reklama
Lencja
:)
Hejus dziewczyny
Nie pisalam,bo w weekend mialam wyklady,a poza tym to MAM WIELKIEGO NERWA NA SWOAJA PSEUDO TESCIOWĄ - niech ją gęś kopnie wrrrrr
Laski,a któraś z was dostałam paczkę niebieską z BEBILONU ?
Co też Ci ta pseudo teściówka znowu wymyśliła??
Paczkę dostałam i to nawet dwie , jakoś w tamtym tygodniu
Dziewczyny ile kaszki mleczno-ryzowej Nestle na 150ml wody zeby szlo przez smok?? Na opakowaniu pisza 6-7 lyzek ale to kit wyjdzie..
Ja daję na 50ml jedną płaską dużą łyżkę. I idzie ładnie
ja mam owieczkę- i jestem zadowolona. Milenka lubi z nią spać;-)Dziewczyny czy któraś z was kupowała może pluszaka-maskotkę-przytulankę z bijącym sercem? Szukam pomysłu na prezent na Mikołaja I zastanawiam się czy to by się małej spodobało
U nas nocka ok. Jedno wstawanie aby podać soczku, mleczka w nocy niet;-) Mała wstała o 7 pobawiła się i śpiocha.
ewus- powodzenia w docieraniu się
agast- ja dodawałam max 3 łyżeczki aby było tak lekko zagęszczone
Lencja
:)
[video=youtube;_uIEQii7wRk]http://www.youtube.com/watch?v=_uIEQii7wRk[/video]
koriander
Fanka BB :)
Witajcie mamuski
SPOZNIONE ZYCZENIA "URODZINOWE' DLA KACPERKA I KRZYSIA!ORAZ DLA HANI MIKOLAJKA I LENKI!!!! NAM ZDROWO ROBACZKI KOCHANE
ALe jestem dumna z Lilci, fika na brzuszek caly czas, uffff ulzylo mi bo juz myslalam ze na jednym przedstawieniu poprzestanie Kochana corcia
Anik, Kreatorka- gratuluje zabkow DZIEWCZYNY CIEKAWOSCI PYTAM CZY JAK JUZ SA ZABKI TO MALUSZKI WAS GRYZA W CYCA?? BO ja sie juz boje
Lencja twoja Kornelka niesamowita !!:-) Ale sie oblizuje slicznie, te usteczka p prostu cudne, Lila tez tak sobie zasysa wargi hihihi
zyraffko kochana jak czytam czasami o twoim tesciu to az sie gotuje, mam nadzieje ze doczekacie dnia kiedy wasz dom bedzie WASZYM palacem i bedziesz sie czula na prawde wolna i szczesliwa Paula tobie tez tego zycze!
EMALIA, eagle GRAtuluje nocki, emalia dawaj tego linka zaraz do glosowania!:-) A komunie macie niesamowicie pozno
EWUS pamietamy i tesknimy!!!!!!! Dobrze ze tak tryskasz energia i miloscia, ciesze sie ze sobie tak radzisz, o j to moze jednak zatamcze na tym twoim weselu?? pisz raz na jakis czas co u ciebie kochana
Elizka masz slicznego syna, jaki przystojniak! Fajna ta wasza rodzinka, mam nadzieje ze sie wam lepiej uklada z mezem?
A jak tam gosiagro po baletach???:-):-)cos cicho...
edit juz doczytalam Sliczna Majusia, ciesze sie ze sie wyjscia tak udaly :-) Dziekuje ze sie za nas wybawilas ja to juz kurzem zarastam na koncercie daaaawno nie bylam
SPOZNIONE ZYCZENIA "URODZINOWE' DLA KACPERKA I KRZYSIA!ORAZ DLA HANI MIKOLAJKA I LENKI!!!! NAM ZDROWO ROBACZKI KOCHANE
ALe jestem dumna z Lilci, fika na brzuszek caly czas, uffff ulzylo mi bo juz myslalam ze na jednym przedstawieniu poprzestanie Kochana corcia
Anik, Kreatorka- gratuluje zabkow DZIEWCZYNY CIEKAWOSCI PYTAM CZY JAK JUZ SA ZABKI TO MALUSZKI WAS GRYZA W CYCA?? BO ja sie juz boje
Lencja twoja Kornelka niesamowita !!:-) Ale sie oblizuje slicznie, te usteczka p prostu cudne, Lila tez tak sobie zasysa wargi hihihi
zyraffko kochana jak czytam czasami o twoim tesciu to az sie gotuje, mam nadzieje ze doczekacie dnia kiedy wasz dom bedzie WASZYM palacem i bedziesz sie czula na prawde wolna i szczesliwa Paula tobie tez tego zycze!
