reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No to i ja się pochwalę moim łobuzem (przy okazji demonstruję krzesełko ;)

Copy of DSC07158.jpgCopy of DSC07153.jpg

reklama
Nie chce zapeszać ale u nas chyba idzie dolna lewa jedynka, mała marudzi już 2 dzień, temperatury nie ma, jakąś kropkę niby widzę, ale się nie znam i nie wiem jak to powinno wyglądać:confused: jedynie to, że mało je, co może być objawem

zdec - jak po usg główki?

AniaCh - i jak po wczorajszej wizycie?

ita - na pewno faceci sobie doskonale poradzą:tak:

Ola_fasola - dużo zdrówka!

kajdusia - wykurowałaś się już?

Klementinka - podjęliście już decyzję czy przyjeżdżacie na święta?

Perfecta - Jaś słodziutki:-)

lena, kasiajanicka, kasiulka - niezle małe komputerowce:-D moja tez lubi się w kompa wpatrywac

ewela - dzinks jak się patrzy!:-D

Kasiek - dużo zdrówka, a Damianek to taki mały zalotnik:-D urocze zdjęcie z tym języczkiem:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Karolinki Ewusiowej!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale się wk****am zaraz laptopa pogryzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kupiłam tą kulę vtech na allegro w opisie było że jest nowa, dzisiaj dotarła i co?Nowa to ona była ale kiedyś!!!!!!!Grrrrrrr wścieknę się zaraz taka jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wysłałam już malia do sprzedawcy i czekam na odp.

Perfecta - ja mam takie krzesełko jak to za 206,00 i jestem bardzo zadowolona.

Kacperek spi :-) a ja własnie skończyłam sprzątać pokój a gdzie jeszcze łazienka,kuchnia,i pokój Szymka :-(, obiecałam sobie że zrobie generalne porządki przed świetami.

avena przylacze sie do twojego wkur .... ja czekam na tego po**** kuriera juz 5 dzien wrrrrrrrrr az mam ochote negatywa wystawic

perfecta ja mam to drugie i jest fajne

udało się robaki małe śpią, kawa zrobiona więc czas dla mamy...a co tam obiad poczeka:-)
plan na dziś już prawie wykonany, byliśmy wszędzie gdzie mięliśmy być tzn logopeda i psycholog i powiem wam że całkiem miło było a zajęcia z logopedą zapowiadają sie bardzo ciekawie, a Tomuś był równie zachwycony bo pani miała tyyyyyyyyleee fajnych zabawek i co najważniejsze chciała się z nim bawić:tak:

jeszcze tylko coś na obiad wrzucić później i pranie nastawić i już więcej nie robię dziś nic, poza standardowym karmieniem, przebieraniem, kąpaniem:-D

oczywiście składamy dziś życzenia Karolince i Natalce

zdec
jak po usg?
liliti to Sonia miała wczoraj mega apetyt
anecznik ja też odpuszczam okna przed świętami, w zeszłym roku mył je mój A. a w tym zobaczymy, nie wyglądają najgorzej i jeszcze coś świata przez nie widać więc poczekają na cieplejsze czasy:-)
a jak dziś ma sie dorosły Kamilek?
nadika na skazie sie nie znam niestety ale moze faktycznie wybierzcie się do alerologa, może on coś doradzi, tak jak piszesz cięzko rozszerzać dietę małego ja nie wiadomo czy wysypka jest od nowych produktów czy utrzymuje sie od nabiału
Milka26 u nas psiak jeszcze sprawny;-) i chwat pająk działa:-)
Lencja dobrze że dotarliście do domku cało, a na przeziębienia to chyba taki sezon, mnóstwo dzieciakow coś złapało, daj znać co po wizycie u pediatry
avena super że takie udane zakupy nie ma co:-)
ita85 trzymamy kciuki żeby i tym razem szybciutko minęły te godzinki w pracy i miłej zabawy na roczku
Ola_fasola dużo zdrówka dla Was dziewczyny
Perfecta no no przystojniak niczego sobie Ci rośnie, krzesełko my mamy takie jak wcześniej wklejała Ania. kolor pomarańczowy, jeszcze po Asi, coś w stylu tego drugiego którego link wrzuciłaś
lena może Gaja pomoże Ci w prowadzeniu bloga, albo założy swój?
Kasiulka o tak takie zabawki są najlepsze
kasiajanicka a pan prezes to juz wogóle się ustawił odpowiednio:-)
ewela i jak dotarł wózek w końcu? piękna waga Tomeczka:tak:
Klemantinka moja Asia od dłuższego czasu jest trzymana z daleka od lapka bo pewnie by go już załatwiła, za to wszystkie komórki w domu sa przez nas chowane bo jak tylko wpadną w jej łapki to wie jak sie nimi zaopiekować a mi juz uśmierciła jeden telefon, a dwa były kilka razy w serwisie, obecny ma moze pół roku i jest trzymany na wysokościach zdala od maleńkich łapek:-D
emalia ja byłam w sierpniu i niedługo pasowało by mi sie wybrać znowu bo tabletki mi sie kończą
Kasiek1983 dużo zdrowka dla Twoich chorowitków, łobuz super minki robi:tak::-)

Tak jestem zaaferowana ze nasze dzieciaczki kończą pół roczku ,ze zapomniałam o naszej Zdecowej Natalce pięciomiesięcznicy:zawstydzona/y:

Kochana Natalko najlepsze życzenia dla ciebie!!! Rośnij rodzicom zdrowo!
25995913.gif

avena - chamstwo z ta kulą!:wściekła/y:

eagle - super, że wizyty udane:tak:

reklama
Do góry