reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny ile kaszki mleczno-ryzowej Nestle na 150ml wody zeby szlo przez smok?? Na opakowaniu pisza 6-7 lyzek ale to kit wyjdzie..

reklama
Hejus dziewczyny

Nie pisalam,bo w weekend mialam wyklady,a poza tym to MAM WIELKIEGO NERWA NA SWOAJA PSEUDO TESCIOWĄ - niech ją gęś kopnie wrrrrr

Laski,a któraś z was dostałam paczkę niebieską z BEBILONU ?

Co też Ci ta pseudo teściówka znowu wymyśliła??
Paczkę dostałam i to nawet dwie , jakoś w tamtym tygodniu

Dziewczyny czy któraś z was kupowała może pluszaka-maskotkę-przytulankę z bijącym sercem? Szukam pomysłu na prezent na Mikołaja:) I zastanawiam się czy to by się małej spodobało:)
ja mam owieczkę- i jestem zadowolona. Milenka lubi z nią spać;-)

U nas nocka ok. Jedno wstawanie aby podać soczku, mleczka w nocy niet;-) Mała wstała o 7 pobawiła się i śpiocha.
ewus- powodzenia w docieraniu się
agast- ja dodawałam max 3 łyżeczki aby było tak lekko zagęszczone

Witajcie mamuski

SPOZNIONE ZYCZENIA "URODZINOWE' DLA KACPERKA I KRZYSIA!
ORAZ DLA HANI MIKOLAJKA I LENKI!!!! NAM ZDROWO ROBACZKI KOCHANE

ALe jestem dumna z Lilci, fika na brzuszek caly czas, uffff ulzylo mi bo juz myslalam ze na jednym przedstawieniu poprzestanie :-D:-D Kochana corcia

Anik, Kreatorka- gratuluje zabkow DZIEWCZYNY CIEKAWOSCI PYTAM CZY JAK JUZ SA ZABKI TO MALUSZKI WAS GRYZA W CYCA?? BO ja sie juz boje:baffled::confused:

Lencja twoja Kornelka niesamowita !!:-) Ale sie oblizuje slicznie, te usteczka p prostu cudne, Lila tez tak sobie zasysa wargi hihihi

zyraffko kochana jak czytam czasami o twoim tesciu to az sie gotuje, mam nadzieje ze doczekacie dnia kiedy wasz dom bedzie WASZYM palacem i bedziesz sie czula na prawde wolna i szczesliwa :tak: Paula tobie tez tego zycze!

EMALIA, eagle GRAtuluje nocki, emalia dawaj tego linka zaraz do glosowania!:-) A komunie macie niesamowicie pozno :szok:

EWUS pamietamy i tesknimy!!!!!!! Dobrze ze tak tryskasz energia i miloscia, ciesze sie ze sobie tak radzisz, o j to moze jednak zatamcze na tym twoim weselu??:biggrin2::biggrin2::biggrin2: pisz raz na jakis czas co u ciebie kochana

Elizka masz slicznego syna, jaki przystojniak! Fajna ta wasza rodzinka, mam nadzieje ze sie wam lepiej uklada z mezem?

A jak tam gosiagro po baletach???:-):-)cos cicho...

edit juz doczytalam :-D Sliczna Majusia, ciesze sie ze sie wyjscia tak udaly :-) Dziekuje ze sie za nas wybawilas ja to juz kurzem zarastam na koncercie daaaawno nie bylam :shocked2:

Ostatnia edycja:
Witam:)

Odespałam nockę:)
Karolina usnęła po 23 i spała do 7. Piotrek przewiną i nakarmił, a ja leżałam sobie jeszcze i drzemałam. Wstałam dopiero jak wychodził do sądu. Karolcia teraz śpi dalej, pewnie do 10pośpi:).

Anik, kreatorka gratuluję Oskarkowi i Nince ząbków!!!

zdec wiem że na noce tylko za zgodą, ja właśnie chcę mieć nocki. Nie będę tutaj pisała czemu.

emalia co tak późno ta komunia?

U nas przewijanie to też męka, dla nas oczywiście bo Karolina przeszczęśliwa. W trakcie przewijania akurat najbardziej jej się podoba przewracanie na brzuch.

Gosiagro buziaczki dla Majeczki:), słodka jest:), gratuluję udanej imprezki.

Ja nie wiem czemu tak późno. To pierwszy raz tak jest w parafii. Tam ksiądz jest od jakiś 6-7 lat u nas i wprowadził, że komunia jest zawsze po Bożym Ciele. Najgorsze jest to że będą 2 imprezy ( duże w miesiącu ) roczek Jasia i komunia Oli i tak już kombinuje co by na dworze namiotu nie postawić takiego białego pawilonu bo już ciepło będzie :)

[video=youtube;_uIEQii7wRk]http://www.youtube.com/watch?v=_uIEQii7wRk[/video]

To po prostu brak słów :)!!! Zaje...!!! Super sobie wymyśliła z tym języczkiem :) Bomba :)

Ewuś- już pare razy cię wywoływałam :) Super ,że jakoś się układa. Dała byś jaką fotke urwisów :)

Koriander proszę :) www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Przez tą komunię to jeszcze pomyślicie sobię ,że ja trytollem jestem, bo sobie taki termin wymyśliłam :) He he :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki.Mam nadzieję że dam radę Was nadrobić;-)
Nie odzywałam się bo miałam gości-siostra przyjechała z rodzinką nie zapowiedzianie.
Alanek trochę uspokoił się z ząbkowaniem;-) także narzekać nie mogę. A teraz śpi grzecznie;-)

Lencja filmik poprostu zajefajny!!!!:-D

Do góry