reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cobra ,a czemu u mamy teraz mieszkacie?

probuje tu cos zarobic,bo na wsi nie da rady..
no i mama na lodowke pelna jedzenia:D :(
jutro bd miec 3 klijentki to kurde kupie chociaz cos malemu,pampersy czy kaszke.

tesciowa mnie tam wkur.. kochany wnuczus sruczus tralalala, a moglaby chociaz mu sloiczek za 3zl kupic,bo my nie mamy za co.
jak dostane od znajomych jakies ubranko to tylko komentuje,ze tanie,brzydkie a sama kur..nic

reklama
Kajdusiu ja mam podobny problem z tym ze z drugiej strony, nie bardzo lubie to co robie a robie bo kasa potrzebna a boje sie rzucic i zawalczyc o to co chcialabym w zyciu robic

a co chciałabyś w życiu robić?

Z Panną młodą i z rodzicami i mężem :)

śliczne zdjęcia:-)

tesciowa mnie tam wkur.. kochany wnuczus sruczus tralalala, a moglaby chociaz mu sloiczek za 3zl kupic,bo my nie mamy za co.
jak dostane od znajomych jakies ubranko to tylko komentuje,ze tanie,brzydkie a sama kur..nic

o dzizasss:szok: taką to tylko w kosmos wysłać:wściekła/y::wściekła/y:

Hej, ja tylko na chwilke....
My już po szczepieniu....Polcia mega zuch....Zapłakała i za sekundę juz się smiała....nawet prosto z przychodni mogłam z nia pojechać do mnie do pracy...A tam dała popis...Smiała się, gaworzyła....
Mnie dzis też pobrali krew...ale na wyniki trzeba czekać tydzień...Masakra!!!! Na ale cóz!
teraz zmyka bom głodna jak wilk!Zjem śniadanko...nakarmie Polcie jak wstanie (bo teraz spi) i znów siądę to Was podczytam

ja robię juz któreś podejście żeby coś napisac ale nie daję rady
z resztą ciężki dzień dziś mamy
aktualnie walczymy z młodym żeby nie spał bo za 2 godz jedziemy na badania i wizytę do Poradni Audiologicznej, ech....ja już się tym stresuję, co prawda cudów się nie spodziewam ale bardzo chciałabym żeby okazało się że niedosłuch się choć troszkę zmniejszył

emalia82 trzymam mocno kciuki żeby i u Was wszystko z serduchem było ok
kasiaj. powodzenia na szczepieniu

JAGÓDKO, KUBUSIU I SZYMONKU wszystkiego dobrego skarby

przepraszam że nic więcej nie napiszę ale nie mam do tego głowy

ale mam dzielnego synka- 3 zastrzyki inawet nie zapłakał, ani jednej łeżki, zuch chłopak :) za to waga- w tydzien tylko 40 gram na plusie, mam to juz w d... raz tak, raz tak, ważne dla mnie, że widze jak się rozwija zdrowo :)

zmykam mu nagrodzę za dzielnośc kupić :)

prosimy o głosy :

http://www.streetcom.pl/language/pl-PL/StreetcomJunior/Photo/1763/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry