reklama
Klementinka
Fanka BB :)
zdjecia Jasia sliczne, jak sie zmienilnie no wstaję trochę wcześniej niż o 10 ale dzisiaj Jasio sobie słodko spi po jedzeniu o 6 a mama się wyspała od 21 . Poza tym chwila dla siebie z kawą - BEZCENNA
Kapućki z h&m , nabyłam droga kupna jeszcze komplet czapka i rękawiczki z kubusiem puchatkiem o takie o
Zobacz załącznik 305893
a co myslisz o tym komplecie z hm bo dla mnie to straszny bubel, zfilcowal sie po praniu a rekawiczki zrobily za male:/
super dzieciaczki, niestety takie rzeczy to ulubione zabawki dzieciakow, moja 2-letnia bratanica potrafi juz obslugiwac iphona a w laptopie zawsze poprzestawia im klawiature i potem nie wiedza jak to naprawic
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ile Twój dzinks waży bo wygląda na fest chłopaczesc dziewcyny
Perfecta, Lena, Kasiuka, Kasia dzieciaczki przesłodkie :-)
i wszystkie sie ubieraja w HM hhi
Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiem od pn czekam
dzinksZobacz załącznik 305934
Widzę w Twoim suwaczku imię Toszek??A jak inaczej Teofil??
Klementinka - potwierdzam , czapka się zbiegła... rękawiczki chyba nie Kupiłam troszke większy rozmiar i jak przymierzałam przed praniem czapa była za duża , teraz jest w sam raz. Ciekawa tylko jestem czy proces kurczenia się zatrzyma czy zbiegnie jeszcze bardziej po następnym praniu... Jak tak będzie to pójdę z reklamacją.
Ewela - Super Tomaszek siedzi sobie , a jakim mądrym wzrokiem patrzy
Kasia , Lenka , Katarzyna - Kadra kierownicza nam rośnie na bb. Super komputerowcy i ...czynie !!!a Filipek to już widze nawet wprawił się w pisaniu palcami od nóżek na kompie No tak przeciez ma pilota
Potrzebuje pomocy. Nie potrafię się zdecydowac na krzesełko do karmienia. Pomożecie? Może któraś ma podobne lub takie same? Zastanawiam się nad tym:
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-jumbo-max-milly-mally-2w1-i1349687524.html
a tym
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-bujane-wkladka-prezent-i1333629896.html
Ewela - Super Tomaszek siedzi sobie , a jakim mądrym wzrokiem patrzy
Kasia , Lenka , Katarzyna - Kadra kierownicza nam rośnie na bb. Super komputerowcy i ...czynie !!!a Filipek to już widze nawet wprawił się w pisaniu palcami od nóżek na kompie No tak przeciez ma pilota
Potrzebuje pomocy. Nie potrafię się zdecydowac na krzesełko do karmienia. Pomożecie? Może któraś ma podobne lub takie same? Zastanawiam się nad tym:
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-jumbo-max-milly-mally-2w1-i1349687524.html
a tym
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-bujane-wkladka-prezent-i1333629896.html
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
u mnie jutro wielkie święto na ulicy: urodziny radia od rana będą śpiewy, mohery, zamknięta ulica dla aut prywatnych itp itd
emalia82
Zobacz załącznik 305891Zobacz załącznik 305892
A to wczorajsza nasza domowa sesja , dzisiaj ciąg dalszy bo muszę na specjalne okazje do kalendarza zrobić
Ale rośnie. Już taki duży chłopak
A do teściowej to nie ma czasu napisac
Ale fajnie się przygląda :-)
Ten kto ma pilota, ten ma władze Więc lecą bajki
czesc dziewcyny
Perfecta, Lena, Kasiuka, Kasia dzieciaczki przesłodkie :-)
i wszystkie sie ubieraja w HM hhi
Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiem od pn czekam
dzinksZobacz załącznik 305934
Super dzinks. Zgadzam się z Leną ,że na dużego chłopca wygląda
u mnie jutro wielkie święto na ulicy: urodziny radia od rana będą śpiewy, mohery, zamknięta ulica dla aut prywatnych itp itd
To będziesz miała ciekawie.
Witam się i ja. Jasiek śpi od 10-ej a ja mam gotowy farsz na pierożki ruskie. Czekam na córcie aż wróci ze szkoły i będziemy kleiły :-)
Mam głupie pytanie. Czy któraś z Was nie była jeszcze u kontroli u gina?
emalia82
Perfekta- to drugie za 206 zł bardziej mi sie widzi
Kasiek1983
Wszystkie dzieciaczki prześliczne...
Kasiaj. - co do komputerów to święta racja! Moje siostrzenice od małego siedziały i do tej pory ciężko jest je odgonić od kompa... czasami uważam że się lepiej znają na kompie jak ich mamusia, ale w tym wypadku to nie jest dobre. Ciągle tylko gierki i gierki... kto by tam sprzątał czy jadł?!?!? Masakra... Mam nadzieje że nie popuścimy zanim nasze łobuziaki będę w wieku szkolnym!!!
Perfecta - ja uważam że najlepsze krzesełko do karmienia jest takie najprostsze! My mamy z Ikea, w sumie to jeszcze z niego za bardzo nie korzystamy, ale polecił je nam kolega który już dwie córy na nim wychował i był zachwycony!!!
Dołączamy do grona chorowitków...najpierw stary a teraz mały... katar na maxa!!! Dobrze że dziś już ostatnia rehabilitacja! Szkoda tylko że mały taki marudny... choroba, zęby i skaza... biedactwo
Miłego dnia kochane!!!
Kasiaj. - co do komputerów to święta racja! Moje siostrzenice od małego siedziały i do tej pory ciężko jest je odgonić od kompa... czasami uważam że się lepiej znają na kompie jak ich mamusia, ale w tym wypadku to nie jest dobre. Ciągle tylko gierki i gierki... kto by tam sprzątał czy jadł?!?!? Masakra... Mam nadzieje że nie popuścimy zanim nasze łobuziaki będę w wieku szkolnym!!!
Perfecta - ja uważam że najlepsze krzesełko do karmienia jest takie najprostsze! My mamy z Ikea, w sumie to jeszcze z niego za bardzo nie korzystamy, ale polecił je nam kolega który już dwie córy na nim wychował i był zachwycony!!!
Dołączamy do grona chorowitków...najpierw stary a teraz mały... katar na maxa!!! Dobrze że dziś już ostatnia rehabilitacja! Szkoda tylko że mały taki marudny... choroba, zęby i skaza... biedactwo
Miłego dnia kochane!!!
reklama