reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
my z małzem wczoraj buszowaliśmy po Gdańsku zrobiliśmy trochę zakupów parę spraw pozałatwianych między innymi kupiliśmy dla naszej rodzinki i rodzinki chrzestnego Michała bilety do aquaparku więc wybieramy się po świętach w większym gronie mam nadzieję że będzie fajnie:tak: no i mojemu K kupiłam prezent na św.a właściwie sam sobie kupił:-D
Perfekta miałaś szczęście z tym ekspresem u nas w obu lidlach poszły jak ciepłe bułeczki mieli po 15 szt i moment nie było :szok::wściekła/y:a miałam nadzieję że choć raz dostanę jakiś ciekawy prezent urodzinowo gwiazdkowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: także kajdusia dołanczam do grona
rany dziewczyny współczuję przeżyć z lekarzami i dziadkami no właśnie mówi się że dziadkowie sąod rozpieszczania nie raz przekonałam się że nie do końca tak jest (oczywiście delikatnie )mówiąc :wściekła/y:
a mój szkrab buszuje dziś od 5 i ani myśli zasnąć :no:
o widzę że podium zajęte

no i oczywiście ciotka zapominalska wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantów a trochę ich było:-D:-D:-Dno i dzisiejszych Kacperka i Krzysia rośnijcie zdrowo maluszki i zawsze rozjaśniajcie twarze waszych rodziców gdy są smutni:-D:-D:-D:-D

izia - mój był od 8 i chwycił dosłownie jeden z ostatnich:-) , jak opowiadał co się działo to mi sie skecz kabaretu mru mru pt "Supermarket" przypomniał
Fajnie z tym wyjście do Aqua :tak:

Witajcie po krotkiej przerwie, coraz ,mniej znajduje czasu dla siebie.Przed powrotem do pracy nagle tyle spraw musze pozalatwiać bo precież wcześniej mowiłam "zdąże". U nas ciąg dalszy problemów ze spaniem. Nie wiem już co mam robić i mały się nie wysypia i ja. Chyba kupie mleko i na noc będę podawala mm. Boje się tylko że już wtedy cyca maminego nie będzie chciał.Aj marudze, ale to chyba z niewyspania...

Miłego dnia

Wczorajszym i dzisiejszym solenizantom - wszystkiego najlepszego samych pogodnych dni pełnych zabaw i uśmiechów

Witajcie u nas znowu śniegu p kolana sypie strasznie;)
cIEKAWE JAK eMALIA W TYM LESIE;)
Mąż w pracy ma wrócić szybciej bo mam klientki dzisiaj na pazury:)
U mnie tez był mikołaj zestaw garniera dostalam książkę kucharską i kwiata;)

Hej

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-) :***

U nas wsio oki, maly ciagle na samym cycu i niewiem od czego zaczac dokarmianie w sumie... jak zwykle ciezko mi sie za to zabrac pierwszy raz... to samo mialam ze starszymi jak zaczynalam wprowadzac:dry: jak myslicie ziemniaczek z marchewka moze byc na poczatek? bo ziemniaki to w sumie jadl gotowane juz i mu nic nie bylo:-p

Hej

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-) :***

U nas wsio oki, maly ciagle na samym cycu i niewiem od czego zaczac dokarmianie w sumie... jak zwykle ciezko mi sie za to zabrac pierwszy raz... to samo mialam ze starszymi jak zaczynalam wprowadzac:dry: jak myslicie ziemniaczek z marchewka moze byc na poczatek? bo ziemniaki to w sumie jadl gotowane juz i mu nic nie bylo:-p

Ja myślę, że tak by było najlepiej ziemniak, marchewa;)

witajcie
ja takze po krótkiej przerwie
w sobotę przeraziłam sie nieco suwaczkiem koriander i zabrałam sie pomalutku za świąteczne porządki, a w niedzielę mieliśmy dzień Mikołajowy,
z prezentami od niego przyszli do nas moi rodzice, brat i siostra mojego A - chrzestna Joasi, drogą przekazową dostały tez prezenty od kuzynki a chrzestnej Tomusia
oj cieszyły sie dzieciaki bardzo i prezenty bardzo udane
tak więc bardzo rodzinnie minął nam weekend i nie bardzo miałam jak poczytać i popisać z Wami ( zaraz to nadrobię)
wczoraj natomiast z wizytą wpadła do nas teściowa, ech...tego nawet nie będę komentować bo szkoda.... tym razem nawet nie próbowała udawać kochanej babci bo widowni odpowiedniej nie było...

a i mi się prezencik od mężusia dostał:-D więc chyba grzeczna byłam w tym roku:-)

oczywiście wszystkim maluszkom które w ostatnich dniach obchodziły kolejne miesięcznice najlepsze życzenia

a zaraz podczytam nieco wstecz co bazgroliłyście:-)

reklama
Do góry