reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Druga:))

emalia
- trzymam kciuki za usg Jasia, będzie dobrze

Agi
- powodzenia na badaniach

Kajdusia
- może to przejściowy dołek, robisz to co kochasz i szkoda byłoby rezygnować, pewnie to marne pocieszenie, ale patrz tylko na jasne strony, może się jakoś wyklaruje sytuacja:tak::tak::tak:

Asnecja - udanej podróży i wypoczynku

Iga jużpo pierwszym karmieniu, wygląda na to że zasypia w łóżeczku to i ja idę pospać

reklama
Trzecia
my też po porannym karmieniu, czas dzień zacząc i się pobawić

zaraz was poczytam

Ostatnia edycja:
hejus

ale rzescie sie rozpisaly z rana :szok:

a my zaraz na szczepienie ruszamy tzn. tak przed 9 i znowu stare mohery beda sie irytowac,ze weszlam z malym bez kolejki hehe

A kurde jaka wiadomosc dostalam na poczte od laseki, bo srzedaje hustawke po małym , niewiem czyto prawda czy ludzie juz taka wyobraznie maja,zeby zaplacic jak naj mniej " Treść wiadomości:
Witam,będę pisała wprost bardzo chciałabym kupić taką huśtawkę dla koleżanki, która urodziła miesiąc temu chłopczyka, który ma wadę serduszka, mama dziecka leżała po porodzie 2 tygodnie na oiomie, obecnie jest po operacji i ma krwiaka w brzuchu, przepraszam ,że tak pozwalam sobie pisać, ale liczę , na to,że ludzie mają serca, więc piszę wprost o co chodzi, bardzo chciałabym jej pomóc, chociaż i tak pomagam, ale nie stać mnie na zapłacenie takiej kwoty, więc moja propozycja to 100 zł za huśtawkę, jeśli tak to będę bardzo wdzięczna , jeśli nie to trudno. "

A przeciez jest duzo tanszych hustawek ,a ta sobie wybrala jedna z najlepszych - cwaniara jedna noo i jaki tupet.
A patrze w jej login,a ona tam szczeniaczki szitzu za 500zł kupila to ja stac bylo

Czesć Dziewczyny :)
Witam się po 3 dniach balowania. Dzisiaj jestem nie do zycia. Dwa lata nie miałam alkoholu w ustach i przez 3 dni sobie pozwoliłam i dzisiaj widać skutki. Czekam na męża i wracam do łóżka spać bo dalej czuje się pijana ;P

Odezwe się do Was jak dojde do siebie ;)

Hej :) no ładnie zdec szalejesz z tym basenem :) Strasznie Ci zazdroszczę. Niestety ja się troszkę boje zimnej wody na basenach ;P w każdym razie świetne foty z basenu:)

Co do tej całej Ustronianki, to jest jakaś dziwna kobieta o braku jakichkolwiek zasadach moralno-etycznych. Takich ludzi po prostu trzeba lekceważyć i uważać ich za niepoważnych.
:confused2:

Mój smyk cały czas tylko na cycu niby wygodnie, ale marze po cichu o dniu kiedy przestanę karmić. Napiję się piwa no i będę mogła w końcu zabrać się za jakąś dietę.
:tak:

Włosy mi wypadają tak, że chyba będę łysa. Czytałam o tej odżywce WAX na razie raz ją zastosowałam więc skuteczność jeszcze niewiadoma.:)
:eek:

Aha no i chciałam napisać o tych tabletkach antykoncepcyjnych dla karmiących mam : Cerazette - po 4 miesiącach jest na prawdę ok. Żadnych skutków negatywnych typu : brzydka cera, przytycie itd, więc ja się dopisuję raczej do grona osób chwalących sobie ten rodzaj antykoncepcji.:happy:

Czesć Dziewczyny :)
Witam się po 3 dniach balowania. Dzisiaj jestem nie do zycia. Dwa lata nie miałam alkoholu w ustach i przez 3 dni sobie pozwoliłam i dzisiaj widać skutki. Czekam na męża i wracam do łóżka spać bo dalej czuje się pijana ;P

Odezwe się do Was jak dojde do siebie ;)

:no::no::no: Przechodziłam przez to w weekend i mogę sobie wyobrazić jak się czujesz ach, jeśli jesteś w stanie coś pić to polecam wodę z sokiem z cytryny on bowiem neutralizuje alkohol :-) (ja niestety w weekend nawet pić nie mogłam :-( )

A w ogóle to sobie myślę, że z dwojga złego lepiej mieć dół z powodów zawodowych niż rodzinnych ;-) Co nie, już mi lepiej ;-)
i tak naprawdę to wcale nie chodzi tyle o tą kasę tylko o to, że środowisko artystyczne to takie wielkie bagno,a ja naprawdę wierzyłam w to, że "muzyka łagodzi obyczaje".... bzdura- patrz- konkurs chopinowski
Emalia- będę trzymac kciuki choćby przez sen...

