reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantów: Michasia, Małgosi, Amelci, Soni i jeszcze jednego Michasia:-) - zagapiłam się wczoraj:-(

iiwka przerażasz mnie:szok: z kupą nie pomogę bo nie wiem co mogą znaczyć te nitki krwi:(

lena, emalia - zagłosowane:-)

Nocka cudowna(pfu, pfu żeby nie zapeszyć;-)) wstawałam tylko jeden raz na karmienie, no i standardowo mała się obudziła jak stary idzie do pracy, ale już śpi:-) Pewnie nie długo wstanie na kaszę, a zaraz babcia przyjedzie:tak:

reklama
Młoda jesteś... ja dojrzewałam przy muzyce New Kids on the Block :-) Ktoś pamięta?

edit... Perfecta- oczywiście cała ściana- plakaty z Popcornu i Bravo :-) Ja kochałam Joe? A Ty? Bo wiekszość dziewczyn szalała za Jordanem... Nie wiedziałam, że wrócili na rynek... w tym samym składzie?

Kajdusia - Ja teżżż:) Nawet kiedyś wysłałam mu na urodziny list i dostałam podziękowanie w dni moich urodzin!!!:)
Wrócili i mają super piosenki. Skład ten sam :) Normalnie szaleństwo:p:p

No i spóznione życzonka Dla

I DWÓCH

DUŻÓ ZDRÓWKA , SZCZĘŚCIA ZABAWEK i SŁODYCZY !!!!!!

Ostatnia edycja:
hejka
U nas nocka też superowa, dopiero po 7 karmiłam Igulkę, coprawda wiercenie było już ok 6 ale dostała smoka i przekimała jeszcze ponad godzinę, juuuuhu.

iiwka - nie czytaj w necie o chorobach:-/

zdec - Natalka robi chyba postępy w spaniu:)

Perfecta
- eeeee no, podziękowanie na urodziny od Jordana!!!!Pewnie 3/4 koleżanek zazdrościło. Ja pamiętam depeche mode i te spodnie gumkowe:-D O a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem:):):)

teraz to nie ta jakosc jak kiedys:-p:-p

Tego też będziemy się trzymały, że to o jakość dzisiejszej muzyki chodzi :-)

Ide spać żegnam się buziaki tzn spać czyt. atakować meża;)

Podziel się swoim libido :-) u mnie ostatnio to raczej mąż atakuję a ja uciekam :-D :-D

Polecam jak komuś się nudzi :)
Demotywatory.pl (jest 10 stron)

Fajne :-) Z tym wolnym czasem to niestety prawda :-(

Ja pamiętam jeszcze z zespołów Roxette i Abba, lubiłam też Dr. Albana a nawet mam gdzieś kasety Liroya i Kaliber 44 :-D

Liroy pamiętam :-) pierwszą jego kasetę kupiłam sobie żeby zaimponować jakiemuś chłopakowi :-) (jak teraz o nim myślę to straszny dupek był :-) ). U mnie też był sezon na hh i rap oprócz liroya to jeszcze Karamba i 2Pac :-)
Wczoraj włączyłam parę kawałków liroya małemu to od razu zamilkł i się wpatrywał tylko w głośniki :-)

Dzisiaj ktoś mi dziecko podmieniła lub zaczarował :szok: Miałam w nocy 3 pobudki, w wiem że wiele z Was ma tak codziennie ale u nas to nowość. Kamil już od bardzo d dawna przesypia całą noc tzn od ok 18-19 do 6 a dziś pobudka o 24 na jedzenie (180ml) przed trzecią, ale go przeczekałam włączyłam jego melodyjkę i zasną no i ostatnia po 5 to znów 180ml i włączył nadajnik na maksa, chyba sobie odśpiewywał wczorajsze kawałki :-) Mój P. się śmieje, że okras ochronny dla rodziców właśnie się skończył :-D :-D Nie wytrzymałam gadania małego więc wstałam, ubrałam się itp po 6. Jakie to złośliwe dziecko, albo po prostu mamy nie lubi ledwo się ubrałam słucham a w sypialni cisza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obaj panowie sobie śpią w najlepsze :baffled:

hejka
U nas nocka też superowa, dopiero po 7 karmiłam Igulkę, coprawda wiercenie było już ok 6 ale dostała smoka i przekimała jeszcze ponad godzinę, juuuuhu.

iiwka - nie czytaj w necie o chorobach:-/

zdec - Natalka robi chyba postępy w spaniu:)

Perfecta
- eeeee no, podziękowanie na urodziny od Jordana!!!!Pewnie 3/4 koleżanek zazdrościło. Ja pamiętam depeche mode i te spodnie gumkowe:-D O a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem:):):)

Od Joe'go:) jak dobrze pamietam miał 31 grudnia a podziękowanie za życzenia doszło w dniu moich urodzin:) Oszalałam ze szczęścia wtedy:)
Moi ch 3 przyjaciół było Depechami. Jak przychodzili do mnie to z nadmiaru New Kidsów mieli zawroty głowy:)
LAjjkra żądziła , potem spodnie na kriss Kross :p albo spodnie Dr. Albana pamiętacie?
I znaczki z uśmiechami w żarówiastych kolorach i szelki... Ech stare dobre czasy:)

Anecznik - u mnie też Jasiek budził się w nocy kilka razy. Może się tak jak u mnie , u Ciebie ząbkowanie zaczęło? Bo u mnie pełną parą ! Wczoraj tak mi Jasiek "atakował" brodę że aż cała czerwona była... Dzisiaj rano ledwo zjadł , wzięłam go do odbicia a on atak na brodę moją znowu:) Bidulek swędzą go strasznie , dobrze że dentinox pomaga troszkę. Przypuszczam że spadek apaetytu wiąże się z ząbkowaniem. Na szczęście troszke wczoraj pojadł i po spacerze wszystko wróciło do normy.

Ostatnia edycja:
iiwka - daj znac jak po wizycie!! :/ Kurcze chyba jak juz niteczki krwi sie pojawiaja to niefajnie.... :( ale lekarzem nie jestem wiec czekam na info.

Poza tym to cześć wszystkim :D
Album zamówiony- dzięki dziewczyny :)

Hej!!!
Normalnie pierwsza jestem:-D:-D:-D:-D
Ale jakby było normalnie to bym nie była:-:)-:)-( Chyba czeka mnie wizyta u lekarza dzisiaj.
Pisałam Wam ostatnio że Alan ma luźne kupki i tylko czekać na zęba?Ale jakoś się nie pojawia a pojawiły się nitki krwi bo kup jest dużo i luźne są...Wczoraj już miał trochę ale była przekonana że to z wysiłku bo tyle już robi tych kupek i mu krwinka pękła.A zachowuje się tak jak zawsze nic niepokojącego...

No i spać nie mogę,szperam na necie co i jak...Ehhh
Przychodnia działa dopiero od 8...kuźwa...

zapisz sieszybko na wizytę i głowa do góry, będzie dobrze :)

reklama
Do góry