Dzień dobry
wczoraj w końcu dostałam tą kaszkę z bebilonu:-)
zyrraffka - i jak ząbki? są?
zdec - super pływaczka z Natalki a ty jaka masz figurę
, czy ty w ogóle w ciąży byłaś:-)
Dziewczyny na przyszły weekend na basen się nie pisze:-(, jedziemy do mojego taty na imieniny
karo - niech ta infekcja szybko przejdzie!Duzo zdrówka dla Milenki
emalia - kciuki mocno zaciśnięte!
Agi - za was obie tez!
Asnecja - spokojnej podroży i udanej wizyty
kasiajanicka - nie za dobrze z tym wózkiem:-( ja tez mam x-landera ale jak na razie spisuje się bardzo dobrze, nie narzekam
kajdusiu - myślę, ze w życiu każdego z nas pojawiają się chwile zwątpienia
, myślę ze najważniejsza jest pasja i miłość do wykonywanego zawodu a ty to masz! oczywiście nie oszukujmy się pieniądze są bardzo ważne ale pomyśl, pracujesz przykładowo na tej poczcie ale kompletnie cie to nie pociąga z każdym dniem coraz mniej, idziesz bo musisz i myślę ze to powoli by zabierało radość z życia i wpływało na samopoczucie które na dzieciach tez by się odbiło. To co piszesz o branży muzycznej jest bardzo przykre i ja nie mająca o tym pojęcia nie mogę się wczuć w twoja sytuacje:-( ale czytając twoje posty jak widzę radość z każdego osiągnięcia twoich podopiecznych to myślę to dopiero jest praca!!! a ja co siedzę i klepie coś do komputerka. A ty pomagasz dzieciom rozwijać ich talent, na pewno dla nich i ich rodziców jesteś ogromnym autorytetem
głowa do góry bo myślę, ze wykonując coś innego nie byłabyś tak na prawdę szczęśliwa
to się nafilozofowalam
mam nadzieje ze ty dobrnęłaś do końca
buziaki
ewela - powodzenia na szczepieniu, a czemu mochery maja cie przepuszczać to jest jedna kolejka
alusia - wnioskuje ze zabawa się udała