reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam kobietki!!!

Widzę że się wzięłyście za wspominanie tych "lepszych" czasów :D

Emalia - głos, jak co dzień, oddany ;)

I ja proszę o kolejne głosy: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Miłego dnia!!!

Ps. Jakaś zainteresowana??? https://www.babyboom.pl/forum/sprze...zne-ciuszki-dla-dziewczynki-2-do-4-lat-45900/
Zagłosowane u Leny nie mogę bo jest "zapraszamy jutro":(

a kelly family ? czy jak to sie pisze,ktos pamieta?

Pamiętam :) Mam ze dwie kasety. Bardzo lubiłam Paddyego i posenke "An Angel".

Lena- o co kaman? dlaczego odwołali? Trzymam kciuki zeby sie poukładało i zdrówka dla małej.

U nas noc jak zwykle do bani, ale za to przetrzymałam małego do 10, bo musiałam odespac.
niech któraś spróbuje zagłosować, bo nie wiem czy juz koniec czy dzisiaj
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Miłego dzionka :)

reklama
witam sie po dluzszej nieobecnosci
w nocy wrocilismy z pl :) wizyta jak najbardziej udana:tak: zuza wynoszona, wyziuziana, wysciskana i wycalowana przez obie rodzinki szczegolnie prababcie molestarorke hehe..grunt ze jej sie podobalo i sprzeciwow nie bylo :-) teraz odsypia biedaczka. Lot tez spoko- do polski nie spala nic a nic:no:- troszke poplakala sobie przy starcie i londowaniu ale nie byly to jakies wielkie wrzaski i krzyki, za to wczoraj cala dorga przespana:tak:
ja za to padam- wykonczona jestem tymi ciaglymi odwiedzinami i wizytami i niewygodnymi lozkami..
mykam ogarnac troche dom i wlaczyc kolejne pranie...potem was poczytam
milego dnia:)

Dziewczyny jednak konsylium zadecydowało, że podejmą próbę!!!Już dostała jednaą tabletk ę i teraz drugą:(Więc lada chwila powiini ją wziąć na salę:(Trzymajcie kciuki!!!My idziemy do kościoła całą rodziną!!!Szkoda, że do szczecina tak daleko!!!Nie wiem dlaczego ale dwa razy dzwoniła do swojej babci i pytała się o Mnie!!Żeby dać jej do tel. ciocię lenkę...bosze siedzę i ryczę!!!

Lena - trzymam mocno kciuki za małą!!!!!!!!!!!!!!

Emalia - da się głosować

magdziak - super że podróż udana

Kasiajanicka - masz jużspowrotem x-landera?Zamontowałaś spacerówkę? Ja nie wiem czy śpiworek dobrze przymocowałam bo jakieś rzepy tam są i nie wiem jak to poprzyczepiać:-/

Klementinka - jasne że pamiętam sandały z gumy:):):)Hehehe a plastikowe??Od spodu miały przy pięcie dziury i zawsze kamienie w nie właziły

Zmykam na spacer pierwszy raz w spacerówie:-):-):-)

_avena_ żebyś wiedziała;-) Postępy w spaniu zrobiła niesamowite;-)

lena - masakra!:-( Trzymam kciuki!! Musi być dobrze!!:-( Przecież to niewinna mała istota:-(

emalia - normalnie można było dzisiaj zagłosować:-)

lena i kasiek biorą udział w tym samym konkursie, więc wygląda to tak, że jak już raz zagłosujecie u którejś to drugi raz nie można:-(

reklama
Do góry