reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
my z małzem wczoraj buszowaliśmy po Gdańsku zrobiliśmy trochę zakupów parę spraw pozałatwianych między innymi kupiliśmy dla naszej rodzinki i rodzinki chrzestnego Michała bilety do aquaparku więc wybieramy się po świętach w większym gronie mam nadzieję że będzie fajnie no i mojemu K kupiłam prezent na św.a właściwie sam sobie kupił
Perfekta miałaś szczęście z tym ekspresem u nas w obu lidlach poszły jak ciepłe bułeczki mieli po 15 szt i moment nie było a miałam nadzieję że choć raz dostanę jakiś ciekawy prezent urodzinowo gwiazdkowy także kajdusia dołanczam do grona
rany dziewczyny współczuję przeżyć z lekarzami i dziadkami no właśnie mówi się że dziadkowie sąod rozpieszczania nie raz przekonałam się że nie do końca tak jest (oczywiście delikatnie )mówiąc
a mój szkrab buszuje dziś od 5 i ani myśli zasnąć
o widzę że podium zajęte
Perfekta miałaś szczęście z tym ekspresem u nas w obu lidlach poszły jak ciepłe bułeczki mieli po 15 szt i moment nie było a miałam nadzieję że choć raz dostanę jakiś ciekawy prezent urodzinowo gwiazdkowy także kajdusia dołanczam do grona
rany dziewczyny współczuję przeżyć z lekarzami i dziadkami no właśnie mówi się że dziadkowie sąod rozpieszczania nie raz przekonałam się że nie do końca tak jest (oczywiście delikatnie )mówiąc
a mój szkrab buszuje dziś od 5 i ani myśli zasnąć
o widzę że podium zajęte
izia_tcz
no i oczywiście ciotka zapominalska wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantów a trochę ich byłono i dzisiejszych Kacperka i Krzysia rośnijcie zdrowo maluszki i zawsze rozjaśniajcie twarze waszych rodziców gdy są smutni
Witajcie po krotkiej przerwie, coraz ,mniej znajduje czasu dla siebie.Przed powrotem do pracy nagle tyle spraw musze pozalatwiać bo precież wcześniej mowiłam "zdąże". U nas ciąg dalszy problemów ze spaniem. Nie wiem już co mam robić i mały się nie wysypia i ja. Chyba kupie mleko i na noc będę podawala mm. Boje się tylko że już wtedy cyca maminego nie będzie chciał.Aj marudze, ale to chyba z niewyspania...
Miłego dnia
Wczorajszym i dzisiejszym solenizantom - wszystkiego najlepszego samych pogodnych dni pełnych zabaw i uśmiechów
Miłego dnia
Wczorajszym i dzisiejszym solenizantom - wszystkiego najlepszego samych pogodnych dni pełnych zabaw i uśmiechów
Liza
Hej
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-) :***
U nas wsio oki, maly ciagle na samym cycu i niewiem od czego zaczac dokarmianie w sumie... jak zwykle ciezko mi sie za to zabrac pierwszy raz... to samo mialam ze starszymi jak zaczynalam wprowadzac jak myslicie ziemniaczek z marchewka moze byc na poczatek? bo ziemniaki to w sumie jadl gotowane juz i mu nic nie bylo
U nas wsio oki, maly ciagle na samym cycu i niewiem od czego zaczac dokarmianie w sumie... jak zwykle ciezko mi sie za to zabrac pierwszy raz... to samo mialam ze starszymi jak zaczynalam wprowadzac jak myslicie ziemniaczek z marchewka moze byc na poczatek? bo ziemniaki to w sumie jadl gotowane juz i mu nic nie bylo
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Hej
Ja myślę, że tak by było najlepiej ziemniak, marchewa
witajcie
ja takze po krótkiej przerwie
w sobotę przeraziłam sie nieco suwaczkiem koriander i zabrałam sie pomalutku za świąteczne porządki, a w niedzielę mieliśmy dzień Mikołajowy,
z prezentami od niego przyszli do nas moi rodzice, brat i siostra mojego A - chrzestna Joasi, drogą przekazową dostały tez prezenty od kuzynki a chrzestnej Tomusia
oj cieszyły sie dzieciaki bardzo i prezenty bardzo udane
tak więc bardzo rodzinnie minął nam weekend i nie bardzo miałam jak poczytać i popisać z Wami ( zaraz to nadrobię)
wczoraj natomiast z wizytą wpadła do nas teściowa, ech...tego nawet nie będę komentować bo szkoda.... tym razem nawet nie próbowała udawać kochanej babci bo widowni odpowiedniej nie było...
a i mi się prezencik od mężusia dostał więc chyba grzeczna byłam w tym roku:-)
oczywiście wszystkim maluszkom które w ostatnich dniach obchodziły kolejne miesięcznice najlepsze życzenia
a zaraz podczytam nieco wstecz co bazgroliłyście:-)
ja takze po krótkiej przerwie
w sobotę przeraziłam sie nieco suwaczkiem koriander i zabrałam sie pomalutku za świąteczne porządki, a w niedzielę mieliśmy dzień Mikołajowy,
z prezentami od niego przyszli do nas moi rodzice, brat i siostra mojego A - chrzestna Joasi, drogą przekazową dostały tez prezenty od kuzynki a chrzestnej Tomusia
oj cieszyły sie dzieciaki bardzo i prezenty bardzo udane
tak więc bardzo rodzinnie minął nam weekend i nie bardzo miałam jak poczytać i popisać z Wami ( zaraz to nadrobię)
wczoraj natomiast z wizytą wpadła do nas teściowa, ech...tego nawet nie będę komentować bo szkoda.... tym razem nawet nie próbowała udawać kochanej babci bo widowni odpowiedniej nie było...
a i mi się prezencik od mężusia dostał więc chyba grzeczna byłam w tym roku:-)
oczywiście wszystkim maluszkom które w ostatnich dniach obchodziły kolejne miesięcznice najlepsze życzenia
a zaraz podczytam nieco wstecz co bazgroliłyście:-)
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wspomożcie nas głosami prosimy!!
Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com
Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com