reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkiego Najlepszego dla Hani i Mikołajka i Lenki

No jasne:-):-)
Tak jak Zdec napisała nie wyobrażam sobie mieć dwójkę bobasków naraz:-D:-D:-D
Także trzymam kciukasy za dalej rozwijającą się miłość i szczęście:tak::tak:

a ja dostałam w piątek:tak::tak:

Odpisuję Wam już długo,ale między czasie pranie wieszałam,przebrałam Alanka,dałam m jeść i tak leci...
Mszę coś na obiad wykombinować bo w lesie jeszcze jestem;-)

Ja mam gołabki a jutro muszle makaronowe nadziewane robię;)

reklama
Zyrraffka, lencja - maluchy przeurocze!!! Słodziaki z tych Waszych pociech!

Najlepsze życzonka dla Hani, Lenki i Mikołaja
Uśmiechu na
twarzy i wiele radości kazdego dnia
dla Was i Waszych rodziców

jejku jak się Filip za tata stęsknił... nie widział go od piatku wieczorem do wczorajszego wieczora, po południu to był taki smutasek i tylko leżał i patrzył sobie, nawet za bardzo nei gadał, potem tata wchodzi do domu a Filip jak go zobaczył, jak zaczął się śmiac i gadać.. zmiana gigantyczna....... nie myślałam, że maleńkie dziecko tak tęskni........ chyba jeszcze wielu rzeczy nie wiem.....

ale dziś pogoda do d... mam lenia i nie idę na aerobic, nie chce mi się, jak B skończy prace do wracam do domu, czas zakończyć wczasy u dziadków..
jutro szczepienie, znów 3 zastrzyki, pocieszam sie, że to przedostatnie szczepienie :)

znajomy zapytał, czy zgodziłabym sie aby on w ramach zajęć z psychologii przychodził raz na tydzien do nas poobserwować Filipa, potem, by swoje obserwacje i mi i studentom na zajęciach przedstawił, zgodziłam się a w zamian dostaje sesję fotoraficzną z Fifim, ten kolega super zdjęcia robi :) np takie:
Zobacz załącznik 298854

Ostatnia edycja:
U nas dziś w miarę dobrze, tylko jakoś tak smutno jak pada, co prawda spacerek był, ale to nie to samo... nic mi sie już nie chcę...

Emaila
- powinność spełniona, głos oddany :-D
gosiagro - super, że zabawa udana :tak: obyśmy miały więcej czau dla siebie na przyjemności :-)
koriander - póki co mała nie gryzie, chyba, że akurat capnie mnie za palec to takie delikatne uczucie jakby igiełką ktoś dziabnął :tak:
ewuś- dobrze, że się odzywasz! :-) też o Tobie sporo myślałam jak sobie dajesz radę :tak: trzymajcie się dzielnie! :-)

Lenko, Haniu i Mikołajku wszystkiego dobrego!

jejku jak się Filip za tata stęsknił... nie widział go od piatku wieczorem do wczorajszego wieczora, po południu to był taki smutasek i tylko leżał i patrzył sobie, nawet za bardzo nei gadał, potem tata wchodzi do domu a Filip jak go zobaczył, jak zaczął się śmiac i gadać.. zmiana gigantyczna....... nie myślałam, że maleńkie dziecko tak tęskni........ chyba jeszcze wielu rzeczy nie wiem.....

ale dziś pogoda do d... mam lenia i nie idę na aerobic, nie chce mi się, jak B skończy prace do wracam do domu, czas zakończyć wczasy u dziadków..
jutro szczepienie, znów 3 zastrzyki, pocieszam sie, że to przedostatnie szczepienie :)

znajomy zapytał, czy zgodziłabym sie aby on w ramach zajęć z psychologii przychodził raz na tydzien do nas poobserwować Filipa, potem, by swoje obserwacje i mi i studentom na zajęciach przedstawił, zgodziłam się a w zamian dostaje sesję fotoraficzną z Fifim, ten kolega super zdjęcia robi :)

Mój Łukasz najdłuzej nie widział swojego taty dobę, ale jak tylko mąż wraca z pracy to Łukasz aż się trzęsie za nim a jak cię cieszy jak mąż zakłada nosidełko, uwielbia chodzić z mężem, mąż mu wszystkie swoje sprze ty modelarskie pokazuje daje "ponosić" razem z nim a Łukasz zachwycony:)))

Zazdroszczę sesji zdjęciowej:) jak tylko bedziesz miała fotki to pochwal się nam.
Powodzenia na szczepieniu.

