reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
witam naprodukowalyscie a ja mam duzo pracy wiec nie dam rady
widze ze sie dzis dzialo nie szukam nawet szczegolow tylko oglednie powiem ze zagladanie tutaj i szpiegowanie to juz gruba przesada a jakies publiczne wynurzenia osob trzecich sa kulturalnie mowiac nie na miejscu. Paula to tylko udowadnia ze cos jest na rzeczy i to Ty masz racje

Przespanej nocy :) Ercio dzis spal od 20 do 7 myslalam ze mi cycki pekna:))

To możemy się wybrać z naszymi na basen:) Tylko obawiam się że będzie problem żeby znaleść termin pasujący wszystkim:) Swoją drogą tyle maluszków na raz, pewnie wzbudzi na basenie sensację:)

Dobra idę w kimę:) Bo jutro wtorek = ciężki dzień:) A mała z babcią:)
Życzę wam w miarę przespanej nocki:)

To możemy się wybrać z naszymi na basen:) Tylko obawiam się że będzie problem żeby znaleść termin pasujący wszystkim:) Swoją drogą tyle maluszków na raz, pewnie wzbudzi na basenie sensację:)

Dobra idę w kimę:) Bo jutro wtorek = ciężki dzień:) A mała z babcią:)
Życzę wam w miarę przespanej nocki:)
Jak z mężami to u mnie w grę wchodzi sobota i niedziela:)hehe w końcu pooglądam gołe klaty :) I popatrzę na kąpielówki ciasteczek:)

Oczywiście ,że z chłopami. W końcu niech pozna moje "koleżanki z forum" którym tak wiele czasu poświęcam. U nas też w grę wchodzi weekend. Najlepiej następny , bo będzie kasa :) Już się cieszę ,że Was poznam w końcu :)

Acha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .

reklama
Ja chyba życzeń Hani i Mikołajkowi nie złożyłam. Sto lat maluszki kochane :)

Lena- ty tylko o jednym :) He He. Zawsze to odmiana na innego samca popatrzeć :)

Libido jak wtedy do góry idzie :-) chyba że spadnie jak się potem spojrzy na klatę swojego męża :-)

Acha, trzymajcie kciuki jutro na 10-tą jadę na USG serduszka Jasia. Kontrola po tym zwapnieniu w życiu płodowym. Niby już tego nie było pod koniec ,ale stres jest. Wrrr...boję się . Dam znać jak wrócę .

Trzymam z całej siły :-)

Do góry