reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Emalia trzymam kciuki za usg, na pewno po zwapnieniu ani sladu
nas tez to czeka 6 grudnia

KasiaJanicka a to g... z tego x-landera, nasz wozek nadal w dobrym stanie (oby tylko nie zapeszyc)

Cobra super prezenty, mi tez sie podobaja spacerowki pegpegero ale o tym pomysle najszybciej latem

Kajdusiu ja mam podobny problem z tym ze z drugiej strony, nie bardzo lubie to co robie a robie bo kasa potrzebna a boje sie rzucic i zawalczyc o to co chcialabym w zyciu robic
teraz jak jest Jas bedzie jeszcze trudniej podjac taka decyzje
co do srodowiska muzycznego to mam kolezanke po akademii bydgoskiej i co nieco wiem, ona na doktorat wyjechala do Berlina,
a kolega po akademii uczy w Berlinie muzyki dzieciakow z podstawowki, chwali sobie ale marzen nie spelnil

Ewela to super wage ma Twój malutki ;) mój Jasio też był taki grubasek :p :) a teraz wyrósł z niego świetny facet :D

Cobra18 nie wiem jak dziewqczyny ale ja musiałam jeszcze wysłać dwa kupomy i do Bobovity i do Gerbera. Jak Jasia urodziłąm i wypełniłam tylko to w szpitalu to też nic nie dostałam. A jak Twoja sytuacja? Poprawiła się troszke?

Izia_tcz u nas szczepienia są zawsze w środe na 12 i też lekarka się tylko szczepieniami zajmuje ;)

A impreza była super. 3 dni żeśmy balowali. My na szczęście bez dzieci bo zostały z babciami więc mogłam szaleć. A że to było wesele mojej najbliższej kuzynki i mojej świadkowej więc troszke żeśmy popiły. Po drugie mam takiego rewelacyjnego męża który nie pił a tylko polewał Drań jeden :)

dwa zdjęcia.
Z Panną młodą i z rodzicami i mężem :)

Załączniki

• DSCF7911.jpg
    DSCF7911.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCF7906.jpg
    DSCF7906.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 60
Ewela to super wage ma Twój malutki ;) mój Jasio też był taki grubasek :p :) a teraz wyrósł z niego świetny facet :D

Cobra18 nie wiem jak dziewqczyny ale ja musiałam jeszcze wysłać dwa kupomy i do Bobovity i do Gerbera. Jak Jasia urodziłąm i wypełniłam tylko to w szpitalu to też nic nie dostałam. A jak Twoja sytuacja? Poprawiła się troszke?

Izia_tcz u nas szczepienia są zawsze w środe na 12 i też lekarka się tylko szczepieniami zajmuje ;)

A impreza była super. 3 dni żeśmy balowali. My na szczęście bez dzieci bo zostały z babciami więc mogłam szaleć. A że to było wesele mojej najbliższej kuzynki i mojej świadkowej więc troszke żeśmy popiły. Po drugie mam takiego rewelacyjnego męża który nie pił a tylko polewał Drań jeden :)

dwa zdjęcia.
Z Panną młodą i z rodzicami i mężem :)

ja kuponow nie wysylalam;/

sytuacja?? mieszkam u mamy chwilowo..

Mam spory niesmak po przeczytaniu wczorajszej kłótni. Nie będę się opowiadać po żadnej stronie, gdyż nie mnie sądzić jak na prawdę wygląda sytuacja. Tym bardziej, że nie miałam okazji przeczytania postów ustronianki przed opcją "edit" (część treści zobaczyłam w ramach cytatów). Nie wiem w jaki sposób koleżanka szwagierki odnalazła to forum, jednak w jakiś sposób to zrobiła. W takich sytuacjach zastanawiam się jakbym się zachowała, gdybym znalazła wypowiedzi o osobie mi bliskiej w tym np. o rodzicu mojej przyjaciółki. To nie jest forum zamknięte, dlatego moim zdaniem ważny jest takt, nawet w bardzo trudnych sytuacjach. Nigdy nie wiadomo kto czyta, kogo coś zaboli, kto tak naprawdę ma rację...

Ja na sekundke, nie doczytam wszystkich ale:

EMALIA kciuki juz mi odpadaja, mam nadzieje ze szybko wrocisz i nam powiesz ze wszystko ok!!:tak:
Alusia super laseczka z ciebie, ciesze sie ze taka udana impreza!
zdec swietne fotki z basenu, ale z ciebie sexi babka!
Anik, jesooo ty to sie nadzwigasz, ja juz kwicze przy niecalych 7kg :-D Gratki dla Oskarka!

Kajdusia kochana moja, rozumiem cie bardzo dobrze..ja niestety wiele razy zaciskalam zeby i szlam do pracy ktora mnie odmozdzala, ale zawsze wierzylam ze kiedys bede robic to co lubie, nawet za marne grosze. I dochodze do tego powolutku, nadal nie jest to w 100% sztuka, ale juz przynajmniej nie jest to serwowanie w restauracji. Kasiu masz tak cudowna rodzine, cieply wspanialy dom, puszystego kota ;-) Dziekuj codziennie Bogu za to, wiem ze artystom czasami potrzeba tej odrobiny wiecej, uwierz mi ze tez lapie notorycznie dolki przez to, ale jak patrze na te kochane mordki to wiem ze dam rade... i ty tez dasz.. i kiedys staniesz na podium slawy chociaz droga do niej taka wyboista ( ja sobie kupilam kalosze zeby sie nie kaleczyc:-p:-p) Tak wiele osob jest z ciebie dumnych, to wazne. Nie sadze ze bylabys szczesliwa stukajac w klawisze przed monitorem, nawet jakby ci to mialo zapewnic same markowe ciuszki :-) Taka juz nasza dola... A poki co jestes rozchwytywana juz w kraju i za granica, wiec ssssssssssszzzzzzzzcciiiiiiiiiiii zakop tego dola dzis gleboko i wygilgaj kochana malgosie za wszystkie czasy :tak: Moze kiedys w naszym kraju czlowiek zostanie doceniony rowniez finansowo :sorry:
( a my z A. jestesmy bardzo dumni z takiej kolezanki!)

kurde,czy tylko moje dziecko nie potrafi sie soba samo zajac na chociaz 3 min?? bawi sie sam jak sie nad nim stoi,odejde kurde metr dalej i juz ryk..

reklama
Do góry