reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A po drugie Katarzyna będzie wiedziała najlepiej co bedzie najbardziej stosowne dla jej dziecka!!Ja tylko podzieliłam się swoją opinią!!

odezwała sie dzisiaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

Cześć moje sliczniutkie mamusiątka:-)
Z grubsza przeleciałam parę ostatnich dni,bo nie mam czasu na bieżąco:eek:
My dalej chorujemy:eek::eek:Już prawie3tyg:wściekła/y::szok: juz niby zdrowi a tu znów Jakub aż się bidulka dusai tak ma gardełko i nosek zawalony:wściekła/y:I Szymonek oczywiście jak to bliźniak nie będzie gorszy i on też od nowa zaczyna chorować...aj..:wściekła/y:
Był już w domku u nas lekarz,ale chyba będę musiała go znów ściągać....

Mam nadzieję że mikołajczuki przyszły:-D:-D

Dziękujemy z bliźniakami łobuziakami za życzenia:-D:-)

A moi chłopcy trzymają sie za rączki,się przytulają:-D Szym nauczył się wkładać nóżkę do buzi a jak ma rajstopki to je ciąga:-D:-D
Ogólnie zauważalne jest to że Kubuś go bardzo naśladuje...Bo Szymonek taki żywszy i szybszy jest(zabiera mu wszystkie zabawki:-D:eek:)Ale u bliźniaków to chyba tak zawsze:-D

Z tatuśkiem ostatnio układa nad sie no nie powiem niczego sobie...:-D:-D:-p

prezemnty zakupione:-)
Chłopcy na świeta przygotowani(kaszulie im nakupiła:-D)jeansy wyprała:-):happy2:

A w efekcie zapomniałam co mam komu napisać:-D ja to jo:)
Pamietam że zdec Natala ma superaszczego królika:-D
Anecznikowi i Kamilkowi, oraz Kajdusiowemu Piotrusiowi i Małgosi Szybciutkiego powrotu do zdrówka
Właśnie byłam taka ciekawa jak tam z tatuśkiem:)
Oj chłopcy rosną już 6 m-cy im strzeliło;)
A pamiętam jak dziś jk wysłałam Ci linka z wózkiem:)

Witaj Ewuś!!! Fajnie że u Ciebie wszystko dobrze... podziwiam Cię że dajesz radę!!! Oby choróbska wstrętne małych omijały!!!

Ania. - żadna z nas nie jest lekarzem... każda piszę swoją opinie... w końcu o to prosiła KasiaJ. Nie musisz być taka złośliwa...

Kasia i jak z małym??
Zabawę w naleśnik spróbuje :-D ciekawa jestem reakcji, pewnie znów pomyśli że trafiła mu się matka wariatka :-D

Co do trolla to dziewczyny nie szukajcie ich na innych forach, bo to już zakrywa na jakąś paranoje :-D

Uciekam do mojego mężczyzny, tego młodszego bo ten duży właśnie zabija karpie a ja jakoś delikatna po ciąży się zrobiłam i nawet patrzeć na to nie mogę :-) ale ślinka już leci :-)

Witam się
Odzyskałam neta . Od wczoraj nie było ani neostrady ani stacjonarnego, w końcu naprawili:)
Eagle- Super , bardzo się cieszę z dobrych wiadomości:)
Kasia - ja bym pojechała do lekarza , ale pewnie już tam z Fifim jesteście :) Współczuję i mam nadzieję że szybciutko przejdzie.
Co do Kwietniówki , nie chcę nawet czytać bo mnie pózniej serduszko boli i ryczę jak szalona:( Bardzo współczuję , a co do wiarygodności to czy jest to prawda czy nie nie nam oceniać, ja bym się wstrzymała z opiniami na temat wiarygodności czy trolowania w takim temacie bo jeżeli to rzeczywiście prawda to takie teksty mogą bardzo zaboleć! Oczywiście każdy z nas ma prawo do swoich opinii jednak niechcąco można kogoś urazić. Ja pamiętam jak ja się potwornie poczułam jak mnie wzięto za trola a co dopiero może poczuć kobieta która jest w takiej sytuacji i szuka wsparcia psychicznego... Czy to prawda czy nie nie mnie osądzać. Ja pomimo iż nie czytałam a wnioskując z postów na naszym czerwcowym forum bardzo ale to bardzo jej współczuję!

Póki co uciekam bo dzisiaj dzień Marysi mam i od rana latam na mietle i ścieram kurze
Miłego wieczoru

Pefecta - podejrzenia są u nas o tyle uzasadnione że mieliśmy wśród nas trolla, który podobnie jak ta kwietniówka opisywała swoje przeboje ze szpitalem itp Każda z nas ryczała przed monitorem czytając posty jak jej dziecko umiera na sepsę itp... Po czym okazało się to ściemą.

A ja właśnie zrobiłam pycha gulasz <mniam>

A ja mam już dzisiaj lepszy dzień, przestałam się ztresować i zaczyna mi napływać więcej mleka, picie wody chyba pomaga no i po każdym karmieniu staram się choć trochę odciągnąc by więcej mleka się produkowało, wczoraj wieczorem napiłam się nawet trochę Karmi bo ponoć dobre na laktację.

kasiu janicka odezwij się jak tam Fifi,mam nadzieję że już lepiej, mocno Was przytulam..
ewuś fajnie że u Ciebie się układa, zdrówka dla chłopców!

ale tutaj dzisiaj gorąca atmosfera...

reklama
kasiajanicka - czekamy z niecierpliwością na wiadomośći o Fifim...Oczywiście tylko dobre wiadomości....
eagle - super że udało się załatwić potrzebne dokumenty....Oby teraz poszło z górki!!!!
ewuś - miło Cie słyszeć...I fajnie że u Ciebie i chłopaków ok!!!!
Boziu zapomniałam która dostała extra kaske na święta...Athena czy emalia....???? Boziu pusta głowa!!!W każdym bądź razie wielkie gratulacje super taki prezencik...no i małemu się poszczęsci...taki extra Mikołaj będzie
edit: doczytałam Athena - bardzo się cieszę ...Super z ta kaską!!!!
gosiagro - napisałam na zamkniętym....w sprawie ubezpieczenia na życie....Ja wprawdzie zajmowałam się u nas w firmie ubezp. komunikacyjnymi i majątkowymi....ale wiem że jeśli chodzi o życiówkę u nas by nie przeszło niestety....ale to durna firma była....Koleżance z biura nie chcieli męża ubezpieczyć bo napisała we wniosku że jej mąż wypija sobie piwko jak z pracy przyjeżdza przed snem czy tam przed TV....i już go uznali za alkoholika...Odmówili własnej wieloletniej pracownicy....Wszystkie z biura działałysmy przy tym wniosku...nawet nasz leniwy szef ruszył dupę i w końcy centrala sie zgodziłą!!!!Zresztą ja już od poonad 4 lat nie siedze w ubezp. wiec moze coś sie zmieniło....Grunt to próbować bo teraz na rynku jest tyle firm że na pewno gdzieś się uda...są firmy że aby pozyskać klienta nawet nie chcą wyników badań....Pytanie tylko czy Wasz bank ma listę Towarzystw z których takie ubezpieczenie jest honorowane!!!???? Ja trzymam mega kciukasy!!!!

Do góry