reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

w koncu wszystko zrobilam, pranie wstawione, marchewka dla Jaska sie gotuje, butle umyte i wyprzone
chcialam sobie kawke z Wami wypic ale Ksiaze sie obudzil

Lencja minki rewelacyjne, co ona z jezykiem wyprawia, spania zazdroszcze u nas max 2 godz w ciagu calego dnia
Gosiagro super koncert, tylko czemu takie opoznienie? gwiazdy....
Ewus ciesze sie ze Wam zaczelo sie ukladac, wpadaj do nas czasami

zmykam bo chyba juz cierpliwosc Jasia sie konczy

reklama
[video=youtube;_uIEQii7wRk]http://www.youtube.com/watch?v=_uIEQii7wRk[/video]

Filmik rewelacyjny :-)

Witajcie mamuski

SPOZNIONE ZYCZENIA "URODZINOWE' DLA KACPERKA I KRZYSIA!
ORAZ DLA HANI MIKOLAJKA I LENKI!!!! NAM ZDROWO ROBACZKI KOCHANE

ALe jestem dumna z Lilci, fika na brzuszek caly czas, uffff ulzylo mi bo juz myslalam ze na jednym przedstawieniu poprzestanie :-D:-D Kochana corcia

Anik, Kreatorka- gratuluje zabkow DZIEWCZYNY CIEKAWOSCI PYTAM CZY JAK JUZ SA ZABKI TO MALUSZKI WAS GRYZA W CYCA?? BO ja sie juz boje:baffled::confused:

Lencja twoja Kornelka niesamowita !!:-) Ale sie oblizuje slicznie, te usteczka p prostu cudne, Lila tez tak sobie zasysa wargi hihihi

zyraffko kochana jak czytam czasami o twoim tesciu to az sie gotuje, mam nadzieje ze doczekacie dnia kiedy wasz dom bedzie WASZYM palacem i bedziesz sie czula na prawde wolna i szczesliwa :tak: Paula tobie tez tego zycze!

EMALIA, eagle GRAtuluje nocki, emalia dawaj tego linka zaraz do glosowania!:-) A komunie macie niesamowicie pozno :szok:

EWUS pamietamy i tesknimy!!!!!!! Dobrze ze tak tryskasz energia i miloscia, ciesze sie ze sobie tak radzisz, o j to moze jednak zatamcze na tym twoim weselu??:biggrin2::biggrin2::biggrin2: pisz raz na jakis czas co u ciebie kochana

Elizka masz slicznego syna, jaki przystojniak! Fajna ta wasza rodzinka, mam nadzieje ze sie wam lepiej uklada z mezem?

A jak tam gosiagro po baletach???:-):-)cos cicho...

edit juz doczytalam :-D Sliczna Majusia, ciesze sie ze sie wyjscia tak udaly :-) Dziekuje ze sie za nas wybawilas ja to juz kurzem zarastam na koncercie daaaawno nie bylam :shocked2:

U mnie Kacperek jeszcze nie doszedł do tego że można ugryźć, i mam nadzieje że tak szybko nie załapie, bo to niezbyt miłe uczucie :no: przeżyłam z Szymkiem

Witam po dwudniowej przerwie zaraz biore się za nadrabianie u mnie w domu szpital najstarsza chora średnia chora z gorączką i kaszlem mąż zakatarzony tylko ja z małą narazie ok a dziś mąż został z nimi w domu a ja na 4 godz do pracy ciekawe co powie na to bo on oczywiście cały czas myśli że ja w domu z dziećmi odpoczywam a jak on został to jestem godzine w pracy i już leciałam ją na góre nakarmić już 3 razy dzwonił w co ma ją ubrać normalnie holery można dostać dziecko ma 5 miesięcy prawie a on niewie gdzie ma ciuchy może po takim dniu chociarz doceni i zobaczy jak odpoczywam w domu on jak wraca z pracy jest posprzątane dzieci ogarnięte a już wiem co będzie jak dziś wróce tylko rękawy będe zawijać ech wyżaliłam się :sorry2:
lencja-świetne to co ona wyrabia z tym jęzorkiem:-D
agi-zgrzewa kupiona:baffled:

