reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ciesze się tym zębem jak idiotka:-D:-D:-):-) najlepsze jest to, ze nawet tak źle nie było marudziła ostatnio, ale nie tak jakoś strasznie, gorączki nie miała, w nocy spala dobrze tzn budziła się tak jak zwykle, tyle ze śliniła się jak jakiś buldog:-D mam nadzieje, ze kolejne ząbki tez pójdą w miarę gładko:tak::tak:

reszta na zamkniętym...

zdec - fajnie te Mikołajki zorganizowaliście:tak: dzieciaki miały na pewno wielką radochę:-D jaki suuuper pojazd królikowy ma Natalka:rofl2::rofl2:

hefi - byłaś dziś z Julką u lekarza? fajny pomysł z ta skarbonką:tak:

Agi - widzisz jaka cudowna masz córeczkę:tak: więc jakiekolwiek doły zabronione:no:

koriander - i jak wystawa koleżanki się podobała?

emalia - śliczny Jasio:rofl2:, jednak poszliście do szwagra;-)?

Magda M - Śliczny Mikołajek:laugh2:

dorotka - dużo zdrówka!

Perfecta - przystojniak z Jasia! A bąbelki bardzo widać mu się podobały:-) smacznej kawusi:-D

Lena - uważaj bo ci Gaja na tym koniku pokłusuje w siną dal:-p głos oddany:-)

koriander - jak po bilansie?

magdziak - Mikołajka pierwsza klasa:-)

nadika - przykro mi z powodu waszych dolegliwości:-( co gastrolog powiedział? ja zbierałam poranny mocz

Butterfly - zdjecia prześliczne, pomysł z sankami bomba, a w garniturku kojarzy mi się z takimi latami 20stymi, super!

kajdusia - w razie problemów wal do nas jak w dym:-)

ewela - dzinks słodziutki:-)

Lena -Kozie bobki jeżyka:p:p To jezyki są no nie widać no:):p Co prawda może wygląd nie fajny ale za to smakowite są:)
Kasia - pół kostki masła , od pół do jednej szklanki cukru ( jak ktoś woli słodsze to szklanka ) , 4 łyżki stołowe kakao i 8-10 łyżek stołowych mleka. To podgrzewam (nie gotuję)!
i wrzucam co popadnie teraz jest : 250g mieszanki 4 zboża , 2 szklanki orzeszków nie solonych, 200gr żurawiny i garść wiórków kokosowych i garść siemienia lnianego. To wszystko mieszam , troszkę studzę , jak zaczyna być kleiste to wykładam na tackę i do lodówki do zastygnięcia. Najlepsze są na 2 dzień:)

Ważne by nie zagotowac tego bo cukier lubi się krystalizować więc mały ogienek i mieszać.
Zamiast 4 zbóż można dodać 2 szklanki płatków owsianych tez pycha

Zdec - super Łowczyni królików Cos czuję że pierwsze zdanie Natalki będzie brzmiało: "Ciiii MAMO POŁUJĘ NA KŁÓLIKI"
Ewela - super przystojniak z świetną fryzurką!

Ostatnia edycja:
Perfecta- no i oczywiście ekspresów już nie było, grilli elektrycznych też, na pocieszenie kupilismy radio kuchenne podwieszane co by mi muzyczka grała w czasie świątecznych przygotowań :-)

hejka

u nas dziś masakra,serce mi pęka Sonik sie zęby wyżynają i tak strasznie płacze, trze ręką w buzi o dziąsłach,ja płacze razem z nią :-(((((((daje jej nurofen przeciwbólowo, smaruje najlepszą maścią ale nic wiecej nie da sie zrobić i to jest straszne .....nic od rana nie może zjeść nie wim jak zaśnie, głodna i z bólem....bezsenna noc nasz wszystkich czeka....

nie mam nastroju światecznego przez to wszystko :-(

reklama
Do góry