reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam, doczytałam tylko urywki w sprawie z tą całą ustronianką i ja bym tak tego nie zostawiła...
Mi mała marudzi od rana już nie mam siły, a ledwie 9 jest :szok: może jak znajdę chwile wrzucę filmik i pokaże wam jak sie Nina śmiesznie bawi :-D

zdec -
świetnie wyglądasz! Na prawdę ciężko uwierzyć, że urodziłaś niedawno Natalkę:-) zdjęcia super

Acha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze :tak: trzymamy z Niną kciuki :tak:

kajdusia - kurczę współczuję sytuacji, ostatnio rozmawiałam właśnie z siostrą ( jest po akademii muzycznej w Katowicach, po fortepianie) i opisała mi trochę smutną rzeczywistość... z nią sprawa wyglada trochę inaczej, bo otworzyła szkołe muzyczną swoją i uczy, ale generalnie pieniądze pożal się Boże... za tyle lat nauki i wysiłku to jest po prostu śmieszne... wg. mnie pensja powinna zostać w tym kraju dostosowana do tego ile lat nauki, jak ciężkiej się włożyło oraz samo zaangażowanie w pracy, bo nauczyciel nauczycielowi nie równy...

reklama
Witajcie sexi laseczki:)
Ja na nogach o 7,30;)A Gaja teraz usnęła w foteliku samochodowym i tak ja usypiam w dzień bo inny sposób nie działa:(I to jeszcze muszę bujać w powietrzu:)
Co do mojego libido to non stop idzie w górę chyba wybuchnę jak wulkan:)
Katarzyna dobrze że koleżanka wybiła mi z głowy x-landera bo ona to juz kilka razy reklamowała aż w końcu kupili nową spacerówkę!!!Bo na tamtą się gwarancja skończyła!!Nie jesteś pierwszą osobą której się coś popsuło!!Uważam że x-lander popsuł się tak jak firma fisher price:(
Emalia trzymam kciuki za mojego zięcia;)
Alusia to dałaś czadu!!!
Kreatorka ale tak naprawdę co zrobić z tą ustronianką!!Ona jest tępa jak nóż zaśniedziały!!!Wejdz na zamknięty i poczytaj:)Dobrze ze ona nie ma tam dostępu!!
Gosiagro kaszkę czy paczkę/?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja troszke Was zaniedbałam wczoraj a tu taka produkcja... i takie rzeczy...spróbuję poodpisywać
Paula- Współczuję całej tej sytuacji , nie dość że dostajesz w kość od teściowej to jeszcze jakaś pseudo adwokatka wchodzi i psuje atmosfere w miejscu w którym możesz się wygadać i dać upust emocją :( Kochana nie przejmuj się WSZYSTKIE jesteśmy za Tobą!!!!!! Jesteś wspaniałą kobietą i matką!!! A ta cała Ustronianka to pewnie po takich samych pieniądzach co osoba której "broni" Niestety nie było mi dane widzieć posta ale z tego co widzę to wyzwiska i pomówienia były a NA TO DROGA USTRONIANKO SĄ PARAGRAFY BO W NECIE NIE MA ANONIMOWOŚCI JUŻ z tego co wiem administratorzy powinni mieć archiwum postów użytkowników. Po za tym ja bym była za zablokowaniem użytkownika wraz z jego ip dożywotnio!
Kochana nie przejmuj się i głowa do góry a teściową POZDRÓW ode mnie jakimś wałkiem:p
Emalia - Kciuki zaciśnięte na pewno wszystko będzie super
zyraffko - Łukaszek super
Zdec - super że wypad na basen się udał a Natalka żywo zainteresowana widać:)
Agi - trzymam kciukasy!
Asencja - udanego "wypadu" zyczę i spokojnej podrózy
kajdusia - współczuję rozterek , chyba każdy z nas przechodzi chwile zwatpienia. Zawód muzyk jak już wcześniej Ci pisałam to dla mnie coś cudownego i niesamowicie szanuję ludzie takich jak ty właśnie przez to że by robić to co Ty robisz , trzeba duuuużo wyrzeczeń w życiu od małego. Szokiem i SKANDALEM jest dla mnie to co piszesz o zarobkach... i jeszcze ten elitaryzm i zakłamanie w muzycznym świecie jest dla mnie nie pojęte!!!
koniczynka - strasznie się ciesze że moje "fanaberie" kulinarne komuś się przydały:)
alusia - "iii jeeeszzzzzze jeddden i jesssszzze razzzz..." :):):) Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)
ewela - powodzenia na szczepieniu!!!
ewus - super że się odezwałaś :) zastanawialam się ostatnio co u Ciebie
cobra - fajnie że znów piszesz z nami:) superanckie prezenty !!!

