reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantów: Michasia, Małgosi, Amelci, Soni i jeszcze jednego Michasia:-) - zagapiłam się wczoraj:-(

iiwka przerażasz mnie:szok: z kupą nie pomogę bo nie wiem co mogą znaczyć te nitki krwi:(

lena, emalia - zagłosowane:-)

Nocka cudowna(pfu, pfu żeby nie zapeszyć;-)) wstawałam tylko jeden raz na karmienie, no i standardowo mała się obudziła jak stary idzie do pracy, ale już śpi:-) Pewnie nie długo wstanie na kaszę, a zaraz babcia przyjedzie:tak:

reklama
Młoda jesteś... ja dojrzewałam przy muzyce New Kids on the Block :-) Ktoś pamięta?

edit... Perfecta- oczywiście cała ściana- plakaty z Popcornu i Bravo :-) Ja kochałam Joe? A Ty? Bo wiekszość dziewczyn szalała za Jordanem... Nie wiedziałam, że wrócili na rynek... w tym samym składzie?

Kajdusia - Ja teżżż:) Nawet kiedyś wysłałam mu na urodziny list i dostałam podziękowanie w dni moich urodzin!!!:)
Wrócili i mają super piosenki. Skład ten sam :) Normalnie szaleństwo:p:p

No i spóznione życzonka Dla

I DWÓCH

DUŻÓ ZDRÓWKA , SZCZĘŚCIA ZABAWEK i SŁODYCZY !!!!!!

Ostatnia edycja:
hejka
U nas nocka też superowa, dopiero po 7 karmiłam Igulkę, coprawda wiercenie było już ok 6 ale dostała smoka i przekimała jeszcze ponad godzinę, juuuuhu.

iiwka - nie czytaj w necie o chorobach:-/

zdec - Natalka robi chyba postępy w spaniu:)

Perfecta
- eeeee no, podziękowanie na urodziny od Jordana!!!!Pewnie 3/4 koleżanek zazdrościło. Ja pamiętam depeche mode i te spodnie gumkowe:-D O a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem:):):)

teraz to nie ta jakosc jak kiedys:-p:-p

Tego też będziemy się trzymały, że to o jakość dzisiejszej muzyki chodzi :-)

Ide spać żegnam się buziaki tzn spać czyt. atakować meża;)

Podziel się swoim libido :-) u mnie ostatnio to raczej mąż atakuję a ja uciekam :-D :-D

Polecam jak komuś się nudzi :)
Demotywatory.pl (jest 10 stron)

Fajne :-) Z tym wolnym czasem to niestety prawda :-(

Ja pamiętam jeszcze z zespołów Roxette i Abba, lubiłam też Dr. Albana a nawet mam gdzieś kasety Liroya i Kaliber 44 :-D

Liroy pamiętam :-) pierwszą jego kasetę kupiłam sobie żeby zaimponować jakiemuś chłopakowi :-) (jak teraz o nim myślę to straszny dupek był :-) ). U mnie też był sezon na hh i rap oprócz liroya to jeszcze Karamba i 2Pac :-)
Wczoraj włączyłam parę kawałków liroya małemu to od razu zamilkł i się wpatrywał tylko w głośniki :-)

Dzisiaj ktoś mi dziecko podmieniła lub zaczarował :szok: Miałam w nocy 3 pobudki, w wiem że wiele z Was ma tak codziennie ale u nas to nowość. Kamil już od bardzo d dawna przesypia całą noc tzn od ok 18-19 do 6 a dziś pobudka o 24 na jedzenie (180ml) przed trzecią, ale go przeczekałam włączyłam jego melodyjkę i zasną no i ostatnia po 5 to znów 180ml i włączył nadajnik na maksa, chyba sobie odśpiewywał wczorajsze kawałki :-) Mój P. się śmieje, że okras ochronny dla rodziców właśnie się skończył :-D :-D Nie wytrzymałam gadania małego więc wstałam, ubrałam się itp po 6. Jakie to złośliwe dziecko, albo po prostu mamy nie lubi ledwo się ubrałam słucham a w sypialni cisza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obaj panowie sobie śpią w najlepsze :baffled:

hejka
U nas nocka też superowa, dopiero po 7 karmiłam Igulkę, coprawda wiercenie było już ok 6 ale dostała smoka i przekimała jeszcze ponad godzinę, juuuuhu.

iiwka - nie czytaj w necie o chorobach:-/

zdec - Natalka robi chyba postępy w spaniu:)

Perfecta
- eeeee no, podziękowanie na urodziny od Jordana!!!!Pewnie 3/4 koleżanek zazdrościło. Ja pamiętam depeche mode i te spodnie gumkowe:-D O a odnośnie ubrań to getry z lajkry mi się przypomniały w zabójczych kolorach, koniecznie z połyskiem:):):)

Od Joe'go:) jak dobrze pamietam miał 31 grudnia a podziękowanie za życzenia doszło w dniu moich urodzin:) Oszalałam ze szczęścia wtedy:)
Moi ch 3 przyjaciół było Depechami. Jak przychodzili do mnie to z nadmiaru New Kidsów mieli zawroty głowy:)
LAjjkra żądziła , potem spodnie na kriss Kross :p albo spodnie Dr. Albana pamiętacie?
I znaczki z uśmiechami w żarówiastych kolorach i szelki... Ech stare dobre czasy:)

Anecznik - u mnie też Jasiek budził się w nocy kilka razy. Może się tak jak u mnie , u Ciebie ząbkowanie zaczęło? Bo u mnie pełną parą ! Wczoraj tak mi Jasiek "atakował" brodę że aż cała czerwona była... Dzisiaj rano ledwo zjadł , wzięłam go do odbicia a on atak na brodę moją znowu:) Bidulek swędzą go strasznie , dobrze że dentinox pomaga troszkę. Przypuszczam że spadek apaetytu wiąże się z ząbkowaniem. Na szczęście troszke wczoraj pojadł i po spacerze wszystko wróciło do normy.

Ostatnia edycja:
iiwka - daj znac jak po wizycie!! :/ Kurcze chyba jak juz niteczki krwi sie pojawiaja to niefajnie.... :( ale lekarzem nie jestem wiec czekam na info.

Poza tym to cześć wszystkim :D
Album zamówiony- dzięki dziewczyny :)

Hej!!!
Normalnie pierwsza jestem:-D:-D:-D:-D
Ale jakby było normalnie to bym nie była:-:)-:)-( Chyba czeka mnie wizyta u lekarza dzisiaj.
Pisałam Wam ostatnio że Alan ma luźne kupki i tylko czekać na zęba?Ale jakoś się nie pojawia a pojawiły się nitki krwi bo kup jest dużo i luźne są...Wczoraj już miał trochę ale była przekonana że to z wysiłku bo tyle już robi tych kupek i mu krwinka pękła.A zachowuje się tak jak zawsze nic niepokojącego...

No i spać nie mogę,szperam na necie co i jak...Ehhh
Przychodnia działa dopiero od 8...kuźwa...

zapisz sieszybko na wizytę i głowa do góry, będzie dobrze :)

reklama
Do góry