reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

gosiagro- gratulacje!!!!

Hehe, znalazłam sposób na kupę:-) wystarczy się poskarżyć moim kochanym Czerwcówkom :-D:-D I poszła :-D:-D:-D
I w ogóle cud jakiś, bo dałam jej znów soczek tylko smoczek w butli zmieniłam i jak się przyssała to puścić nie chciała:tak: Moja tępota czasem nie ma granic :baffled:

reklama
ewela- może coś przeoczyłam, ale czemu pseudo-teściowa miałaby być ciocią dla tomaszka? a galaretę sama niech zje:) smacznego :)
Bo mojego D mama ja wychowywala,a ona jest matka chrzestna mojego D i wlasciwie jest jakby jego kuzynka,a jego mama zmarła 2 lata temu i ona ie zaczela uwazac jako jego mama, rozumiesz juz?

Lena no wlasnie ja tez nie moge,a chcialam zaznaczyc,ze codziennie glosuje,bo mam na stronie startowej ustawione :-)

A to moj dzinks, dzisiaj mu robilam foto do zaproszenia na chrzest 06.12.2010 002.jpg

Ja goliłam???:) Dlaczego?

Bo wydaje mi sie,ze ma jakis wzor wyciety na głowie :confused:

Gosiargo Gartulacje :-D

Kajdusia a widzisz jak bb dziala i na kupkę hihi :-D
pencil.png

Gosiu - GRATULACJE!!!!!!
Kajdusia - super że poszło:)
A ja juz się nie mogę doczekać jak mąż wróci:) Kupił expres do kawy. Mieliśmy kupic sobie zelmera ale w lidlu była promocja i stwierdziliśmy że zaoszdzędzone pieniążki wydamy na coś Jasiowego Extra! róznica to około 280 złotych.
Ale... juz się nie mogę doczekać jak będę siedziałam z zaparzoną kawką dzisiaj:)
A tak na marginesie to mąż był o 8 rano w lidlu i zdążył wziąć PRZEDOSTANI ekspres, tyle ludzi na polowanie wyszło:)

Bo mojego D mama ja wychowywala,a ona jest matka chrzestna mojego D i wlasciwie jest jakby jego kuzynka,a jego mama zmarła 2 lata temu i ona ie zaczela uwazac jako jego mama, rozumiesz juz?

Lena no wlasnie ja tez nie moge,a chcialam zaznaczyc,ze codziennie glosuje,bo mam na stronie startowej ustawione :-)

A to moj dzinks, dzisiaj mu robilam foto do zaproszenia na chrzest Zobacz załącznik 306888

pencil.png

hehehe:) spadłam z krzesła:) przypuszczam że chodzi Ci o zdjęcie mikołajowe bez kapturka?:)
Jemu się robi taki przedziałek na grzywce plus światło i masz wzorek:):p

Ostatnia edycja:
Ewela- fajne zdjęcie, jestem w szoku jaki Dzinks jest podobny do Ciebie

Perfecta- a co to za ekspres w Lidlu, my chcemy kupić mamie na Gwiazdkę, szukamy czegoś fajnego w dobrej cenie....

A to moj dzinks, dzisiaj mu robilam foto do zaproszenia na chrzest Zobacz załącznik 306888

pencil.png

rozumiem, dziwny układ, dobrą nazwę wymyśliłąś pseudo-teściwa

a dzinks super ciacho na tym zdjęciu :)

Ewela co za przystojniak

Gosiagro gratuluje zebolka, swietny prezent na pol roczku

wszystkim wczorajszym i dzisiejszym solenizantom zyczymy wszystkiego najlepszego, rosnijcie zdrowo Maluchy

WItajcie

Gosiagro - gratulacje ząbka, my nadal czekamy, nie liczac tego ze mamy kawalek trojki, która wyszla bokiem :)
Kajdusia - u nas tez zdarzaja sie kilkudniowe kupy, ale zawsze dziala ciepla pieluszka na brzuszek i po niej kupa zawsze jest, a na jaki smoczek zmienilas ze mala zaczela pić?
Agi78 - super zakupy, ja malej musze chyba kupic kombinzeon, bo ten co ma - jeszcze ani razu nie zalozony jest za maly :(
BButterfly - a co to za masc? sterydowa? my mamy elocom, w sumie dwa razy ja smarowalam nia, ale nie chce wiecej pisze na niej ze moze zaburzac rozwoj wiec boje sie troche

My tez walczymy ze skaza, tzrymam diete a jednak caly czas pojawiaja sie zmiany, poz tym mala nie chce pic z butelki mleka, podaje jej nutramigen lyzeczka ale tylko 30 ml przed karmieniem, bo przeciez wiecej to bym ja z godzine karmila.

Myslicie ze jest szansa by zuzka nauczyla sie pic jeszcze z butelki?

qq87cwa1hz3qambd.png
[/url]

reklama
przez tą chorobę moje dziecko ma śpiączkę, 3/4 dnia dziś śpi z krótkimi przerwami, ale to dobrze, bo chorubsko zwalcza :) cwaniak już na brzuszku nie poleży, tylko siup na pleci i się cieszy jak mama brawo bije :) a jeszcze kilka dni temu stekałam, że się nie turla, a teraz jak chcę, żeby gluty z nosa spłynęły to ten siup na plecki........... i weź tu kobiecie dogódź :p
mąż dziś pewnie po 19 wróci, bo jeszcze leki z apteki musi odebrać, więc cały dzień sama ze śpiącym filusiem :p mogłabym lodówkę umyć, ale mi się nie chce :p jutro też jest dzień :p:p:p

Do góry