Jasiu marudny od 2 dni coraz bardziej , biedactwo moje kochane. Dziąsełka popuchnięte a ja od przedwczoraj walczę z bólem serduszka... Najgorzej jest wieczorem (na szczęście) chyba mój organizm wie że Jasiek jest najwaznieszy i jak już Jaś śpi to odpuszcza i zaczyna się...:(
Mój mąż od jutra wolne ma do poniedziałku i chyba sobie pojedziemy do mojej mamy , dzisiaj decyzja zapadnie. Ja bym pojechała:) bo już mam dosyć w domku siedzienia przez tyle miesięcy

edit: Dziewczyny jak sprzedajecie ciuszki na allego? pojedynczo czy pakietami , bo mi się uzbierało ponad już 100 sztuk i trzeba by to sprzedać Tylko waham się w jaki sposób

Ostatnia edycja:
dostałam tylko jedna kaszkę bo to było za jakiś konkurs

hehe to tak jak wczoraj ja :)Kuzynka mówiże pod drzwiami leżała przesyłka zwykły list!!Biorę w ręke tak dziwnie sie przelewa:)Mówię do mamy że może to wąglik mama spanikowana nie otwieraj przy dziecki idz z tym na dwór;)Rozrywam koperte a tam saszetka odplamiacza ariel:)

Witajcie, wczoraj miałam pisać, ale jak poczytałam bzdury wypisywane przez "obcego" (czyt. ustronianke) to mi się odechciało. Moje dzieci z lekka się rozchorowały, Wiktoria w niedziele dostała tem 39 stopni a mały ma katar. Byliśmy u lekarza wczoraj, z Wiktorią nie wiadomo co to było bo już wczoraj obyło się bez temperatury i osłuchowo nic nie widać, u małego w zasadzie też - tylko ten nos zapchany. Ząbkujący, zasmarkany maluch = masakra. Z lepszych wiadomości to mały waży 9200:-)

zdec - super że wycieczka na basen się udała:-)
karo85 - zdrówka dla Milenki
emalia82 - trzymam kciuki za dobre wyniki usg
kajdusia - no to ci się porobiło, chyba rozumiem twojż flustracją, przytulam i trzymam kciuki by ułozyło się tobie tak jak sobie marzysz
lencja, zyrraffka - super filmiki:-)
ewela28 - powodzenia na szczepieciu. co do wiadomości to dziewczyna gra na ludzkich uczuciach...
cabra - fajne zakupy
perfecta - ja rzeczy po małym sprzedałam 2 tyg temu i zrobiłam to tak ze wystawiłam po 3 szt (np. 3 pajacyki, 3 komplety itd) i poszło wszystko:-)przy tym dostałam wiecej niz liczyłam:-)

Mój smarkatek się męczy tym katarem, musze go czyms zabawic.
Miłego dnia.

Jestem :-)

Mały waży :szok: 8900g i mierzy 74cm :szok: :szok: :szok:

A mohery - u nas dzieci na szczepienie wchodzą bez kolejki ,wiec rozumiecie jak te babcie maja nerwa. A na szczescie bylam druga dzisiaj

reklama
Hej.
Wczoraj dostałam kaszkę z bebilonu za ten quiz;-) czyli jednak i po terminie wysyłają;-)

Alanek się przebudza,ale mam nadzieję ze da mi doczytać co Was.

Do góry