reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewcyny

Perfecta, Lena, Kasiuka, Kasia dzieciaczki przesłodkie :-)

i wszystkie sie ubieraja w HM hhi :-D

Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiem :angry::no: od pn czekam :crazy::wściekła/y:

dzinks 01.12.10. 038.jpg

reklama
nie no wstaję trochę wcześniej niż o 10 ale dzisiaj Jasio sobie słodko spi po jedzeniu o 6 a mama się wyspała od 21 . Poza tym chwila dla siebie z kawą - BEZCENNA:)
Kapućki z h&m , nabyłam droga kupna jeszcze komplet czapka i rękawiczki z kubusiem puchatkiem:) o takie o
Zobacz załącznik 305893
zdjecia Jasia sliczne, jak sie zmienil
a co myslisz o tym komplecie z hm bo dla mnie to straszny bubel, zfilcowal sie po praniu a rekawiczki zrobily za male:/

to i ja pokażę mojego pana prezesa

Zobacz załącznik 305921
pencil.png
super dzieciaczki, niestety takie rzeczy to ulubione zabawki dzieciakow, moja 2-letnia bratanica potrafi juz obslugiwac iphona a w laptopie zawsze poprzestawia im klawiature i potem nie wiedza jak to naprawic

czesc dziewcyny

Moj maly to maruda do kw dzisiaj, kurcze mam nadzieje,ze ten zasrany kurier ups dzisiaj dojedzie w kncu z wozkiem :angry::no: od pn czekam :crazy::wściekła/y:

dzinksZobacz załącznik 305934
Ile Twój dzinks waży bo wygląda na fest chłopa;)
Widzę w Twoim suwaczku imię Toszek??A jak inaczej Teofil??

Klementinka - potwierdzam , czapka się zbiegła... rękawiczki chyba nie:) Kupiłam troszke większy rozmiar i jak przymierzałam przed praniem czapa była za duża , teraz jest w sam raz. Ciekawa tylko jestem czy proces kurczenia się zatrzyma czy zbiegnie jeszcze bardziej po następnym praniu... Jak tak będzie to pójdę z reklamacją.
Ewela - Super Tomaszek siedzi sobie , a jakim mądrym wzrokiem patrzy:)
Kasia , Lenka , Katarzyna - Kadra kierownicza nam rośnie na bb. Super komputerowcy i ...czynie:) !!!a Filipek to już widze nawet wprawił się w pisaniu palcami od nóżek na kompie :) No tak przeciez ma pilota :)

Potrzebuje pomocy. Nie potrafię się zdecydowac na krzesełko do karmienia. Pomożecie? Może któraś ma podobne lub takie same? Zastanawiam się nad tym:
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-jumbo-max-milly-mally-2w1-i1349687524.html
a tym
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-bujane-wkladka-prezent-i1333629896.html

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 305891Zobacz załącznik 305892
A to wczorajsza nasza domowa sesja , dzisiaj ciąg dalszy bo muszę na specjalne okazje do kalendarza zrobić:)

Ale rośnie. Już taki duży chłopak :tak:

A do teściowej to nie ma czasu napisac :-D

Ale fajnie się przygląda :-)

to i ja pokażę mojego pana prezesa

Zobacz załącznik 305921
pencil.png

Ten kto ma pilota, ten ma władze:-D Więc lecą bajki:laugh2:

czesc dziewcyny

dzinksZobacz załącznik 305934

Super dzinks. Zgadzam się z Leną ,że na dużego chłopca wygląda:tak:

u mnie jutro wielkie święto na ulicy: urodziny radia :p od rana będą śpiewy, mohery, zamknięta ulica dla aut prywatnych itp itd

To będziesz miała ciekawie.

Witam się i ja. Jasiek śpi od 10-ej a ja mam gotowy farsz na pierożki ruskie. Czekam na córcie aż wróci ze szkoły i będziemy kleiły :-)
Mam głupie pytanie. Czy któraś z Was nie była jeszcze u kontroli u gina?

Wszystkie dzieciaczki prześliczne... :)

Kasiaj. - co do komputerów to święta racja! Moje siostrzenice od małego siedziały i do tej pory ciężko jest je odgonić od kompa... czasami uważam że się lepiej znają na kompie jak ich mamusia, ale w tym wypadku to nie jest dobre. Ciągle tylko gierki i gierki... kto by tam sprzątał czy jadł?!?!? Masakra... Mam nadzieje że nie popuścimy zanim nasze łobuziaki będę w wieku szkolnym!!!

Perfecta - ja uważam że najlepsze krzesełko do karmienia jest takie najprostsze! My mamy z Ikea, w sumie to jeszcze z niego za bardzo nie korzystamy, ale polecił je nam kolega który już dwie córy na nim wychował i był zachwycony!!! ;)

Dołączamy do grona chorowitków...najpierw stary a teraz mały... katar na maxa!!! Dobrze że dziś już ostatnia rehabilitacja! Szkoda tylko że mały taki marudny... choroba, zęby i skaza... biedactwo :(

Miłego dnia kochane!!!

reklama
Do góry