reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro Filipek ma 19 miesiecy :p wysiedlismy z samochodu i on juz polecial a ja toboły emilke i zakupy :p no i okrezna drogą do bramy musielismy isc bo Filip za kotem leciał.... zakopał sie chlopak w sniegu i bęc :D prosto w ... ;/ no i sie biedak pozbierac nie mógł przez ten kombinezon :p wiec mialam Filipa Emilkę torbę i zakupy i biegiem na 2 piętro :D

mama mi dzisiaj mówiła zeby uważac na snieg ;/ tzn w sniegu który dopiero napadał jest masa chorob i bakterii groźnych dla dzici,
miłego wieczoru zeycze a ja uciakam oglądać modelki :D
ja od dzieciaka wpierdzialam snieg i nc mi nie jest;p
witam się wieczornie

Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560

tez chce:((( piekna sesja

Weszlam tylko na chwilę, żeby "powiedzieć", a raczej się wydrzeć "KOLEJORZ"!!!!! :-):-):-)
.
wygral?mieszkam przy stadionie prawie a nic nie wiem;/

A ja na allegro siedzę i szukam pomysłów na prezenty :) Mała coś niespokojnie śpi :( Godzinę temu troszkę pomarudziła, ale ucichła, teraz musiałam dać jej smoka :/ Może to jednak po wczorajszej marchewce? Wcześniej też wydawała mi się podejrzana. Za kilka dni podam znowu. Na razie będą ziemniaki, brokuły, jabłko i gruszka
karo super zdjęcia, zwłaszcza ten śpioch w czapeczce i rodzinka w komplecie- jaka radość na waszych twarzach. Piękne :)
Anecznik ja też mało zdjęć jakoś robię. Zresztą ostatnio pogoda nie sprzyja robieniu zdjęć- ciągle jest ciemno i trzeba zdjęcia z lampą robić, a wtedy mała już się nie uśmiecha i zazwyczaj ma albo zdziwioną, albo przerażoną minę :)

Dziewczyny jak Wy znajdujecie czas na siedzenie przy kompach.
Mój Jasiek (MIlka26 dziękujemy za życzenia dla małego :)) jest tak absorbujący w dzień i w nocy, że rzadko kiedy mam czas coś porobić dla siebie. Może źle się zorganizowałam.
Czy któraś z Was też ma tak krótko śpiące maleństwo? U nas drzemki w dzień po 20 góra 40 minut a w nocy pobudka i do cyca co 2 godziny.
witaj regi :)
U mnie ze spaniem to samo: w dzien Lila przesypia z zegarkiem w reku pol godziny podczas drzemek (3 lub 4 dziennie). W nocy budzi sie czesto, ja tez marze o przespanej nocy. Jestem ogromnym spiochem, ale chyba bede musiala poczekac jeszcze troche a leniuchowanie w lozku to pewnie dopiero za pare lat :baffled::-D

Ja jestem za klubem malejacych doooop! :-D

Kiedys robilam sobie kopenhaska i schudlam 10kg i w sumie do paru miesiecy przed ciaza bylam taka fajnie schudnieta, ale ta dieta niestety nie dla karmiacych piersia

Ostatnia edycja:
witam się wieczornie

Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560

przepiękna sesja :) już się swojej doczekać nie mogę :)

reklama
Karo zdjecia sa boskie aliczne naprawde bardzo mi sie podobaja

Koriander zawsze mi sie wydawalo ze karmienie to najlepsza dieta ja mam na minusie 1 kg do sprzed ciazy a jem wiecej niz moj maz :)) czasem az mi wstyd:) efekt 170 cm i 52 kg zaczynam przypominac wieszak , waga niby nie najgorsza nie wiem dlaczego tak biednie wygladam jakbym wazyla conajmniej o 5 mniej niz przed

Do góry