Nie znam się na tej pracy, ale może gdzieś na prywatnej uczelni lepiej płacą??
Na konkursach muzycznych się nie znam ale dla mnie tegoroczny konkurs chopinowski to włażenie ruskim w d..ę i to bez wazeliny.

Nocne karmienie i obrządzanie fermy;)

Widzę, że nie tylko ja na fermie pracuję :-) Mój się śmieje że ja z kogutem wstaje i wpierw kury nakarmię niż sama zjem śniadanie :-) na którym jesteś poziomie??

Witam,będę pisała wprost bardzo chciałabym kupić taką huśtawkę dla koleżanki, która urodziła miesiąc temu chłopczyka, który ma wadę serduszka, mama dziecka leżała po porodzie 2 tygodnie na oiomie, obecnie jest po operacji i ma krwiaka w brzuchu, przepraszam ,że tak pozwalam sobie pisać, ale liczę , na to,że ludzie mają serca, więc piszę wprost o co chodzi, bardzo chciałabym jej pomóc, chociaż i tak pomagam, ale nie stać mnie na zapłacenie takiej kwoty, więc moja propozycja to 100 zł za huśtawkę, jeśli tak to będę bardzo wdzięczna , jeśli nie to trudno. "

A przeciez jest duzo tanszych hustawek ,a ta sobie wybrala jedna z najlepszych - cwaniara jedna noo i jaki tupet.
A patrze w jej login,a ona tam szczeniaczki szitzu za 500zł kupila to ja stac bylo

Faktycznie mało prawdopodobne zwłaszcza po tym jak szczeniaki za 500 zł kupiła. Ludzie to mają pomysły.

Ja jednak mam kochane dziecko :-) zasną wczoraj po 17 :szok: i myślałam, że będzie ciężka noc ale kochanie moje obudziło się przed 6 :szok: zjadło, przebrałam i jeszcze na godzinę zasnęło :-) Potem zaczęło nadawać samo do siebie więc wygoniło nas z łóżka, bo spać się przy włączonym odbiorniku niemożna :-D

Witam i proszę o kciuki. Powoli się zbieramy. Masakra jaki stres. Jeszcze jak się pakowałam to musiałam znaleźc poprzednie badanie z brzuszka. Mam nadzieje ,że nic nie ma. Ciekawe czy Andzia_S też robiła kontrolę , bo jej też miał zwapnienie.
Pozdrawiam , całuj Was i maluszki i miłego dzionka życzę.

Wszystkiego naj, naj, samych słonecznych dni dla dzisiejszych Jubilatów :)

Dzień dobry

wczoraj w końcu dostałam tą kaszkę z bebilonu:-)

zyrraffka - i jak ząbki? są?:-D

zdec - super pływaczka z Natalki a ty jaka masz figurę:szok::szok:, czy ty w ogóle w ciąży byłaś:-)

Dziewczyny na przyszły weekend na basen się nie pisze:-(, jedziemy do mojego taty na imieniny

karo - niech ta infekcja szybko przejdzie!Duzo zdrówka dla Milenki:tak:

emalia - kciuki mocno zaciśnięte!

Agi - za was obie tez!

Asnecja - spokojnej podroży i udanej wizyty:-D

kasiajanicka - nie za dobrze z tym wózkiem:-( ja tez mam x-landera ale jak na razie spisuje się bardzo dobrze, nie narzekam

kajdusiu - myślę, ze w życiu każdego z nas pojawiają się chwile zwątpienia:tak:, myślę ze najważniejsza jest pasja i miłość do wykonywanego zawodu a ty to masz! oczywiście nie oszukujmy się pieniądze są bardzo ważne ale pomyśl, pracujesz przykładowo na tej poczcie ale kompletnie cie to nie pociąga z każdym dniem coraz mniej, idziesz bo musisz i myślę ze to powoli by zabierało radość z życia i wpływało na samopoczucie które na dzieciach tez by się odbiło. To co piszesz o branży muzycznej jest bardzo przykre i ja nie mająca o tym pojęcia nie mogę się wczuć w twoja sytuacje:-( ale czytając twoje posty jak widzę radość z każdego osiągnięcia twoich podopiecznych to myślę to dopiero jest praca!!! a ja co siedzę i klepie coś do komputerka. A ty pomagasz dzieciom rozwijać ich talent, na pewno dla nich i ich rodziców jesteś ogromnym autorytetem:tak: głowa do góry bo myślę, ze wykonując coś innego nie byłabyś tak na prawdę szczęśliwa:no:
to się nafilozofowalam:-D mam nadzieje ze ty dobrnęłaś do końca:-D buziaki

ewela - powodzenia na szczepieniu, a czemu mochery maja cie przepuszczać to jest jedna kolejka:confused::confused:

alusia
- wnioskuje ze zabawa się udała:-D

reklama
Emalia kciuki zacisnięte mocno
Kajdusia myśle tak jak gosiagro choc wiem ze sa momenty zwatpienia ale w każdym zawodzie tak jest ze przychodzi taki moment a niektóre sytuacje w tym nie pomagają ale trzeba przeczekać do lepszych dni
ewela co z tymi mocherami
cobra super zakupy niezłe prezenty

Do góry