reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejus

ja pamietam kiedys Lena pisała. Lena,a kiedy ten konkurs sie konczy z ym nosidełkiem? I co mozna wygrac?

Cobra Ty jestes zakręcona jak słoik po ogórkach :-D

Kasia ja tez takie chce :(

Ostatnia edycja:
hejus

ja pamietam kiedys Lena pisała. Lena,a kiedy ten konkurs sie konczy z ym nosidełkiem? I co mozna wygrac?

Cobra Ty jestes zakręcona jak słoik po ogórkach :-D

Kasia ja tez takie chce :(

żeby ta moja szwagierka bardziej "do dogadania" byłą to bym Tobie też zamówiła, ale ona zaraz będzie marudziłą, że kasy nie ma bo ja jej w styczniu oddam jak w PL będzie

jestem cześć !
Ale jestem zakręcona wczoraj weszłam tylko na chwilę bo mąż cały dzień w domu a jak on ma wolne to ja na nic czasu nie mam:wściekła/y:
oczywiście wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantów
AMELKI MAŁGOSI I MICHAŁKA NO I DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI EMILKI

mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
fajnie że nie jestem sama która pamięta takie starocie nawet byłam na koncercie takich w sopocie 2 lata temu super było

Kurde ale jestem zła!!!Kuzynka dzwoni i płacze lekarze wycofują się z operacji!!!Ja pierd....po co robili nadzieję!!

reklama
Do góry