reklama
Przepraszam dziewczyny, ale żadnej nie odpiszę bowiem nie będę Was nadrabiać, widzę że jakaś afera była, a ja nie chce się denerwować.
Moje dziecko już całkiem się "rozregulowało" :-( zawsze chodzi spać ok 19-20 a dziś już po 17 wpadło w tryb nocny, aż boję się myśleć o której wstanie.
Moje dziecko już całkiem się "rozregulowało" :-( zawsze chodzi spać ok 19-20 a dziś już po 17 wpadło w tryb nocny, aż boję się myśleć o której wstanie.
My wróciliśmy koło 19 z basenu
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła
A to zdjątka jakieś takie:
Po powrocie padła wymęczona i już śpi od godziny
anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy
Mała w sumie była tak zaciekawiona wszystkim dookoła, że nie za bardzo wywijała Ale pół godzinki się w wodzie pobawiła
anecznik ja bym ci radziła pójść w dziecka ślady i też iść spać Bo rzeczywiście kiepsko to może wyglądać w nocy
zyrraffka
Szczęśliwa mama
śliczna pływaczka z Natalci a Ty zdec gdzie masz brzuch??????? matko czy tylko ja wyglądam jak w 5 miesiacu ciąży
Lenuszka
Mamusia Gajusi
My wróciliśmy koło 19 z basenu
Zobacz załącznik 298977Zobacz załącznik 298978
Super a gdzie byliście na basenie??Zakładałaś jej pampersa do kąpieli???
zdec a jakie pampersy używaliście? Napisz mi jak cenowo wychodzi takie wejście ?
Super foty musze w koncu moja ferajne zmobilizowac do wypadu na basen.
Podczytałam tak mniej wiecej i nie rozumiem troche tej afery... :/
Super foty musze w koncu moja ferajne zmobilizowac do wypadu na basen.
Podczytałam tak mniej wiecej i nie rozumiem troche tej afery... :/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Byliśmy w Aquaparku, ludzi nawet mało Tylko brodzik najbardziej obłożony
zyraffka brzuch na swoim miejscu Tylko kazałam mężowi robić takie ujęcia żeby nie było go widać hahaha
Ale zakładałas te specjalne pampersy do kąpieli??
izia_tcz
Fanka BB :)
Widzę że tu dzisiaj ostro jest .Ale spoko wrzućcie na luz nie ma co się stresować takimi ludzmi szkoda nerwów, swoją drogą musiała się dowiedzieć od kogoś że paula pisze z nami na forum larwa jedna ale trzeba mieć tupet wpier....się w czyjeś życie
ewela skądś to znam moja też tak robiła wręcz mówiła że skoro kupili nam wózek którego nawet ja nie mogłam wybrać bo przecież miał być wózek od nich ale najtańszy a nie taki jak mi się podobał nawet jak chciałam dopłacić to nie no i oczywiście jak kupili to chcą jeżdzić z wnukiem na spacery ale to ja mam im wnuka przywieżć i mogę jechać do domu no kretyni tym bardziej że wtedy jeszcze auta ani prawka nie miałam bo oczywiście chodzi o starszego syna teraz mam całe szczęście ich z głowy ale tylko czekać może też znajdzie się jakaś która mnie zmiesza z błotemmam to w nosie:-)
kajdusia nie przejmuj się ja tez dopiero w zeszłym tyg byłam
zyrafka ja chyba jeszcze lepiej wyglądam azstrach w lustro patrzec zamiast gubić kg to u mnie przybywająniestety u nas basenu niet bynajmiej do końca roku aleznając życie to termin sie przedłuży a tez myślałam zeby pójsc
ewela skądś to znam moja też tak robiła wręcz mówiła że skoro kupili nam wózek którego nawet ja nie mogłam wybrać bo przecież miał być wózek od nich ale najtańszy a nie taki jak mi się podobał nawet jak chciałam dopłacić to nie no i oczywiście jak kupili to chcą jeżdzić z wnukiem na spacery ale to ja mam im wnuka przywieżć i mogę jechać do domu no kretyni tym bardziej że wtedy jeszcze auta ani prawka nie miałam bo oczywiście chodzi o starszego syna teraz mam całe szczęście ich z głowy ale tylko czekać może też znajdzie się jakaś która mnie zmiesza z błotemmam to w nosie:-)
kajdusia nie przejmuj się ja tez dopiero w zeszłym tyg byłam
zyrafka ja chyba jeszcze lepiej wyglądam azstrach w lustro patrzec zamiast gubić kg to u mnie przybywająniestety u nas basenu niet bynajmiej do końca roku aleznając życie to termin sie przedłuży a tez myślałam zeby pójsc
reklama
Tak zakładałam specjalne, kupiłam je w Rossmannie za 12zł, bo Huggisy zaczynają sie od 7kg, a tamte były od 4kg
Wejście na basen - ulgowy -bodajże 14zł, normalny 16zł, tak że w sumie nas to kosztowało 30zł Dziecko za darmo. Minus jest taki, że po wyjściu z basenu jednak jest tam trochę zimno szczególnie potem w przebieralni No i fotelik samochodowy nie chciał nam się zmieścić do szafki) hahaha... to tyle ale
Wejście na basen - ulgowy -bodajże 14zł, normalny 16zł, tak że w sumie nas to kosztowało 30zł Dziecko za darmo. Minus jest taki, że po wyjściu z basenu jednak jest tam trochę zimno szczególnie potem w przebieralni No i fotelik samochodowy nie chciał nam się zmieścić do szafki) hahaha... to tyle ale