Lencja- u nas Mikołąj do butów prezenty przynosi, a Filip znalazł w takiej mikołajowej skarpecie na łóżeczku zawieszonej
Klementinka- zgadzam się z Tobą, że lekarze chcieliby mieć dziecko idealne na 5o centylu pod każdym względem, ciekawa jestem co mi powiedzą na szczepieniu jak skumają, że wzrost poza siatką a waga Filusia na 25-50 centylu, ale już postanowiłąm to olać, widzę, że mam zdrowe dziecko i jest to dla mnie najważniejsze a nie jakieś tam tabelki
ale mi apetytu narobiłyście tymi przepisami......
trochę mi smutno, wszyscy pamiętali o upominku dla Fifiego na Mikołajki, tylko nie moja teściowa i chrzestna fifiego... kurde wiem, że prezenty nie są najważniejsze od chrzestnych np, ale np chrzestna jak coś pokażę na stronce nexta co mi się podoba, to kupi filipowi i prześle, ale musimy jej kasę oddawać, nawet 2 funty za śliniaki... babcia jak koleżaneczki czy narzeczony przyjeżdża to się chce wnukiem chwalić, ale żeby mu chociaż chrupki kukurydziane kupiła na mikołajki to nie... czepiam się, ale dlaczego moim rodzice, mój brat zawsze pamiętają o fifim i dzwonią spytać jak się czuje, czy ok, a one q...a nie? jakoś mam inne doświadczenia z babciami, one są po to żeby rozpieszczać, szkoda, że mojemu synkowi tylko jedna babcia się trafiła a druga to pseudo babcia.......... moja teściowa szanowna od ok miesiąca się nie pytałą męża jak Fifi... nawet moja mama mówi, że jej nie rozumie........ a jak q...a będzie dzień babci to będzie czekałą na fanfary z tej okazji..........chrzestna też super zakochana w fifim, ciągle gada, że ze szkocji wróci bo fifi za daleko, ale tylko na gadaniu się kończy.........żałuję, że uległąm b w tej kwestii i jego sister zostałą chrzestną........
to se pomarudziłam............. sorki
Lena niestety nawet ochłapy z tej sałątki nie dotarły
Lencja- ospa wylega sie 14 dni od kontaktu z osoba przenoszaca zarazki, jeszcze musicie poczekac na ewentualne objawy