reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lenka, Hania, Mikołaj - wszystkiego najlepszego dzieciaczki!!!!!!

A ja wpadłam tylko na chwilkę bo czasu totalny brak, będę nadrabiać wieczorkiem a jest co:-) Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia:tak:

ja przeciez nie obrzucilam szmatami.. :) Zwrócilam tylko uwage. I tez nie zastraszalam, bo niby czym. I juz zmykam.Tez mam tesciowa i tez przechodzilam jazdy.

No jeżeli to "jak by była tu twoja szwagierka to by zrobiła porządek" nie jest zastraszaniem to sorry czym? Upokarzanie na forum ogólnym jest rzucaniem szmatami. Kur...no nie mogę z ciebie. Jak mozna byc takim ludziem?!!!

Paula, ja chyba do ciebie przyjade i zrobie porządek ;) Nikt dawno mnie tak nie wkur..... No nie licząc męża ostatnim razem :)

Ustronianka...nikt Cię nie prosił o zdanie...i nikt Cię tu nie zapraszał.....Tobie juz podziękujemy!!! Zalecam również zastanowienie się nad sobą skoro uważasz że jak facet pije to jest normalne...jak to było"teściu lubi wypić jak wielu ludzi" - CHORE!!!!
Zajmij się swoim wątkiem a do NAS nie zaglądaj, jeśli łaska

witam :) żeby przerwać tą falę negatywnych wibracji pochwalę się, że za waszą radą kupiłam fotek bujany fishera i szok!!! Dziecko siedzi jak wycięte z kalendarza:))
Lena ja tak jak ty muszę ciągle zabawiać i nosić ten "mój typ dziecka " :)
ale ten fotelik mnie normalnie zaskoczył. Mały miał po prostu potrzebę bycia w "pionie ".
Ufff może teraz będę mieć czas na normalne życie..może nawet jakiś makijaż w normalnym tempie.

Co też Ci ta pseudo teściówka znowu wymyśliła??
Paczkę dostałam i to nawet dwie , jakoś w tamtym tygodniu

Wkura mnie, bo małemu nic nie kupi nawet jakiejs fajnej grzechotki - kompletnie nic :no: mysli,ze na wszystko nas stac - zdzira :wściekła/y:
I tylko "kiey przywiezesz małego" tak sie pyta mojego D. ,a ja to co - kobieta,ktora mu dziecko urodzila czy jak :wściekła/y:

Lencja super minki , a jak jezorkiem wywija hehe:-D:-D:-D

reklama
Chyba idą nam dolne jedynki :( Łukasz buczy cały dzień, biedaczek

paula Ty się nie przejmuj wstrętna babą, wogóle nie przyjmuje do wiadomości bzdur które wypisuje wariatka jakaś.

Mój teść też przez ludzi jest postrzegany jako bardzo sympatyczny facet. Moja mama nie chciała mi uwierzyć na poczatku, ze mogę mieć jakieś problemy w domu a on zatruwa mi życie. Wcześniej brat męża mieszkał u nas (ja jeszcze tu nie mieszkałam, dopiero zaczęłam się spotykać z P.) ze swoją narzeczoną, która po kilku miesiącach postawiła swojemu facetowi ultimatum- albo znajdzie mieszkanie albo ona wraca do rodziców i wynieśli się szybko, taki zajebisty teść jest.

Ostatnia edycja:
Do góry