WIRAN
Fanka BB :)
No to samo-soczyste owoce czy jakoś tak.ja tez dostalam z bebilonu jedna kaszke dzisiaj po 6+
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to samo-soczyste owoce czy jakoś tak.ja tez dostalam z bebilonu jedna kaszke dzisiaj po 6+
Ewela to super wage ma Twój malutki mój Jasio też był taki grubasek a teraz wyrósł z niego świetny facet
Cobra18 nie wiem jak dziewqczyny ale ja musiałam jeszcze wysłać dwa kupomy i do Bobovity i do Gerbera. Jak Jasia urodziłąm i wypełniłam tylko to w szpitalu to też nic nie dostałam. A jak Twoja sytuacja? Poprawiła się troszke?
Izia_tcz u nas szczepienia są zawsze w środe na 12 i też lekarka się tylko szczepieniami zajmuje
A impreza była super. 3 dni żeśmy balowali. My na szczęście bez dzieci bo zostały z babciami więc mogłam szaleć. A że to było wesele mojej najbliższej kuzynki i mojej świadkowej więc troszke żeśmy popiły. Po drugie mam takiego rewelacyjnego męża który nie pił a tylko polewał Drań jeden
dwa zdjęcia.
Z Panną młodą i z rodzicami i mężem
meczace to jestskąd ja to znam niedość ze trzeba nad nim stać to jeszcze wara odwrócić wzrok w innym kierunku