Czesc. Nawet nie zabieram sie za nadrabianie,tak juz późno,powinnam dawno spac. Brr,jak zimno.
Gosiagro, konniczynka - pytałyscie co nam powiedział ostatnio kardiolog,
DZIĘKI.Ja wtedy nie odpisalam
Nic nowego nam nie powiedziała, dała tylko skierowanie do neurologa, jak zapytalam jej, czy takie 'chwile nieobecnosci' Filipka moga byc od serduszka, czy moze słabnąc, powiedziala,ze nie i skierowała dalej. Ale skoro nie od serca to wiem, ze wynika to z jego usposobienia. Tzn. taka mam nadzieje...
Dzis przyjleciał mój mąż. Jutro jedziemy z Filipem do neurologa, pozniej sprawdzic bioderka, przed tym zrobic morfologię. W piątek czeka nas dalsza podróz,bo do Wawy i Centrum... Normalnie w natłoku zdarzen ostatnio czasem jakos na chwilke o tym zapomne,ale jak tylko sobie przypomne,to wszystko mi się w brzuchu skręca ze stresu... :-
no:
A. przyjechał i mówi,ze Filpek juz nie ma takiej jasnej karnacji... może morfo wyjdzie lepiej... Mam nadzieje,ze anemia poszła w las i rozmaz bedzie lepszy:-(Jeszcze przy okazji zawiozę do zbadania jego kał, moze coś sie dowiem odnoscie śluzu w stolcach
Na domiar złego na te noc i jutro zapowiadaja u nas najwieksze śnieżyce,a minionej nocy odnotwali tu najniższą temperature -26 st. a przy gruncie nawet -33... W poniedziałek 40minutową trase autobusem pokonywalam przez...4godziny!!a moja siostra ... 7godzin wracała do domu!!
Jednam musze przeczytac czy
eagle napisała jak było na komisji. Nas taka czeka 14 grudnia i czekamy od pazdziernika...
dobranoc i trzymajcie kciuki kochane... :-(
eagle nie napisała...?!czy przoczylam,bo tylko tk przelcialam. Chcicłabym wiedziec jak to wygladało? bo ja nie wiem ;/ lekarze badają dziecko,czy wystarczy przedtawienie dokumentacji choroby..
pa