reklama
Agentka_RR
Zaangażowana w BB
lena, dlaczego się wycofują? czasowo? jeśli chcą przetrzymać malutką kilka dni w szpitalu na obserwacji, zanim zgodnie z wynikami badań nie będzie najlepszego momentu na operację, to może lepiej?
Kurde ale jestem zła!!!Kuzynka dzwoni i płacze lekarze wycofują się z operacji!!!Ja pierd....po co robili nadzieję!!
Nawet nie wiem co powiedzieć.... Miejmy nadzieję że tylko na kilka chwil wycofali się by wmocnić niunie np.
Tak czy inaczej modlę się za jej zdrówko!!!!
Klementinka
Fanka BB :)
Tilt to ulubiony zespol mojego meza a Kobranocke wypada znac jak sie jest z Torunia, zreszta tam jego znajomi graja wec tez sluchamyNo i później polską muze typu Tilt, Kobranocka, Róże Europy, Sztywny Pal Azji...
Pewnie większość z Was niewiele kojarzy bo Wy to młodziutkie jesteście
Iwka oby ta krew okazala sie peknietym naczynkiem a nie czyms z jelitek
jak wrocisz to pisz co lekarze na to
to byl podstawowy stroj w podstawowce, mialam rozowe i fioletowe, no i kolarki oczywiscieh
a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem
a pamietacie sandaly z gumy?
rok temu na swieta kupilam chrzesnicy tylko wersja niemiecka, ladnie sie kreci i fajne piosenki mazainspirowana przez Itę zamówiłam za pośrednictwem Filipa chrzestnej ze Szkocji taki wynalazek :
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
na allegro ok 100 z przesyłką a u nich połowę taniej
Lena trzymam kciuki za malaKurde ale jestem zła!!!Kuzynka dzwoni i płacze lekarze wycofują się z operacji!!!Ja pierd....po co robili nadzieję!!
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja tylko na chwilkę bo zaraz idę sprzatać w kuchni i łazience....
Dzień Dobry i miłego dnia życzę
Lenka- bardzo mi przykro...że też takie rzeczy się dzieą
kasiajanicka - my też małej coś takiego kupiliśmy na świeta....i jeszcze takie cósik Buy Vtech Pop Up Surprise Ball. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Dzień Dobry i miłego dnia życzę
Lenka- bardzo mi przykro...że też takie rzeczy się dzieą
kasiajanicka - my też małej coś takiego kupiliśmy na świeta....i jeszcze takie cósik Buy Vtech Pop Up Surprise Ball. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
zainspirowana przez Itę zamówiłam za pośrednictwem Filipa chrzestnej ze Szkocji taki wynalazek :
VTech Crawl and Learn Bright Lights Ball: Amazon.co.uk: Baby
na allegro ok 100 z przesyłką a u nich połowę taniej
Dla niemowl
Kasiula1982
Fanka BB :)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
lena dlaczego się wycofali?
reklama