dobra marudki obie już śpią więc mam chwilkę
hmmm....ciekawe jak dlugą?
ewelw28 ja z Bebilonu nie dostałam nic:-(, a co ta Twoja "kofana" teściowa tym razem wymyśliła?
ewuś oczywiście że pamiętamy i nawet nie raz wspominałyśmy
ciesze sie ze się dogadujecie z M a jak maluchy, wrzuć jakieś fotki w wolnej chwili bo my ciekawe jesteśmy jak te nasze bliźniaczki rosną:-)
agast22 trzymamy kciuki żeby tym razem wyniki były ok i lekarka już się ich nie czepiała
Lencja super ze tak mimo wszystko przyjemnie weekend minął
ja za słoneczkiem też już tęsknię, ale do wiosny juz niedaleko
a minki Kornelci przeurocze, co ona z tym języczkiem potrafi zrobić:-)
koriander ogromnie gratulujemy Lili fikołków na brzuszek a u nas od soboty brak przewrotów Tomus pokazał że umie przez kilka dni i na tym koniec
Emalia oj ty nasz "trolku"
Klementinka jaki pracowity poranek
ewelinka307 dużo zdrówka dla wszystkich Twoich chorowitków, oby Was dwie nic nie złapało, dziękuje za przepis
:-)
zyrafka filmik z Łukaszkiem cudowny, życzę żeby i Wam udało się przespać kiedyś noc w dłuższym kawałku
u nas z Asią od urodzenia jest z tym problem, mam wrażenie że dla niej spanie i zasypianie to największa kara, ona jeszcze nigdy nie przespała w nocy dłużej niż 4-5 godz i jest wstawanie na siku lub piciu, przeważnie po północy ląduje u nas w łóżku
i nie ma mowy o tym żeby zasnęła sama tak jak Tomuś, ktoś musi przy niej być, pod tym względem jest całkowitym przeciwieństwem Tomusia, który wstaje ok 3 na cyca i idzie od razu spać
doskonale wiem przez co przechodzicie teraz wy z niespaniem w nocy, ja to już przerabiałam a teraz taka miła odmiana z cudownym dzieckiem jakim jest Musiu:-)
kasiaj. mój też się cieszy jak tatuś wraca z pracy bo tak to większość dnia z babami spędza, a ile ma wtedy uśmiechów i gadulstwa dla niego