reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny Wiktoria jest już w domu czuje się dobrze i nawet wróciła na wózek;)Czyli operacja sie udała!!W styczniu następna;(
Teraz koleżanka mi napisała leży na porodówce ma rozwarcie na 8 cm ale pęcherz nie chce pęknąć i główkaa zejść niżej od razu sobie przypomniałam siebie;)Tylko, że ja miałąm rozwarcie ale słabe skurcze ale dla mnie były MEGAAAA bolsene;)

lenaDTR
Jasiek ma już swoją ulubioną bajkę na Babytv. Zastanawiam się tylko czy to nie przesada sadzać go przed tv, ale dzięki temu mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też oglądają bajki?

Lena - zagłosowane :) z resztą jak codziennie :p

Co do bajek... u mnie tv tarabani non stop... inaczej bym sfiksowała :/ bo cisza w domu to mnie denerwuje a radio mi dziala tylko w kuchni :/ Ale mała rzadko się tv interesuje :) lubi piosenkę z Majki wtedy siedzi jak zahipnotyzowana :D bardziej ciągnie ją do komputera :) Bajek jako tako jej nie włączam.

Mąż pojechał zmienić opony - W KOŃCU!! Poza tym mamy u małej w pokoju nie odpowietrzony kaloryfer i w połowie jest zimny :/ a oczywiscie mój szanowny małżonek uważa że wszystko jest ok... grrrr.... ide kawe sobie zrobic. Dzisiaj mam jakiś nerwowy humor od rana... dobrze chyba że mąż idzie do pracy na cały dzien to mu sie nie dostanie.

Cobra
ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha spadłam z krzesła!!!!!!!!

Zaje...!!!!! Ja cały monitor zaplułam a Jasiek tylko patrzy na mnie z czego matka się tak ryje :-D

witam się wieczornie

Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560

Coś pięknego!!! Niunia prześliczna, a to z w trójkę przecudowne :-):tak:

AniaCH- trzymam jutro kciuki iczekam na dobre wieści
Karo- zdjęcia niesamowite, jakie wzruszające

A może jakiś nowy wątek wsparcia dla beznadziejnie walczących z kilogramami:-)???

A propos piosenek z "polskim" tłumaczeniem YouTube - Hymn Ligi Mistrzów - KASZANKA - polskie napisy

Kajdusia, nie wiedziałam ,że z ciebie taki kibic, a hymn po prostu mnie powalił:-D

O tak jakis klub wsparcia dla walczących z kilogramami by się przydał...ja kilka lat temu schudłam 16 kg i dopiero w ciąży przytyłam ponownie...mój tata jest gruby, jego rodzice też więc mam trochę predyspozycje po nim...moja mama po urodzeniu 2 dzieci nosiła rozmiar 36 a teraz tak przytyła że nosi 46 (ale to przez pracę bo w niej przez 10 h nie je, a za to nadrabia po powrocie i jeszcze je dużo słodyczy)...ja musze schudnąć bo źle się czuje w takiej formie jak teraz a wiem że może być inaczej, większość życia miałam nadwagę ale wiem że tak nie musi być. Kiedyś bez rodziny było to łatwiejsze bo myślałam tylko o sobie, nie gotowałam, jadłam to co mi pasowało, a teraz nie wyobrażam sobie męża na mojej diecie bo by wiecznie głodował.

A mojego męża jeszcze nie ma noc spędził w monachium na lotnisku...z barcelony do Monachium doleciał, ale dalej nic nie latało...o 7 rano wystartowali z monachium ale ciekawe czy wylądują na okeciu (stąd do domu już tylko 40km) czy gdzieś w Polsce?? Już mój ojciec czeka na telefon żeby po niego jchać pod firmę jak wylądują na okęciu to pod pracę dowoiozą ich taksówki.

Mam nadzieję ,że już mąż niedługo dotrze. Masakra z tą pogodą:no:

lenaDTR
Jasiek ma już swoją ulubioną bajkę na Babytv. Zastanawiam się tylko czy to nie przesada sadzać go przed tv, ale dzięki temu mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też oglądają bajki?

Moj zawsze rano ogląda na Disney Channel ogląda "Klub myszki
Mikey" i "Maniek i narzędzia":tak:

Zagłosowane!;-)
Super że Wikusia już w domku. Zdrówka dla niej i powodzenia w dalszym leczeniu:tak:

U nas nocka jak zwykle. Zasypało nas totalnie, a musze na poczte jechac. Wrrr....

witam

noc u nas tragiczna:-( gdzie się podziało to moje ładnie śpiące dziecko:crazy:

Klementinka - i jak efekty diety są?

Aniach - trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:tak:

regi - ja o swoim brzuchu nawet wspominać nie będę:angry::angry::zawstydzona/y::zawstydzona/y: u mnie telewizor zazwyczaj leci rano i wieczorem, w ciągu dnia leci muzyka, nie puszczam małej bajek, czasami jak telewizor leci to patrzy na niego

lena - super że u Wiktorii lepiej! Zagłosowałam:-)

karo
- zdjęcia prześliczne!

agast - zdolny ten twój mąż:-D

Jasiu, Kamilku, Oskarku
- sto lat!!!! Duzi z was mężczyźni już!!

reklama
Ochnasta....:-)
Poszłam dziś spać o trzeciej i dokładnie wtedy obudziła się Małgosia i do 4.30 opowiadała całe swoje życie :baffled: Następna pobudka po 6, a teraz już nie śpimy od 8:baffled: faaajnie :baffled:
Piotrek do przedszkola nie pojechał, bo nie da się wyjechać z naszej dziury, mąż na szzęście ma dziś wolne, napadało, nawiało, na naszym tarasie w niektórych miejscach jest śniegu po pas :baffled:
Czuję się lepiej, ale kaszlę :baffled:

Lena- próbuję głosować codziennie, ale z reguły mi się nie udaje, coś z tym linkiem u mnie na kompie nie tak :baffled:

Hehe, widzę, ża cały mój post dziś w klimacie :baffled::baffled:
Miłego dnia

Do góry