reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

anecznik ja też odpuszczam okna przed świętami, w zeszłym roku mył je mój A. a w tym zobaczymy, nie wyglądają najgorzej i jeszcze coś świata przez nie widać więc poczekają na cieplejsze czasy:-)
a jak dziś ma sie dorosły Kamilek?

Dorosły Kamilek wciąż jest na bakier z mlekiem, smarkacz jeden :-D :-D Tyle dobrze że w końcu znalazłam kaszkę która mu smakuje :-)

Uciekam robić obiad mojemu, żeby głodny do pracy nie szedł :-)

reklama
Jesteśmy po wizycie u lekarza..
Wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych i dodatkowo obstrukcja oskrzeli...
Lekarz straszy, że ta obstrukcja to na tle alergicznym i może o astmie świadczyć...
Po chorobie mamy zrobić badania i odwiedzić alergologa.
Tak więc u nas nieciekawie mówiąc delikatnie..
Zmykam do Nelci...

No to i ja się pochwalę moim łobuzem (przy okazji demonstruję krzesełko ;)

Zobacz załącznik 306004Zobacz załącznik 306005

zadam idiotyczne pytanie,czy krzeselko jest z IKEA? bo podobne mi sie wydaje ze widzialam na ich stronie. IKEA | Jadalnia | Krzesła wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp czy to nie to?

co do ikea..maly dostal od mojej mamy na swieta takie cos (zawsze jej marudzilam ze chce takie rzeczy;p)
IKEA | Przechowywanie | Małe pojemniki i pudła | MINNEN | Skrzynia

IKEA | Przechowywanie | Małe pojemniki i pudła | FABLER GRODA | Kieszenie ścienne

IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Dywaniki dla dzieci | VITAMINER BIL | Dywan

IKEA | Zabawki | Zabawki pluszowe | FABLER KROKODIL | Pluszak

niby nic takiego,ale mnie cieszy:D

No to i ja się pochwalę moim łobuzem (przy okazji demonstruję krzesełko ;)

Zobacz załącznik 306004Zobacz załącznik 306005
ale fajny lobuz i jak juz pieknie siedzi
Nie chce zapeszać ale u nas chyba idzie dolna lewa jedynka, mała marudzi już 2 dzień, temperatury nie ma, jakąś kropkę niby widzę, ale się nie znam i nie wiem jak to powinno wyglądać:confused: jedynie to, że mało je, co może być objawem

Klementinka - podjęliście już decyzję czy przyjeżdżacie na święta?
to skomlikowane, jutro sie wyjasni czy jedziemy czy zostajemy
troche mi sie przestalo chciec po tym jak awaryjnie, gdybysmy my nie mogli, zaprosilam rodzicow do nas (w koncu to tylko 450km) a mama powiedziala ze nie bedzie mial kto z psem zostac:crazy::baffled:

ja tez w tych zebach ciemna masa jestem i juz nie wiem czy Jaskowi sie wyrznal czy nie, czuje go i widze biale cos ale czy to zab, jakos nie rosnie dalej
Lekarz straszy, że ta obstrukcja to na tle alergicznym i może o astmie świadczyć...
Zmykam do Nelci...
bardzo wspolczuje
oby Nelcia szybko z tego wyszla

wszystkim chorutkom zdrowka a naszym 6-cio i 5-cio miesieczniakom wszystkiego najlepszego

Zmykam do Nelci...

Lencja bardzo mi przykro :-( Dużo zdrówka dla Nelci!

fajne te rzeczy, podoba mi się szczególnie ten koszoworek na zabawki, ostatnio szukałam żeby takie coś kupić

to skomlikowane, jutro sie wyjasni czy jedziemy czy zostajemy
troche mi sie przestalo chciec po tym jak awaryjnie, gdybysmy my nie mogli, zaprosilam rodzicow do nas (w koncu to tylko 450km) a mama powiedziala ze nie bedzie mial kto z psem zostac:crazy::baffled:
[/SIZE]

na pewno mama by kogoś do pilnowania psa znalazła, pewnie w pierwszym momencie tylko tak powiedziała...

O nie skasował mi się post:wściekła/y::wściekła/y:
Nie napiszę od nowa:-(

Co do kurierów to u mnie też masakra:wściekła/y:
usg ok. tylko lekarz znalazł jakiegoś wodniaka, niby nie groźny, mówi że musi o nim powiedzieć, ale to nic takiego albo poporodowe, albo wynik jakiegoś wylewu ale trochę się zmartwiłam. no i mamy iść do neurologa.

Więcej poodpisuję wieczorem, bo coś mała mi cały dzień nie chce spać, a miałam takiego fajnego posta:wściekła/y:

reklama
Cobra - tak, to krzesełko jest z Ikea, POLECAM ;)

Zdec
- skoro lekarz mówi że to nic to nie ma się co martwić, ale idź do neurologa to się uspokoisz... wszystkiego najlepszego dla Natalci :)

Do góry