reklama
hehe to tak jak wczoraj ja Kuzynka mówiże pod drzwiami leżała przesyłka zwykły list!!Biorę w ręke tak dziwnie sie przelewaMówię do mamy że może to wąglik mama spanikowana nie otwieraj przy dziecki idz z tym na dwórRozrywam koperte a tam saszetka odplamiacza ariel
heeh to mamuśkę wąglikiem nastraszyłaś
Jestem :-)
Mały waży 8900g i mierzy 74cm
A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj
woow, niezła waga!
wszystkie dostalyscie paczki a ja nie a wypelnialam w szpitalu te druczki
ja tez nie dostałam żadnej paczki, tylko jedną kaszkę za guizz
ewela tż niezła waga
nie wiem jak u was ale na szczepienie to dzieci umawiane są na konkretne dni i lelarka tylko nimi sie zajmuje a oprócz tego jeszcze na konkretną godz
u mnie jest tak samo, tylko dzieci są przyjmowane, bo to jest osobne wejscie i poradnia tylko dla dzieci
ja tez dostalam z bebilonu jedna kaszke dzisiaj po 6+
to dokładnie to co ja ja tez dostałam kaszkę po 6 m-cu
Anik niezła waga czym Ty go karmisz
Ewela Twoja też piękna ale te nasze szczęścia rosną
jedną piersiąboję sie co by było gdybym obiema karmiła
reklama
WIRAN
Fanka BB :)
Co Tu się działo wczoraj
Napisz koniecznie co i jak wyszło w badani
My teraz mamy kontrolne echo serca 5 lutego;-)
Co do tej całej ustronianki to może się nie wypowiem bo bardzo dobre słowa już użyłyście.I nie wiem czy wszytko przeczytałam bo są edytowane posty,ale to może i lepiej że nie...
Paula TY się wogóle nie przejmuj taką osobą bo każda Tu za Tobą murem stanieBuziale kochana!
No poprostu brak słówA kurde jaka wiadomosc dostalam na poczte od laseki, bo srzedaje hustawke po małym , niewiem czyto prawda czy ludzie juz taka wyobraznie maja,zeby zaplacic jak naj mniej " Treść wiadomości:
Witam,będę pisała wprost bardzo chciałabym kupić taką huśtawkę dla koleżanki, która urodziła miesiąc temu chłopczyka, który ma wadę serduszka, mama dziecka leżała po porodzie 2 tygodnie na oiomie, obecnie jest po operacji i ma krwiaka w brzuchu, przepraszam ,że tak pozwalam sobie pisać, ale liczę , na to,że ludzie mają serca, więc piszę wprost o co chodzi, bardzo chciałabym jej pomóc, chociaż i tak pomagam, ale nie stać mnie na zapłacenie takiej kwoty, więc moja propozycja to 100 zł za huśtawkę, jeśli tak to będę bardzo wdzięczna , jeśli nie to trudno. "
A przeciez jest duzo tanszych hustawek ,a ta sobie wybrala jedna z najlepszych - cwaniara jedna noo i jaki tupet.
A patrze w jej login,a ona tam szczeniaczki szitzu za 500zł kupila to ja stac bylo
Fajne łóżeczko i spacerówkaMAMAS PAPAS PEG PEREGO PIPI NIEBIESKI (1312408287) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC MOOLINO PROMOCJA (1302511324) - Aukcje internetowe Allegro
przyszlam sie pochwalic co wczoraj mama nam kupila
Trzymam kciuki!!!!Wiem jak to ciężko jest w takich sytuacjachAcha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .
Napisz koniecznie co i jak wyszło w badani
My teraz mamy kontrolne echo serca 5 lutego;-)
(do dwóch postów)Jak z mężami to u mnie w grę wchodzi sobota i niedzielahehe w końcu pooglądam gołe klaty I popatrzę na kąpielówki ciasteczek
Uwielbiam czytać Twoje postyDla mnie to całkiem zdrowe podejcie lepiej patrzeć niż atakować...tymczasem idę zrobić ataka na męża
Ślicznie wyglądacie!Dlaczego ja byłam przekonana że Ty masz bardzo ciemne włosy??My wróciliśmy koło 19 z basenu
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny
Nie,spoko ja też tak wyglądam nawet jak niektóre mamy w 9 miesiącuśliczna pływaczka z Natalci a Ty zdec gdzie masz brzuch??????? matko czy tylko ja wyglądam jak w 5 miesiacu ciąży
Co do tej całej ustronianki to może się nie wypowiem bo bardzo dobre słowa już użyłyście.I nie wiem czy wszytko przeczytałam bo są edytowane posty,ale to może i lepiej że nie...
Paula TY się wogóle nie przejmuj taką osobą bo każda Tu za Tobą murem stanieBuziale kochana!