reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Moja siostra chyba załapała jelitówkę :-( normalnie mi jej szkoda a w weekend jeszcze zjazd ma.

Ostatnio się zastanawiałam dlaczego bolą mnie plecy kiedy kładę się spać, oj głupia jak mają nie boleć jak dziennie przez dłuższy czas ponad 8 kilowy ciężarek noszę :-D :-D

Dzisiaj myślałam że mnie trafi, Kamilowi znudziło się już przewracanie na lewy bok (na prawy nawet nie próbuje) za to ciągle chce siedzieć tylko wyciąga ręce aby pomóc mu się podciągnąć, masakra jakaś tylko siedzieć chce lub na ręce. Na szczęście teraz zasną i aż mi się go budzić nie chce ale będę musiała za jakieś 30 minut bo inaczej w nocy spać nie będzie.
ja wczoraj tez myślałam ze dopadla mnie jelitówka - albo jej łagodna wersja

widze ze Kamilek ma to samo z siedzeniem co Oskar, z tylko jak siedzi mi na kolanach to siup i od razu na nogi i skacze:)

mój sie juz obudził - nici z prasowania...

reklama
ja wczoraj tez myślałam ze dopadla mnie jelitówka - albo jej łagodna wersja

widze ze Kamilek ma to samo z siedzeniem co Oskar, z tylko jak siedzi mi na kolanach to siup i od razu na nogi i skacze:)

mój sie juz obudził - nici z prasowania...

A moja znowu usnęła jakąś śpiączkę ma po tym szczepieniu:)

Witam
Nie pisałam ponad 6 miesięcy. Moje maleństwo tak bardzo mnie absorbuje :) Dziś kończy 6 miesięcy :) i właśnie przypadkiem trafiłam na forum.
Mam nadzieję że znajdę czas żeby się udzielać i sprawdzić co tam u Was słychać.

My czekamy na ząbki. W nocy od samego początku pobudki co około 2 godziny, mały nadal karmiony naturalnie, ale już wprowadziliśmy większość produktów.

Pozdrawiam wszystkich

Chyba ponad godzinę posta pisałam :wściekła/y:Od kilku godzin jest marudzenie :wściekła/y: Podrzuciłam małą tatusiowi, żeby zajrzeć na bb. Ona ciągle marudna była, więc w końcu kazałam P. wcześniej wykąpać Emilkę (już pod koniec kąpieli był krzyk, a podczas ubierania histeria). I teraz nareszcie zasnęła przy cycu. Od 16 już tarła oczy, ale nie dała się uśpić. Od kilku dni nie było kupy, ale na samym cycu też robiła co kilka dni, a brzuszek mięciutki i nie wygląda, jakby jej dokuczał. Policzki ma zaróżowione, ale to raczej też nie z alergii, a od dzisiejszego mroźnego spacerku. Wydaje mi się, że to ze zmęczenia to marudzenie, ale jeszcze poobserwuję, czy ona tak nie zareagowała z opóźnieniem na wczorajszą marchewkę.

Dziś za to mała stwierdziła, że bardzo lubi brokuły:-) Najpierw zrobiła przerażoną minę i aż zamachnęła się na łyżeczkę z tą niedobrą papką, a potem zaczęła wcinać jak szalona i się popłakała, jak się skończyło :-D
Kupiłam pierwszy prezent na święta- książki dla mojego taty:-) Jedna osoba z głowy:-D

Kajdusia
Dużo zdrówka:tak: Jeszcze dziś się rozpoczną koncerty fortepianowe dla maluchów? :-)
Athena Najważniejsze, że na święta będzie, a może jednak nie będzie musiał jechać znowu?
Lena Gajunia jest ok.2kg cięższa od mojej Emilki:szok::-)
Emalia śliczne fotki:tak: piesek już chyba najgorsze ma za sobą i się da ładnie podhodować :-)
a filip mi sie dzisiaj przepwrócił na sniego prosto w psią kupe ;/ na szczescie zmroznona była wiec sladu nie zostawila :p
Dlatego popieram sprzątanie po zwierzakach
Anik Ale się was te choroby uczepiły :-(

Moja siostra nie dotarła do lekarza z powodu wymiotów i biegunki :-( znacie jakieś lekarstwo na to cholerstwo????

Miałam iść jutro z małym na ostatnie szczepienie, ale teraz to mój P raczej siostrę to lekarza zawiezie. Mam tylko nadzieje że nie będą robić problemów żeby ją lekarz przyjął bez wcześniejszej rejestracji.

Moje szczęście już śpi a ja mam lenia :-)

regi - Witaj!
Koniczynka - współczuję , może ząbki maluni idą?
Koriander - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA 6 -CIO MIESIĘCZNIACZKI!!!!!!!!!!!!!!1przyepraszam że spóżnione
KAJDUSIA , ANIK - zDRÓWKA!!!!!
Emalia - fotki super, a piesiunia cudowna!
na-tuska - no właśnie. W jaki sposób Twój Filipek upadł?

I lecę na kąpanko
Miłego wieczorka

reklama
Moja siostra nie dotarła do lekarza z powodu wymiotów i biegunki :-( znacie jakieś lekarstwo na to cholerstwo????

Miałam iść jutro z małym na ostatnie szczepienie, ale teraz to mój P raczej siostrę to lekarza zawiezie. Mam tylko nadzieje że nie będą robić problemów żeby ją lekarz przyjął bez wcześniejszej rejestracji.

Moje szczęście już śpi a ja mam lenia :-)
tak polecam pepsi ale nie cola tylko pepsi!!

Do góry