i dużo picia

ja właśnie po to pytałam, żeby dostać jakieś rady natomiast nigdy nie stawiam internetu ponad wiedzę lekarza, po prostu w takich trudnych chwilach człowiek szuka wsparcia i rady, szczególnie jak w domu sam jest

te wasze rady dla mnie jak środek uspokajający są :) nie chciałam stać się pzryczyną kłotni czy sporów ;)

fifiemu daję sok marchewkoy Hippa, do mleka dodam kleik ryżowy zamiast kukurydzianego i musi być OK :)

wpadnę wieczorem :)

dziękuję wam za rady :)

kasiu - bardzo sie cieszymy razem z Polusią że już lepiej z Fifim....Trzymajcie się dzielnie!!!!Myślimy o Was i kciuki od nas mocno zacisnięte!!!

To ja poproszę torcik bezowy na święta:)Tzn przepis...ale jakie ja dzisiaj dostałam przepis na ciasto od mojeje chrzestnej..miodzio jak jadła normalnie jak kupne;)

hehehe :-Dkupne spody bezowe i ubita kremówka lub śnieżka jak kto lubi ja mam oczywiście śnieżkę mniej kaloryczna:-D:-D:-D
dawaj ten przepis

kurcze moje dziecko po dobrych kilku dniach zasnęło bez krzyku w swoim łóżeczku chyba jednak coś mu było albo zęby bo dziąsła wyglądają jakby wsztstkie na raz miały wyjść tzn 1i2 na dole i 1 u góry albo jakiś skok wzrostowy

reklama
Wiem że żadna z Was nie jest LEKARZEM ;-), ale proszę o pomoc... od jakiegoś czasu w gilach Damisia jest krew... tzn. w jednej dziurce... czy powinnam się martwić???

Do góry