reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja też sobie takie obietnice robi i wielkie g..no z nich jest...teraz mam zamiar zacząć w niedziele dietę Dukana bo muszę się pozbyć 12 kg po ciąży, bo patrzeć na siebie nie mogę :(

Mój mąż utknął na lotnisku w Hiszpanii, leci prze Monachium i z Barcelony do Monachium, ciągle przekładają lot a z Monachium do warszawy wszystkie loty odwołane więc już wiem że dziś nie wróci
A na czym ta dieta polega? Bo ja jestem beznadziejna jesli chodzi o diety, ale schudnac by sie przydalo bo tez juz patrzec na siebie nie moge no i moze za A6W sie zabrac

Oby maz szybko dolecial

reklama
U nas też czerwone policzki, ale nie tylko czerwone... lekko chropowate... może to od skazy, a może od mrozu??? inne uczulenie to raczej nie jest bo nic nowego w tym czasie nie podawałam

Koriander - kochana, wszystkiego najlepszego dla naszej 6-cio miesięcznej Lilianki! Przepraszam że spóźnione ale szczere ;)

Koriander wszytskiego na i slodkie calusy dla Lili

Lena Witam, chciałbym ostrzec was teraz rower został sprzedany, ktoś wziął go od razu w dobrej cenie. Żal mi ciebie vousça unika długą drogę, aby przyjść i istnieje wiele śnieg. naprawdę przykro. Jeszcze raz dziękuję Mi wyszlo to samo co gosiargo ale chyba chodzi o to ze rower zostal sprzedany ale ze wzgleduu na pogode bedzie dlugo szedl. A odra swinka rozczyczka po to 12 miesiacu

Emalia piekna sesja a u nas nawet sie n ie da wyjsc na dwor bo zimno i wieje ledwie wrocilam z Olafem z przedszkola

Anik ale macie chorowity okres zdrowka !!

Anecznik u nas po siadaniu niesamowity usmiech widac swiat z tej perspektywy jest ladniejszy szczegolnie w Olafa pokoju

Regi zyczenia "urodzinowe" dla malej

Anecznik semkta szybko i slutecznie dziala

Ania. myslalam ze jablko i marchewka to najbezpieczniejsze jedzonko u nas tez jest podejrzane jablko ale skoaniam sie ze to tylko zbieg okolicznosci

U nas takie wietrzycho zawieje i zamiecie ze mam wrazenie ze za oknem ktos poscil film "pojutrze" nie wychodzilam dzis z malym dla odmianty od dzisiejszych -10 jutro nam planuja -1

To ostatnio popularna dieta...tzn jest to dieta proteinowa tu jest opisane tak mniej więcej co i jak ale ja zamówiłam książki żeby mieć pewne źródło Dieta proteinowa (Dukana) - kompendium wiedzy moja znajoma na tej diecie schudła już 22kg a stosuje ją od ponad pół roku
potwierdzam-moj brat w pol roku zrzucil 16kg i nie przytyl od tego czasu.mama jest na jakims foum z przepisami dukana,wszyskto tam jest -czekolada,serniki zazwyczaj z otrebami czy czyms;p ale jest:D

gosiagro Filipek ma 19 miesiecy :p wysiedlismy z samochodu i on juz polecial a ja toboły emilke i zakupy :p no i okrezna drogą do bramy musielismy isc bo Filip za kotem leciał.... zakopał sie chlopak w sniegu i bęc :D prosto w ... ;/ no i sie biedak pozbierac nie mógł przez ten kombinezon :p wiec mialam Filipa Emilkę torbę i zakupy i biegiem na 2 piętro :D

mama mi dzisiaj mówiła zeby uważac na snieg ;/ tzn w sniegu który dopiero napadał jest masa chorob i bakterii groźnych dla dzici,
miłego wieczoru zeycze a ja uciakam oglądać modelki :D

Natuska jak mnie draznia ci ludzie co chodza i nie sprztaja po sobie !!! przygode mialas nie da sie ukryc w takiej sytuacji nawet nie wiadomo za co najpierw sie wziasc

Dziewczyny jak Wy znajdujecie czas na siedzenie przy kompach.
Mój Jasiek (MIlka26 dziękujemy za życzenia dla małego :)) jest tak absorbujący w dzień i w nocy, że rzadko kiedy mam czas coś porobić dla siebie. Może źle się zorganizowałam.
Czy któraś z Was też ma tak krótko śpiące maleństwo? U nas drzemki w dzień po 20 góra 40 minut a w nocy pobudka i do cyca co 2 godziny.

Co do wagi to ja się boję stanąć i sprawdzić. W sumie to nie jest może aż tak źle, ale brzuch mi straszny został :( a diety też nie dla mnie. Podziwiam samozaparcie i trzymam kciuki za wszystkie które są na diecie

reklama
regi no ja tam mam :p w ciagu dnia Emilka przesypia moze ze 2 godziny ale rozłożone na 3 drzemki wiec nie za długo ;/ no i do tego jest jeszcze Filip :p
ja zaczynałam od 56 kg z F przytyłam 30 kilo potem schudłam do 63 i przytyłam 9 kilo z Emilką a teraz mam 58-57 kilo ale dawno sie nie wazyłam :D zyczye powiedzenia i duzo silnej woli :D

Do góry