reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam kobietki!!!

Widzę że się wzięłyście za wspominanie tych "lepszych" czasów :D

Emalia - głos, jak co dzień, oddany ;)

I ja proszę o kolejne głosy: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

Miłego dnia!!!

Ps. Jakaś zainteresowana??? https://www.babyboom.pl/forum/sprze...zne-ciuszki-dla-dziewczynki-2-do-4-lat-45900/
Zagłosowane u Leny nie mogę bo jest "zapraszamy jutro":(

a kelly family ? czy jak to sie pisze,ktos pamieta?

Pamiętam :) Mam ze dwie kasety. Bardzo lubiłam Paddyego i posenke "An Angel".

Lena- o co kaman? dlaczego odwołali? Trzymam kciuki zeby sie poukładało i zdrówka dla małej.

U nas noc jak zwykle do bani, ale za to przetrzymałam małego do 10, bo musiałam odespac.
niech któraś spróbuje zagłosować, bo nie wiem czy juz koniec czy dzisiaj
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Miłego dzionka :)

reklama
witam sie po dluzszej nieobecnosci
w nocy wrocilismy z pl :) wizyta jak najbardziej udana:tak: zuza wynoszona, wyziuziana, wysciskana i wycalowana przez obie rodzinki szczegolnie prababcie molestarorke hehe..grunt ze jej sie podobalo i sprzeciwow nie bylo :-) teraz odsypia biedaczka. Lot tez spoko- do polski nie spala nic a nic:no:- troszke poplakala sobie przy starcie i londowaniu ale nie byly to jakies wielkie wrzaski i krzyki, za to wczoraj cala dorga przespana:tak:
ja za to padam- wykonczona jestem tymi ciaglymi odwiedzinami i wizytami i niewygodnymi lozkami..
mykam ogarnac troche dom i wlaczyc kolejne pranie...potem was poczytam
milego dnia:)

Dziewczyny jednak konsylium zadecydowało, że podejmą próbę!!!Już dostała jednaą tabletk ę i teraz drugą:(Więc lada chwila powiini ją wziąć na salę:(Trzymajcie kciuki!!!My idziemy do kościoła całą rodziną!!!Szkoda, że do szczecina tak daleko!!!Nie wiem dlaczego ale dwa razy dzwoniła do swojej babci i pytała się o Mnie!!Żeby dać jej do tel. ciocię lenkę...bosze siedzę i ryczę!!!

Lena - trzymam mocno kciuki za małą!!!!!!!!!!!!!!

Emalia - da się głosować

magdziak - super że podróż udana

Kasiajanicka - masz jużspowrotem x-landera?Zamontowałaś spacerówkę? Ja nie wiem czy śpiworek dobrze przymocowałam bo jakieś rzepy tam są i nie wiem jak to poprzyczepiać:-/

Klementinka - jasne że pamiętam sandały z gumy:):):)Hehehe a plastikowe??Od spodu miały przy pięcie dziury i zawsze kamienie w nie właziły

Zmykam na spacer pierwszy raz w spacerówie:-):-):-)

_avena_ żebyś wiedziała;-) Postępy w spaniu zrobiła niesamowite;-)

lena - masakra!:-( Trzymam kciuki!! Musi być dobrze!!:-( Przecież to niewinna mała istota:-(

emalia - normalnie można było dzisiaj zagłosować:-)

lena i kasiek biorą udział w tym samym konkursie, więc wygląda to tak, że jak już raz zagłosujecie u którejś to drugi raz nie można:-(

reklama
Do góry