Kasiek1983
Fanka BB :)
Witam mamusie... i my prosimy o głosy Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedźcie, jedźcie ja bardzo lubię u rodziców być: dziadek na spacer weźmie wnuczkę, babcia na rękach ją ponosi, a mama opycha się słodyczami, rozwiązuje sudoku lub siedzi na bb i jest potrzebna tylko wtedy, gdy dziecko chce cyca ;-) Relaksik :-)Mój mąż od jutra wolne ma do poniedziałku i chyba sobie pojedziemy do mojej mamy , dzisiaj decyzja zapadnie. Ja bym pojechała bo już mam dosyć w domku siedzienia przez tyle miesięcy
Nie taki mały :-) Kawał chłopa do dźwigania:-)Z lepszych wiadomości to mały waży 9200:-)
Olbrzymek :-)Mały waży 8900g i mierzy 74cm
A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj
Impreza udana Śliczna panna młoda i jej najbliższa kuzynka :-)A impreza była super. 3 dni żeśmy balowali. My na szczęście bez dzieci bo zostały z babciami więc mogłam szaleć. A że to było wesele mojej najbliższej kuzynki i mojej świadkowej więc troszke żeśmy popiły. Po drugie mam takiego rewelacyjnego męża który nie pił a tylko polewał Drań jeden
Ja bym skomentowała, że gest się liczy i od znajomych chociaż COŚ dostajesz, a ona tego przecież nosić nie będzie. Ważne, żebyście to ty i mały byli zadowolenitesciowa mnie tam wkur.. kochany wnuczus sruczus tralalala, a moglaby chociaz mu sloiczek za 3zl kupic,bo my nie mamy za co.
jak dostane od znajomych jakies ubranko to tylko komentuje,ze tanie,brzydkie a sama kur..nic
Cierpliwości, na pewno wyniki będą dobreGratuluję takiego zucha :-)Hej, ja tylko na chwilke....
My już po szczepieniu....Polcia mega zuch....Zapłakała i za sekundę juz się smiała....nawet prosto z przychodni mogłam z nia pojechać do mnie do pracy...A tam dała popis...Smiała się, gaworzyła....
Mnie dzis też pobrali krew...ale na wyniki trzeba czekać tydzień...Masakra!!!! Na ale cóz!
Trzymaj się kochana, będzie dobrze. Daj znać, jak poszła wizyta.aktualnie walczymy z młodym żeby nie spał bo za 2 godz jedziemy na badania i wizytę do Poradni Audiologicznej, ech....ja już się tym stresuję, co prawda cudów się nie spodziewam ale bardzo chciałabym żeby okazało się że niedosłuch się choć troszkę zmniejszył
Sto latek dla niego!!!!!!!!!!!:-)A mój dziś ma 4 miesiące
A mój dziś ma 4 miesiące
Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo To dopiero mądrala Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu
Hej, ja tylko na chwilke....
My już po szczepieniu....Polcia mega zuch....Zapłakała i za sekundę juz się smiała....nawet prosto z przychodni mogłam z nia pojechać do mnie do pracy...A tam dała popis...Smiała się, gaworzyła....
Mnie dzis też pobrali krew...ale na wyniki trzeba czekać tydzień...Masakra!!!! Na ale cóz!
teraz zmyka bom głodna jak wilk!Zjem śniadanko...nakarmie Polcie jak wstanie (bo teraz spi) i znów siądę to Was podczytam
Super fotki. Też już od dawna mam ochotę na wesele , a tu nik się chajtać nie chceEwela to super wage ma Twój malutki mój Jasio też był taki grubasek a teraz wyrósł z niego świetny facet
Cobra18 nie wiem jak dziewqczyny ale ja musiałam jeszcze wysłać dwa kupomy i do Bobovity i do Gerbera. Jak Jasia urodziłąm i wypełniłam tylko to w szpitalu to też nic nie dostałam. A jak Twoja sytuacja? Poprawiła się troszke?
Izia_tcz u nas szczepienia są zawsze w środe na 12 i też lekarka się tylko szczepieniami zajmuje
A impreza była super. 3 dni żeśmy balowali. My na szczęście bez dzieci bo zostały z babciami więc mogłam szaleć. A że to było wesele mojej najbliższej kuzynki i mojej świadkowej więc troszke żeśmy popiły. Po drugie mam takiego rewelacyjnego męża który nie pił a tylko polewał Drań jeden
dwa zdjęcia.
Z Panną młodą i z rodzicami i mężem
Jestem :-)
Mały waży 8900g i mierzy 74cm
A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj
Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo To dopiero mądrala Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu