reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam się.
Nocka odrobine lepsza od dwóch poprzednich bo nie było przerwy w spaniu na zabawę tylko na cyca. Łukasz mnie zaskoczył. Obudził się o 8 i wzięłam go do siebie do łóżka, zmieniłam pieluszkę, delikatnie masowałam go po brzuszku i mówiłam do niego i położyłam się obok, patrzę a mój synuś zasnął i tak pospaliśmy razem godzinkę. Bez cyca nie zdarza mu się zasypiać, a dzis coś go przymuliło i bęc.

Dziecko na spacerku a ja już po zakupach w rossmanie i w warzywniaku.

Jutro podam Łukaszkowi pierwszy raz mięsko.

ewela- niektórzy ludzie mają tupet

emalia- będzie dobrze, trzymam kciukacy

gosiagro- ząbków nie ma, kupiliśmy dentinox i camilia boiron, chyba pomaga, bo wieczorem Łukasz był spokojniejszy i noc też lepsza

kajdusia- mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i życzę aby szybko minął

lena jak Ty bujasz swoją Gajunię, ja Łukaszka na rękach ledwo co 5 minut mogę pobujać zeby zasnął a z fotelikiem to ledwo co podnoszę:szok::szok: weź ty już nie pisz o tym libido co:-D:-D:-D

perfecta- nie powinnaś iść do lekarza kobieto??? Ja nie sprzedaję ciuszków, pakuje do kartonów i do piwnicy, moze się przydadzą komuś.

anik- waga Oskara imponująca, duzo zdrówka dla dzieciaków

cobra- ja dostałam paczkę tylko z hippa i pampersy. Mój łukasz też tak ma że non stop ktoś musi przy nim być, tylko rano jak się obudzi potrafi godzinkę włóżeczku poleżeć i koniec, napew do toalety nie mogę pójść spokojnie bo marudzenie jak nie wycie. Właśnie przeczytałam o teściowej, współczuję, nie rozumiem takich ludzi naprawdę, nie mają obowiązku wam pomagać, ale wypadałoby, żeby coś małemu kupiła skoro wie, ze u was krucho z pieniędzmi.

alusia- balowiczko jedna, pięknie wyglądałaś

agi- super, ze Polcia taka odważna i trzymam kciuki z Twoje wyniki, napewno będa dobre.

eagle- trzymam kciuki, daj znać jak będziesz już coś wiedziała

kasia- dzielny Filipek, super z niego chłopczyk, zagłosuję jak tylko mi sie strona otworzy- otworzyła mi się tylko strona główna bez zdjęć:no:

kasiek- zagłosowane

emalia- doczytałam ze wszystko dobrze- super, ciesze się bardzo

reklama
Jestem!!!
Serducho jak dzwon! Mały zdrowy. Ufff... Pani kardiolog nie mogla się nadziwić , co ja jej za dziecko przyprowadziła. Rozebrałam, połozyłam na kozetce i nic, ani drgnie. Tylko patrzył na nią, a ta go stetoskopem, potem żel i aparat USG i dalej nic. Leżał nieruchomo :) To dopiero mądrala :) Mówiła ,że lepiej niż dorosły się zachowuję. Taka dumna jestem,no szczęśliwa ,że po zwapnieniu ani śladu :)

super:)

Ja tylko na chwile bo jade zaraz po Hanke a Jagoda glodna.
Przede wszystkim Emalia- bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze ze serduszko jak dzwon! Az sie wzruszylam, ale ja to miękka jak gąbka jestem!
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!

Zdec- mamy jeszcze jakąś drugą Jagode z 9.06??

Stella- dla Twojego dzieciątka tez wszystkiego naj!!!

No i bardzo dziekuje za kciuki! Odebralam wyniki moczu i są idealne!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko na chwile bo jade zaraz po Hanke a Jagoda glodna.
Przede wszystkim Emalia- bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze ze serduszko jak dzwon! Az sie wzruszylam, ale ja to miękka jak gąbka jestem!
Po drugie bardzo dziekuje w imieniu mojej 5-cio miesięcznej corki za zyczenia!!!!!!!!!

:) Tyle tu maluszków, że trudno się połapać we wszystkich jubileuszach. Oczywiście najserdeczniejsze życzenia! Dużo zdrówka i samych spokojnych nocy :)

agast Twoja i olavip (chociaż jej już dawno z nami nie było):)

No tak przepraszam stella:D dla twojego Eryczka też:) Nie spojrzałam już na lipiec (kurde jakby się wszystkie dzieciaczki urodziły w czerwcu - ojjjj głupia ja)

reklama
hejka ale ładna pogoda;)Ja cały czas na dworze;)przyszłam nakarmic Gaję i dalej w marsz koło ulicy:)Bo dalej na miasto się nie wybieram:)

Do góry