Cześć Dziewczyny

Nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje od 3 dni całymi dniami buczy jak jakiś buczek. Nie mogłam go dzisiaj uśpic więc poszedł wcześniej na spacer. W nocy budził mi się co godzinę po czym o 3 rano zrobił sobie dwugodzinną przerwę w spaniu :no::no::no:
Śniadanie dopiero przed chwilką zjadłam. ALbo jakieś zębole idą a ja nie potrafię ocenić po dziąsłach albo ma taki mega skok rozwojowy, ze za chwilę zacznie chodzić i mówić.:baffled::baffled:

Perfecta zamieszkanie w okolicach Świnoujścia nie byłoby problemem i finansowo byłoby lepsze niż tutaj ale jest prom, którym nie zniosłabym się codziennie prtzeprawiać, rano są takie kolejki że3 to jest jakaś paranoja ile trzeba czekać aby się przeprawić.

magdam- życzę Kacperkowi żeby ząbek szybko wyszedł i nie musiał się juz męczyć

Jak ja wam zazdroszczę tych pięknych nocek

eagle- może Asia zazdrosdna i stąd te nocne wstawanie

gosiu- powtarzać będę do znudzenia- Majeczka jest cudowna!!! Mamy te same maty:)) Ja też się koncertuję :-)- buczeniem mojego dziecka hehedhehe

emalia- głosuję, głosuję

ewuś- roznosą rozniosą niedługo:)))

zdec- ja mam owieczkę ale włączam do snu szum morza ale chyba Łukaszkowi wszystko jedno czy jest czy nie ma

Kornelcia świetna mój łukaszek też tak ssie języczek :))

koriander- gratuluje przewrotek:)))

Dziewczyny dziękuję bardzo za miłe słowa. Nie wiem ile wytrzymam z tym człowiekiem bo jest coraz gorzej.

Nie wiem czy mam iść spać czy zabrać się za prasowanie i sprzątanie.

tu jest moj mały bezzębolek - gdyby ktoraś z Was miała ochotę zerknąć lukasz i mina bezzebna on Vimeo

i Łukasz z nową zabawką:))

Zobacz załącznik 298809

Ostatnia edycja:
emalia zaglosowane
zyraffka moja tez miala takie dni jakis czas temu ale juz przeszlo znowu jest wesolutka, wiec cierpliwosci...bedzie dobrze
MagdaM oby Kacperek do tego szybko nie doszedl

oj z Lilutkiem na rekach nie da sie pisac kula sie na boki uciekamy na mate

Lencja- super ten filmik!!! Miny boskie Kornelka robi :)

Zyrafka-Łukaszek jest po prostu przepiekny!!!!!!!!!!!!!!!!! I jaką ma zabawkę edukacyjną :)))))))))) Trzymam kciuki zeby przestał marudzic i dał mamusi odpocząć !

Witajcie właśnie wróciłam z biedronki aładowana tzn Gai wózek blaszkami:)Bo były w promocji:)
Więc przygotowania do świąt u mnie pełną parą;)

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Hani i Mikołajka i Lenki

CZy ktos mnie tu jeszcze pamięta???:-D
No jasne:-):-)
Tak jak Zdec napisała nie wyobrażam sobie mieć dwójkę bobasków naraz:-D:-D:-D
Także trzymam kciukasy za dalej rozwijającą się miłość i szczęście:tak::tak:
A i dostałam dzisiaj przesyłkę z Pampersa :) 5 pieluszek Premium Care w rozm.4 :)
a ja dostałam w piątek:tak::tak:

Odpisuję Wam już długo,ale między czasie pranie wieszałam,przebrałam Alanka,dałam m jeść i tak leci...
Mszę coś na obiad wykombinować bo w lesie jeszcze jestem;-)

Do góry