reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Tak zakładałam specjalne, kupiłam je w Rossmannie za 12zł, bo Huggisy zaczynają sie od 7kg, a tamte były od 4kg:)
Wejście na basen - ulgowy -bodajże 14zł, normalny 16zł, tak że w sumie nas to kosztowało 30zł:) Dziecko za darmo. Minus jest taki, że po wyjściu z basenu jednak jest tam trochę zimno:( szczególnie potem w przebieralni:( No i fotelik samochodowy nie chciał nam się zmieścić do szafki:)) hahaha... to tyle ale:)
Tylko godzinę byliście???A brałaś jedzenie dla małej??

reklama
To widzę że Hello Kitty jest baaardzo popularna...(My mamy tą w paski)..Ja zaczęłam zwracać uwagę na te firme dopiero jak moja siostra zaczęła kupować Polci ubranka z Hello Kitty i teraz sama nawet cos jej kupię...Ostatnio właśnie czapę, wcześniej apaszkę!!!!

Dziewczyny dzis chcę wprowadzić małej kaszkę...Ale chcę narazie tylko zagęścić mleko małej (nie chce odrazu samej kaszy wprowadzić)...Mam kaszkę tą mleczno-ryżową z Nestle na mleku modyfikowanym...Czyli jak mam to zrobić...Np. jeśli mała pije na noc 180ml mleka...Tzn 180ml wody +6 miarek mleka...To dzis mogę zrobić tak: 180ml wody +4miarki mleka+2 miarki kaszki??? Pewnie głupio sie pytam ale po protu nie wiem...Ciemniak ze mnie!!!
Jeżeli masz kaszkę mleczno-ryżową to tak zrób żeby jej nie przebiałkować!!!Chyba, że masz samą ryżową to zrób tak jak pisała zdec:)

śliczna pływaczka z Natalci a Ty zdec gdzie masz brzuch??????? matko czy tylko ja wyglądam jak w 5 miesiacu ciąży:no::no:

Mój brzuch też tak wygląda, tylko czekać aż ktoś mi pogratuluje drugiego dziecka :-)

Jeśli chodzi o basen to u nas też dzieci (przynajmniej niemowlaki) wchodzą gratis. My byliśmy godzinę, a nosidełko schowaliśmy do bagażnika :-) na szczęście w szatni są przewijaki dla dzieci. Jedzenie zabraliśmy ze sobą ale młody nie zdążył zapłakać z głody bo zasną praktycznie zaraz po ubraniu go :-)

Poszłabym spać razem z moim słońcem, ale muszę czekać na męża bo kluczy do pracy nie zabrał :-(

A USTRONIANKA jak taka mądra i opisuje prywatne sprawy naszej forumowiczki jeżeli ma odwagę cywilną niech wrzuci swoje foto!!!I ujawni się kim jest!!!

Albo może lepiej nie bo nie chcę aby mi się koszmary śniły:-):-)

witam się wieczornie. mała śpi a ja zaraz chyba pójdę w jej ślady...jakoś przez tą pogodę wypluta jestem
powiem wam, że wybrałam się dziś do lekarza z małą bo katar jej od tygodnia nie przeszedł no i chciałam się skonsutlować w sprawie tego jej niejedzenia butelką...także mała ma nowe kropelki i leki choć to delikatna infekcja, co do jedzenia to Pani doktor powiedziała, że jeśli będzie zjadać min 3 posiłki mleczne (kaszki na mleku) to tak może być i możemy zrezygnować z karmienia butelką. Jedynie piciu podawać. Także uspokoiłam się.
co do tej całej ustronianki- to jakaś lipa wogóle tak wpadać i mieszać....ach..ludzie bezczelni są....choć nie mogłam doczytać postów...chyba pokasowane albo co...

zdec- fajne fotki, ja już kiedys dałam propozycje zeby razem się wybrac. Ja byłam 2 godziny i rodzinny ( 2 dorosłe i Ola , bo Jasiek gratis ) wyniosło na 77zł- bilet rodzinny i do tego jest 30 minut gratis np na rozbieranie i ubieranie :)
Ja małego karmiłam na basenie ( cycem). Co wy na to żeby razem jechac? ( jak wypłate dostaniemy)

zdec- fajne fotki, ja już kiedys dałam propozycje zeby razem się wybrac. Ja byłam 2 godziny i rodzinny ( 2 dorosłe i Ola , bo Jasiek gratis ) wyniosło na 77zł- bilet rodzinny i do tego jest 30 minut gratis np na rozbieranie i ubieranie :)
Ja małego karmiłam na basenie ( cycem). Co wy na to żeby razem jechac? ( jak wypłate dostaniemy)

Ale same z dziecmi czy nasi mężowie też???

reklama
Do góry