dobra marudki obie już śpią więc mam chwilkę
hmmm....ciekawe jak dlugą?:dry:

ewelw28 ja z Bebilonu nie dostałam nic:-(, a co ta Twoja "kofana" teściowa tym razem wymyśliła?
ewuś oczywiście że pamiętamy i nawet nie raz wspominałyśmy
ciesze sie ze się dogadujecie z M a jak maluchy, wrzuć jakieś fotki w wolnej chwili bo my ciekawe jesteśmy jak te nasze bliźniaczki rosną:-)
agast22 trzymamy kciuki żeby tym razem wyniki były ok i lekarka już się ich nie czepiała
Lencja super ze tak mimo wszystko przyjemnie weekend minął
ja za słoneczkiem też już tęsknię, ale do wiosny juz niedaleko:-D
a minki Kornelci przeurocze, co ona z tym języczkiem potrafi zrobić:-)
koriander ogromnie gratulujemy Lili fikołków na brzuszek a u nas od soboty brak przewrotów Tomus pokazał że umie przez kilka dni i na tym koniec
Emalia oj ty nasz "trolku":-D
Klementinka jaki pracowity poranek
ewelinka307 dużo zdrówka dla wszystkich Twoich chorowitków, oby Was dwie nic nie złapało, dziękuje za przepis:tak::-)
zyrafka filmik z Łukaszkiem cudowny, życzę żeby i Wam udało się przespać kiedyś noc w dłuższym kawałku
u nas z Asią od urodzenia jest z tym problem, mam wrażenie że dla niej spanie i zasypianie to największa kara, ona jeszcze nigdy nie przespała w nocy dłużej niż 4-5 godz i jest wstawanie na siku lub piciu, przeważnie po północy ląduje u nas w łóżku:baffled: i nie ma mowy o tym żeby zasnęła sama tak jak Tomuś, ktoś musi przy niej być, pod tym względem jest całkowitym przeciwieństwem Tomusia, który wstaje ok 3 na cyca i idzie od razu spać
doskonale wiem przez co przechodzicie teraz wy z niespaniem w nocy, ja to już przerabiałam a teraz taka miła odmiana z cudownym dzieckiem jakim jest Musiu:-)
kasiaj. mój też się cieszy jak tatuś wraca z pracy bo tak to większość dnia z babami spędza, a ile ma wtedy uśmiechów i gadulstwa dla niego:tak:

eagle- mam nadzieję, że Asia szybko wyrośnie z nocnego wstawania, chyba wszystkie Asie tak już mają:) moja mama mówiła, ze ja też bardzo długo budziłam się często w nocy, może Łukaszek ma to po mnie :)

uciekam ,bo mój mały buczek lada chwila wróci ze spacerku. Może będę po 20 jak mały zaśnie. Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
eagle- mam nadzieję, że Asia szybko wyrośnie z nocnego wstawania, chyba wszystkie Asie tak już mają:) moja mama mówiła, ze ja też bardzo długo budziłam się często w nocy, może Łukaszek ma to po mnie :)

uciekam ,bo mój mały buczek lada chwila wróci ze spacerku. Może będę po 20 jak mały zaśnie. Miłego dnia.
a tego to nie wiedzialam że to od imienia zależy :) dobrze przynajmniej mam jakieś wytłumaczenie na to
chyba Tomeczek będzie ją tego uczył bo on tak pieknie śpi w nocy

ja też uciekam nieco ogarnąc mieszkanko póki robaki śpią
popołudniu uciekam na paznokcie i po wnioski na komisję lekarską dla Tomusia
może zajrzę wieczorem
miłego dnia

Lencja - super filmik!

ewelinka - zdrówka życzę!:)

lena - co to są blaszki?

My już po naszym długim popołudniowym spacerku, mała jeszcze dogorywa na dole:-) Śpioszek mały, kto by pomyślał;-)
Wpadliśmy w ramach spaceru do H&M (masakra ten sklep powinni przede mną zamknąć:))) Zaopatrzyłam niuśkę w różową czapeczkę, dokładnie taką: H&M CZAPKA Z RÓŻĄ ~różne rozm. NOWOŚĆ (1311279920) - Aukcje internetowe Allegro I tym sposobem mamy już wszystkie czapki z nowej kolekcji:-D:-D:-D Gorzej że stary mnie zamorduje:-D:-D:-D
I w ogóle jakiś tydzień temu kupiłam małej ogrodniczkę, taką: *H&M* OGRODNICZKA HELLO KITTY 74(6-9m-cy) (1301398883) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam ją wtedy za 30zł, a dzisiaj znowu za 60zł:szok: Także wyszłam zadowolona:tak:

reklama
zdec fajne zakupy
ja juz nie moge sie doczekac kiedys Jas sam usiadzie bo wtedy te ciuchy w koncu bedzie widac

blaszki to chyba formy do ciast

jestem dzisiaj jakas roztargniona, dwa razy spalilam marchewke Jasiowi, samej cukini nie chcial jesc i dostal na obiad mleko
ze spaceru chyba zrezygnujemy bo mzy i tylko 3 stopnie

ogladalam zdjecia mojej kolezanki na fb, ma corke miesiac mlodsza od Jasia i juz daje jej na posmakowanie oliwke i zelka
moze ja przesadzam z tym wprowadzaniem

Do góry