EMALIA, eagle GRAtuluje nocki, emalia dawaj tego linka zaraz do glosowania!:-) A komunie macie niesamowicie pozno
EWUS pamietamy i tesknimy!!!!!!! Dobrze ze tak tryskasz energia i miloscia, ciesze sie ze sobie tak radzisz, o j to moze jednak zatamcze na tym twoim weselu?? pisz raz na jakis czas co u ciebie kochana
Elizka masz slicznego syna, jaki przystojniak! Fajna ta wasza rodzinka, mam nadzieje ze sie wam lepiej uklada z mezem?
A jak tam gosiagro po baletach???:-):-)cos cicho...
edit juz doczytalam Sliczna Majusia, ciesze sie ze sie wyjscia tak udaly :-) Dziekuje ze sie za nas wybawilas ja to juz kurzem zarastam na koncercie daaaawno nie bylam
Ostatnia edycja:
emalia82
Witam
Odespałam nockę
Karolina usnęła po 23 i spała do 7. Piotrek przewiną i nakarmił, a ja leżałam sobie jeszcze i drzemałam. Wstałam dopiero jak wychodził do sądu. Karolcia teraz śpi dalej, pewnie do 10pośpi.
Anik, kreatorka gratuluję Oskarkowi i Nince ząbków!!!
zdec wiem że na noce tylko za zgodą, ja właśnie chcę mieć nocki. Nie będę tutaj pisała czemu.
emalia co tak późno ta komunia?
U nas przewijanie to też męka, dla nas oczywiście bo Karolina przeszczęśliwa. W trakcie przewijania akurat najbardziej jej się podoba przewracanie na brzuch.
Gosiagro buziaczki dla Majeczki, słodka jest, gratuluję udanej imprezki.
Ja nie wiem czemu tak późno. To pierwszy raz tak jest w parafii. Tam ksiądz jest od jakiś 6-7 lat u nas i wprowadził, że komunia jest zawsze po Bożym Ciele. Najgorsze jest to że będą 2 imprezy ( duże w miesiącu ) roczek Jasia i komunia Oli i tak już kombinuje co by na dworze namiotu nie postawić takiego białego pawilonu bo już ciepło będzie
[video=youtube;_uIEQii7wRk]http://www.youtube.com/watch?v=_uIEQii7wRk[/video]
To po prostu brak słów !!! Zaje...!!! Super sobie wymyśliła z tym języczkiem Bomba
Ewuś- już pare razy cię wywoływałam Super ,że jakoś się układa. Dała byś jaką fotke urwisów
Koriander proszę www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Przez tą komunię to jeszcze pomyślicie sobię ,że ja trytollem jestem, bo sobie taki termin wymyśliłam He he
Ostatnia edycja:
reklama
WIRAN
Hej dziewczynki.Mam nadzieję że dam radę Was nadrobić;-)
Nie odzywałam się bo miałam gości-siostra przyjechała z rodzinką nie zapowiedzianie.
Alanek trochę uspokoił się z ząbkowaniem;-) także narzekać nie mogę. A teraz śpi grzecznie;-)
Lencja filmik poprostu zajefajny!!!!
Nie odzywałam się bo miałam gości-siostra przyjechała z rodzinką nie zapowiedzianie.
Alanek trochę uspokoił się z ząbkowaniem;-) także narzekać nie mogę. A teraz śpi grzecznie;-)
Lencja filmik poprostu zajefajny!!!!