Kasiek1983
Fanka BB :)
Kasiek, ja pisałam do Leny... Powodzenia Lena z takim podejściem.Nie rozumiem, ale cóż, Twoja decyzja, Twoje dzieci.
ooooooooookkkkkkkkk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiek, ja pisałam do Leny... Powodzenia Lena z takim podejściem.Nie rozumiem, ale cóż, Twoja decyzja, Twoje dzieci.
Właśnie byłam taka ciekawa jak tam z tatuśkiemodezwała sie dzisiaj:-):-):-):-):-)
Cześć moje sliczniutkie mamusiątka:-)
Z grubsza przeleciałam parę ostatnich dni,bo nie mam czasu na bieżąco
My dalej chorujemyJuż prawie3tyg juz niby zdrowi a tu znów Jakub aż się bidulka dusai tak ma gardełko i nosek zawalonyI Szymonek oczywiście jak to bliźniak nie będzie gorszy i on też od nowa zaczyna chorować...aj..
Był już w domku u nas lekarz,ale chyba będę musiała go znów ściągać....
Mam nadzieję że mikołajczuki przyszły
Dziękujemy z bliźniakami łobuziakami za życzenia:-)
A moi chłopcy trzymają sie za rączki,się przytulają Szym nauczył się wkładać nóżkę do buzi a jak ma rajstopki to je ciąga
Ogólnie zauważalne jest to że Kubuś go bardzo naśladuje...Bo Szymonek taki żywszy i szybszy jest(zabiera mu wszystkie zabawki)Ale u bliźniaków to chyba tak zawsze
Z tatuśkiem ostatnio układa nad sie no nie powiem niczego sobie...
prezemnty zakupione:-)
Chłopcy na świeta przygotowani(kaszulie im nakupiła)jeansy wyprała:-)
A w efekcie zapomniałam co mam komu napisać ja to jo
Pamietam że zdec Natala ma superaszczego królika
Anecznikowi i Kamilkowi, oraz Kajdusiowemu Piotrusiowi i Małgosi Szybciutkiego powrotu do zdrówka