reklama
C
cobra18
Gość
ja od dzieciaka wpierdzialam snieg i nc mi nie jest;pgosiagro Filipek ma 19 miesiecy wysiedlismy z samochodu i on juz polecial a ja toboły emilke i zakupy no i okrezna drogą do bramy musielismy isc bo Filip za kotem leciał.... zakopał sie chlopak w sniegu i bęc prosto w ... ;/ no i sie biedak pozbierac nie mógł przez ten kombinezon wiec mialam Filipa Emilkę torbę i zakupy i biegiem na 2 piętro
mama mi dzisiaj mówiła zeby uważac na snieg ;/ tzn w sniegu który dopiero napadał jest masa chorob i bakterii groźnych dla dzici,
miłego wieczoru zeycze a ja uciakam oglądać modelki
witam się wieczornie
Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560
tez chce(( piekna sesja
wygral?mieszkam przy stadionie prawie a nic nie wiem;/Weszlam tylko na chwilę, żeby "powiedzieć", a raczej się wydrzeć "KOLEJORZ"!!!!! :-):-):-)
.
jeszcze 20 minut, na razie 1:0 dla nas :-)
Mają szansę powtórzyć sukces no i pogoda im sprzyja
Szkoda że nasza reprezentacja już od dawna żadnym sukcesem nie może się pochwalić.
Ale poprzedni mecz z Juventusem zremisowali i był szał ciał, a teraz szansa na pełne zwycięstwo yupi :-)Mają szansę powtórzyć sukces no i pogoda im sprzyja
Szkoda że nasza reprezentacja już od dawna żadnym sukcesem nie może się pochwalić.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
A ja na allegro siedzę i szukam pomysłów na prezenty Mała coś niespokojnie śpi Godzinę temu troszkę pomarudziła, ale ucichła, teraz musiałam dać jej smoka :/ Może to jednak po wczorajszej marchewce? Wcześniej też wydawała mi się podejrzana. Za kilka dni podam znowu. Na razie będą ziemniaki, brokuły, jabłko i gruszka
karo super zdjęcia, zwłaszcza ten śpioch w czapeczce i rodzinka w komplecie- jaka radość na waszych twarzach. Piękne
Anecznik ja też mało zdjęć jakoś robię. Zresztą ostatnio pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć- ciągle jest ciemno i trzeba zdjęcia z lampą robić, a wtedy mała już się nie uśmiecha i zazwyczaj ma albo zdziwioną, albo przerażoną minę
karo super zdjęcia, zwłaszcza ten śpioch w czapeczce i rodzinka w komplecie- jaka radość na waszych twarzach. Piękne
Anecznik ja też mało zdjęć jakoś robię. Zresztą ostatnio pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć- ciągle jest ciemno i trzeba zdjęcia z lampą robić, a wtedy mała już się nie uśmiecha i zazwyczaj ma albo zdziwioną, albo przerażoną minę
koriander
Fanka BB :)
witaj regiDziewczyny jak Wy znajdujecie czas na siedzenie przy kompach.
Mój Jasiek (MIlka26 dziękujemy za życzenia dla małego ) jest tak absorbujący w dzień i w nocy, że rzadko kiedy mam czas coś porobić dla siebie. Może źle się zorganizowałam.
Czy któraś z Was też ma tak krótko śpiące maleństwo? U nas drzemki w dzień po 20 góra 40 minut a w nocy pobudka i do cyca co 2 godziny.
U mnie ze spaniem to samo: w dzien Lila przesypia z zegarkiem w reku pol godziny podczas drzemek (3 lub 4 dziennie). W nocy budzi sie czesto, ja tez marze o przespanej nocy. Jestem ogromnym spiochem, ale chyba bede musiala poczekac jeszcze troche a leniuchowanie w lozku to pewnie dopiero za pare lat
Ja jestem za klubem malejacych doooop!
Kiedys robilam sobie kopenhaska i schudlam 10kg i w sumie do paru miesiecy przed ciaza bylam taka fajnie schudnieta, ale ta dieta niestety nie dla karmiacych piersia
Ostatnia edycja:
Kasiula1982
witam się wieczornie
Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560
przepiękna sesja już się swojej doczekać nie mogę
reklama
Milka26
Karo zdjecia sa boskie aliczne naprawde bardzo mi sie podobaja
Koriander zawsze mi sie wydawalo ze karmienie to najlepsza dieta ja mam na minusie 1 kg do sprzed ciazy a jem wiecej niz moj maz ) czasem az mi wstyd efekt 170 cm i 52 kg zaczynam przypominac wieszak , waga niby nie najgorsza nie wiem dlaczego tak biednie wygladam jakbym wazyla conajmniej o 5 mniej niz przed
Koriander zawsze mi sie wydawalo ze karmienie to najlepsza dieta ja mam na minusie 1 kg do sprzed ciazy a jem wiecej niz moj maz ) czasem az mi wstyd efekt 170 cm i 52 kg zaczynam przypominac wieszak , waga niby nie najgorsza nie wiem dlaczego tak biednie wygladam jakbym wazyla conajmniej o 5 mniej niz przed