reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hehe ale się uśmiałam z tej ustronianki;)
Paula niech zamieszka z Twoją teściowa:)Zobaczymy czy taka mądra będzie;)Ale ludzie mają tupet;)

reklama
Przepraszam dziewczyny, ale żadnej nie odpiszę bowiem nie będę Was nadrabiać, widzę że jakaś afera była, a ja nie chce się denerwować.

Moje dziecko już całkiem się "rozregulowało" :-( zawsze chodzi spać ok 19-20 a dziś już po 17 wpadło w tryb nocny, aż boję się myśleć o której wstanie.

My wróciliśmy koło 19 z basenu:)
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała:( Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła:)
A to zdjątka jakieś takie:
DSC01403.jpgDSC01413.jpg
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny:)

anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać;) Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy:(
pencil.png

My wróciliśmy koło 19 z basenu:)
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała:( Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła:)
A to zdjątka jakieś takie:
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny:)

anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać;) Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy:(
pencil.png

Super a gdzie byliście na basenie??Zakładałaś jej pampersa do kąpieli???

Byliśmy w Aquaparku, ludzi nawet mało:) Tylko brodzik najbardziej obłożony;)

zyraffka brzuch na swoim miejscu:) Tylko kazałam mężowi robić takie ujęcia żeby nie było go widać;) hahaha

zdec a jakie pampersy używaliście? Napisz mi jak cenowo wychodzi takie wejście :)?
Super foty :) musze w koncu moja ferajne zmobilizowac do wypadu na basen.

Podczytałam tak mniej wiecej i nie rozumiem troche tej afery... :/

:-DWidzę że tu dzisiaj ostro jest .Ale spoko wrzućcie na luz nie ma co się stresować takimi ludzmi szkoda nerwów, swoją drogą musiała się dowiedzieć od kogoś że paula pisze z nami na forum larwa jedna ale trzeba mieć tupet wpier....się w czyjeś życie :wściekła/y::no::no:
ewela skądś to znam moja też tak robiła wręcz mówiła że skoro kupili nam wózek którego nawet ja nie mogłam wybrać bo przecież miał być wózek od nich ale najtańszy a nie taki jak mi się podobał nawet jak chciałam dopłacić to nie:wściekła/y: no i oczywiście jak kupili to chcą jeżdzić z wnukiem na spacery ale to ja mam im wnuka przywieżć i mogę jechać do domu no kretyni tym bardziej że wtedy jeszcze auta ani prawka nie miałam bo oczywiście chodzi o starszego syna teraz mam całe szczęście ich z głowy ale tylko czekać może też znajdzie się jakaś która mnie zmiesza z błotem:-D:szok:mam to w nosie:-)
kajdusia nie przejmuj się ja tez dopiero w zeszłym tyg byłam
zyrafka ja chyba jeszcze lepiej wyglądam azstrach w lustro patrzec zamiast gubić kg to u mnie przybywają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niestety u nas basenu niet bynajmiej do końca roku aleznając życie to termin sie przedłuży a tez myślałam zeby pójsc

reklama
Tak zakładałam specjalne, kupiłam je w Rossmannie za 12zł, bo Huggisy zaczynają sie od 7kg, a tamte były od 4kg:)
Wejście na basen - ulgowy -bodajże 14zł, normalny 16zł, tak że w sumie nas to kosztowało 30zł:) Dziecko za darmo. Minus jest taki, że po wyjściu z basenu jednak jest tam trochę zimno:( szczególnie potem w przebieralni:( No i fotelik samochodowy nie chciał nam się zmieścić do szafki:)) hahaha... to tyle ale:)

Do góry