reklama
Kasiula1982
Fanka BB :)
tylko, że płacisz 10 zł i masz na 10 dni, a za biogaję masz na 30 dni za 35 zł więc wychodzi prawie na to samoJa polecam na kupe lakcid jest tanszy niz biogaia albo dac słoiczek jabła a za chwilke soczek jabłkowy i nie ma siły zeby nie poszło
Gosiagro gratuluje ZEBOLKA
Kasiek1983
Wszystkie dzieciaczki cudowne! Tak świątecznie!!!
Perfecta - w nocy dalej głowa bolała... mam problemy z migreną od dziecka masakra
Lena - zagłosowane!
Gosiagro - gratuluję ząbka!
Zdec - śliczny królik! A jak Natalka ładnie na nim siedzi! Super
Dziewczyny, ja jestem ciemna... co to są probiotyki?
Perfecta - w nocy dalej głowa bolała... mam problemy z migreną od dziecka masakra
Lena - zagłosowane!
Gosiagro - gratuluję ząbka!
Zdec - śliczny królik! A jak Natalka ładnie na nim siedzi! Super
Dziewczyny, ja jestem ciemna... co to są probiotyki?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A ja sałatkę z gyrosema ja myję lodówkę
Klementinka
u nas tez takie sa, active fit, fioletowe opakowanie, jakies takie do raczkowania zeby sie nie odklejaly jak dziecko bardzo sie ruszaewela - pierwsze słyszę, nazwę pampers activ vit, nawet w tesco tego nie ma
A tu obiecane od rana zdjęcia królika na króliku:
Zobacz załącznik 306912Zobacz załącznik 306913
w ogole w PL sa inne pampersy, tu sa baby dry do spania te niebieskei a w PL chyba active baby
no i tu nie dodaja zadnych substancji zapachowych
zdec wiec jednak krolik nie wyladowal na lodowce? super Natalka na nim wyglada
a jak sie doda do tego liczbe fiolek zle otwartych to roznica moze byc nawet na rzecz biogajitylko, że płacisz 10 zł i masz na 10 dni, a za biogaję masz na 30 dni za 35 zł więc wychodzi prawie na to samo
ja dawalam lacidobaby bo z lakcidem nie wytrzymalam
A ja sałatkę z gyrosem
Myjesz?
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mam ekspres <jupi> i juz kawkę wypiłam i piszczałam przy tym jakbym pierwszy raz z ekspresu piła
Kajdusia - on jest firmy Silver Crest kosztował 179 złotych!!! Jest na parzoną i na tabsy
ma i dyszę do spieniania mleczka i w sicie są dwa "kraniki" więc jednocześnie mozna 2 kawki parzyć. 15 bar , szybko się nagrzewa , jestem naprawdę zadowolona (póki co)
Ładnie wygląda do tego wszystkiego i jest bardzo prosty w obsłudze
Kasiek - współczuję serdecznie , mnie jak chwyci to tydzień potrafi trzymać , przy tym mdłości , zawroty głowy. <przytulam>
Ach zapomniałam się pochwalić , do kawki wczoraj zrobione jerzyki 4 -zboża , orzeszki ziemne, żurawinka i troszke kokosowych wiórek... Pychotka a przygotowanie zajmuje z 20 minut
mam ekspres <jupi> i juz kawkę wypiłam i piszczałam przy tym jakbym pierwszy raz z ekspresu piła
Kajdusia - on jest firmy Silver Crest kosztował 179 złotych!!! Jest na parzoną i na tabsy
ma i dyszę do spieniania mleczka i w sicie są dwa "kraniki" więc jednocześnie mozna 2 kawki parzyć. 15 bar , szybko się nagrzewa , jestem naprawdę zadowolona (póki co)
Ładnie wygląda do tego wszystkiego i jest bardzo prosty w obsłudze
Kasiek - współczuję serdecznie , mnie jak chwyci to tydzień potrafi trzymać , przy tym mdłości , zawroty głowy. <przytulam>
Ach zapomniałam się pochwalić , do kawki wczoraj zrobione jerzyki 4 -zboża , orzeszki ziemne, żurawinka i troszke kokosowych wiórek... Pychotka a przygotowanie zajmuje z 20 minut
Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 306926 wrrr nie chciały mi się wkleić w tamtym poście
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
tylko, że płacisz 10 zł i masz na 10 dni, a za biogaję masz na 30 dni za 35 zł więc wychodzi prawie na to samo
Niewiem jak Ty ale ja byłam tylko po 1 buteleczce zadowolona bo wiecej widziałam minusów w biogai po pierwsze robi się żelowa i dużo zostaje na dnie!!Nie ważne czy w lodówce czy na stole!!!A po drugie moze byc otwarta max 4 tygodnie!!