reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
nie drapać mi się tu no
kasia super że już jesteście spowrotem
a mój michał własnie rozmawiał z dziadkiem przez telefon ile smiechu przy tym było jak widzielismy jego miny
A ciasteczka już w lodówce a teraz sie biorę za kluski śląskie
KURCZE DZIEWCZNY USPOKOIĆ MI SIĘ TU!! Co to za kłótnie!!?
Najważniejsze że z Fifim lepiej, a reszta nie ważna
ewus zdrówka dla chłopaków życzę! Fajnie że wam się dobrze układa
Ania. super pomysł z tym naleśnikiem, muszę spróbować na mojego małego leniuszka Dzisiaj odkryła że gołe paluszki u nóg można brać do buzi, mieliśmy z niej mega ubaw
Niestety moje zakupy z niuśką nie bardzo udane, bo mała była śpiąca i nie długo trzeba było wracać do domu także teraz sama wybywam do Galerii i potem na pizzę ze znajomymi
Najważniejsze że z Fifim lepiej, a reszta nie ważna
ewus zdrówka dla chłopaków życzę! Fajnie że wam się dobrze układa
Ania. super pomysł z tym naleśnikiem, muszę spróbować na mojego małego leniuszka Dzisiaj odkryła że gołe paluszki u nóg można brać do buzi, mieliśmy z niej mega ubaw
Niestety moje zakupy z niuśką nie bardzo udane, bo mała była śpiąca i nie długo trzeba było wracać do domu także teraz sama wybywam do Galerii i potem na pizzę ze znajomymi
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a u mnie jabłecznik juz zrobiony i torcik bezowy teznawet czekolada (ona niby na swieta ale cos czuje ze bede jeszcze raz robic)
To ja poproszę torcik bezowy na świętaTzn przepis...ale jakie ja dzisiaj dostałam przepis na ciasto od mojeje chrzestnej..miodzio jak jadła normalnie jak kupne
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
dziewczynki, byłam w przychodni, mamy odstawić antybiotyk, bo ona ma takie skutki uboczne, oskrzela już ma czyste, gardło już nie jest czerwone, mam podawać dicoflor przez tydzień 2 razy dziennie i dużo picia
ja właśnie po to pytałam, żeby dostać jakieś rady natomiast nigdy nie stawiam internetu ponad wiedzę lekarza, po prostu w takich trudnych chwilach człowiek szuka wsparcia i rady, szczególnie jak w domu sam jest
te wasze rady dla mnie jak środek uspokajający są nie chciałam stać się pzryczyną kłotni czy sporów
fifiemu daję sok marchewkoy Hippa, do mleka dodam kleik ryżowy zamiast kukurydzianego i musi być OK
wpadnę wieczorem
dziękuję wam za rady
kasiu - bardzo sie cieszymy razem z Polusią że już lepiej z Fifim....Trzymajcie się dzielnie!!!!Myślimy o Was i kciuki od nas mocno zacisnięte!!!
izia_tcz
Fanka BB :)
To ja poproszę torcik bezowy na świętaTzn przepis...ale jakie ja dzisiaj dostałam przepis na ciasto od mojeje chrzestnej..miodzio jak jadła normalnie jak kupne
hehehe kupne spody bezowe i ubita kremówka lub śnieżka jak kto lubi ja mam oczywiście śnieżkę mniej kaloryczna
dawaj ten przepis
reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
Wiem że żadna z Was nie jest LEKARZEM ;-), ale proszę o pomoc... od jakiegoś czasu w gilach Damisia jest krew... tzn. w jednej dziurce... czy powinnam się martwić???