reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Pefecta - podejrzenia są u nas o tyle uzasadnione że mieliśmy wśród nas trolla, który podobnie jak ta kwietniówka opisywała swoje przeboje ze szpitalem itp Każda z nas ryczała przed monitorem czytając posty jak jej dziecko umiera na sepsę itp... Po czym okazało się to ściemą.

A ja właśnie zrobiłam pycha gulasz <mniam>
Dokładnie ja myślę, że przez jedną mamę czerwcową dziewczyny sie stały nieufne w sumie ja też....i powiem Wam szczerze, że po tamtej sytuacji jest we mnie jakaś znieczulica!!!Fakt nie można mierzyć jedną miarą wszystkich, ale pamiętam jak to wpłynęło na mnie w ciąży nie tylko na mnie bo też na moich domowników!!

reklama
Mały ostatnio daje mi popalić i niewiele czasu na pisanie czytam regularnie ale pisać już nie daję rady wieczorem padam na twarz dobrze że choćw nocy daje pospać ale dzisiejsza też bez rewelacji za to teraz mnie zszokował bo pierwszy raz od wielu dni zasnął po obiadku koło 15;30 i cały czas śpi może to zęby nie dają mu spokoju dlatego taki wk....jący jest
kasiaj mam nadzieję że już lepiej oby fifi zwalczył tą chorobę jak najszybciej
ewuś super że sie lepiej układa no i żeby choróbska poszły precz od chłopaków
zdec miłych i udanych zakupów
no i niepamiętam co eszcze miałam napisać

Witajcie!

Bardzo dziękuję za zyczonka dla mojej Jagodki!!!!!!! Bardzo jest nam miło ze pamiętłyście:))))))

Kasia - skoro nie piszesz to pewnie jestes w przychodni albo na pogotowiu. Mysle ze Filip dostał rozwolnienie od antybiotyku a dodatkowo syropu calpol. Czesto sie to zdarza u takich malenstw. Nawet dorosły po antybiotyku często ma rozwolnienie. Pewnie dadzą mu inny, albo Nifuroksazd na powstrzymanie rozwolnienia. Daj znac koniecznie!!

ewus- fajnie ze sie odezwałas :) Wszystkie tutaj kibicujemy calej Waszej czworce!!!!!

Witaj Ewuś!!! Fajnie że u Ciebie wszystko dobrze... podziwiam Cię że dajesz radę!!! Oby choróbska wstrętne małych omijały!!!

Ania. - żadna z nas nie jest lekarzem... każda piszę swoją opinie... w końcu o to prosiła KasiaJ. Nie musisz być taka złośliwa...

Kasiu, nie jestem złośliwa, tylko jestem załamana co poniektórych postawą. Jeśli nie jesteście lekarzami, to proszę nie udzielajcie rad w tak ważnej sprawie jak zdrowie, a być może życie dziecka. Fajnie, że Lena masz swoje doświadczenie, ja też mam swoję i jakąś wiedzę na te temat. Lena-śmieszna być może jestem w Twoich oczach-bardzo proszę. Mogłabym napisać to samo o Tobie i Twej wiedzy na temat biegunek, elektrolitów i skutków odowodnienia u tak małych dzieci-jak niewiele trzeba czasami. Nie raz czytam na forach rózne takie medyczne "nowinki" i porady, że aż włosy stają mi dęba. No cóż...forum wszystko przyjmie-nawet totalną ignorancję.Najgorsze jest to, że ktoś to weźmie za dobra monetę, a później pani doktor na pogotowiu powie"bo koleżanka z forum mi tak doradziła"... Nie wiem czy wtedy śmiać się czy płakać...czasami do smiechu nie jest.

Kasiu, nie jestem złośliwa, tylko jestem załamana co poniektórych postawą. Jeśli nie jesteście lekarzami, to proszę nie udzielajcie rad w tak ważnej sprawie jak zdrowie, a być może życie dziecka. Fajnie, że Lena masz swoje doświadczenie, ja też mam swoję i jakąś wiedzę na te temat. Lena-śmieszna być może jestem w Twoich oczach-bardzo proszę. Mogłabym napisać to samo o Tobie i Twej wiedzy na temat biegunek, elektrolitów i skutków odowodnienia u tak małych dzieci-jak niewiele trzeba czasami. Nie raz czytam na forach rózne takie medyczne "nowinki" i porady, że aż włosy stają mi dęba. No cóż...forum wszystko przyjmie-nawet totalną ignorancję.Najgorsze jest to, że ktoś to weźmie za dobra monetę, a później pani doktor na pogotowiu powie"bo koleżanka z forum mi tak doradziła"... Nie wiem czy wtedy śmiać się czy płakać...czasami do smiechu nie jest.

Fajnie, że jesteś taka wszechwiedząca i uczona!!Ja wyraziłam tylko swoją opinię!!I tylko podałam przykład z mojego życia!!A Ty od razu zaatakowałaś moją postawę!!!A po drugie to Kasia prosiła o radę i pytała co robić!!Więc każda z nas daje swoje rady i tyle....a Ty piszesz, że jeżeli nie jesteśmy lekarzami to mamy nie udzielać rad...więc po co Ty ich udzielasz na forum???Może pomyliłaś fora??

Cześć dziewczynki, jak przygotowania do świąt? U mnie nic, zero, nul :-( Mój R ma od jutra wolne to może jakoś razem to wszystko ogarniemy...

eagle- dobrze, że macie ten papierek w ręce, na pewno Wam wiele ułatwi,
Kasiek- ale wzruszające zdjęcie! I obaj przystojni ;-)
ewus- zdrówka dla Twoich bąbelków! Cudownie, że Ci się układa z ich tatusiem, a święta będziece spędzać wszyscy razem? Takie chwile bardzo zbliżają- życzę Ci, żebyście poczuli się w te Święta jak prawdziwa rodzina!

Lasssski- nie kłóćcie się, święta idą!!! Wiadomo, że każda chce tu dla drugiej jak najlepiej, każda powiedziała swoją opinię, a to już Kasia wybierze, z czyjej rady skorzysta...

no właśnie Kasiu- czekamy na wiadomość, mam nadzieję, że wszystko w porządku...

Kasiu- dobrze ze juz jestescie. Dobrze myslalam ze to od antybiotyku. Trzymajcie się ciepło!

Lena- co Ty tak bojowo dzisiaj nastwiona jestes?? Ciasteczka się nie udały czy jak?? :)

reklama
Do góry