reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Emalia82 - zagłosowane

Wszystkiego Najlepszego dla Lenki, Hani i Mikołajka
tort.gif

reklama
Ależ Majeczka jest przepiękna:) A ten paluszek, prawdziwa modelka;)

Ewa to dobrze że chcesz, a nie jesteś nie daj boże zmuszana(bo znając nasz kraj i tak się pewnie zdarza). W sumie masz potem z pół dnia dla dziecka(po odespaniu):)

ufff udało sie zjeść śniadanko wreszcie teraz czas na kaweczkę

izia_tcz oj niezła ta teściowa
emalia82 zagłosowane
pierwszy raz słysze o takim późnym terminie komunii
kreatorka gratulujemy ząbka, miły gest teściowej
Agi78 oj z Polci to rzeczywiście skarb nie dziecko, ale ja też nie mam co narzekać:tak::-)
gosiagro super że weekend taki udany, a Majeczka super minki robi gwiazdeczka mała:-)

najlepsze życzenia dla Hani, Lenki i Mikołajka

Hejus dziewczyny

Nie pisalam,bo w weekend mialam wyklady,a poza tym to MAM WIELKIEGO NERWA NA SWOAJA PSEUDO TESCIOWĄ - niech ją gęś kopnie wrrrrr

Laski,a któraś z was dostałam paczkę niebieską z BEBILONU ?

ewus super że się odezwałaś i że u Ciebie jakoś się układa;)
Powoli ale zawsze jakoś się dotrzecie i będzie dobrze;)
Swoją drogą to masakra, jak pomyślę że miałabym mieć w domu dwie Natalki to <olaaaaaaaaaaboga> dlatego tym bardziej Cię podziwiam:)

Dziewczyny czy któraś z was kupowała może pluszaka-maskotkę-przytulankę z bijącym sercem? Szukam pomysłu na prezent na Mikołaja:) I zastanawiam się czy to by się małej spodobało:)

Dzien dobry!!!!!

Ewus- no wreszcie!!!!!!!!!!!! Wczoraj myslalam o Was! Ciesze sie ze jako tako sie układa :) Buziaki dla chłopaków!

My juz dzisiaj po wizycie w labolatorium. Oddałam mocz Jagody do analizy. Mam nadzieje ze tym razem nie bedzie tych głupich leukocytow!!!

A i dostałam dzisiaj przesyłkę z Pampersa :) 5 pieluszek Premium Care w rozm.4 :)

witajcie :)
Ja po pracowitym weekendzie, wczoraj po zajęciach poszliśmy do mamy na obiad, w drodze powrotnej jeszcze zrobiliśmy sobie spacer bo nam mała przysnęła i szkoda mi było ją wybudzać i w rezultacie wróciliśmy do domu ok 18. Tak więc dla mnie cała niedziela poza domem i obiadku nie musiałam robić - fajnie tak sobie jeden dzień odpocząć.
Mam wrażenie, że moje dziecko znacznie więcej teraz snu potrzebuje niż kilka tygodni temu jeszcze. Potrafi spać długo na spacerach - czasem jej się i ponad 3 godziny zdarza, a po takim śnie wystarcza jej sił na max 2 godziny aktywności i znowu jest senna - co niestety nie oznacza, że łatwo zasypia...
Gosiagro - super, że koncert udany,a Majeczka prześliczna i jaka strojnisia z niej!
Kreatorka, Anik
- gratulujemy zębulów!
paula - oby ten czas Wam jak najszybciej minął i byście mogli cieszyć się sobą u siebie! Ja też nienawidzę jak jest zimno!!!:no::no:
zyrraffka - masz rację, że jak się porówna ceny wynajmu z ratą kredytu to kredyt wychodzi porównywalnie a przynajmniej jesteś u siebie i masz pewną stabilizację i poczucie bezpieczeństwa mając własny kąt, nawet wczoraj z W. o tym sobie tak dyskutowaliśmy.. Będziemy spłacać jeszcze o zgrozo 28 lat kredyt ale pomimo to ja ani razu nie pomyślałam o naszym mieszkaniu w kategoriach, że to teraz jest mieszkanie banku a nie nasze... Na początku przerażała mnie wizja tego kredytu a teraz to nawet o ni nie myślę. Trzymam kciuki aby udało się Wam szybko osiągnąć zdolność kredytową!
emalia - strasznie późno ta komunia, to niespotykany termin!
madziak - fajny świąteczny zakup!
eagle - mam nadzieje, że śpiworek będzie nam super służył, nie trzeba będzie ubierać małej tuż przed wyjściem, czego ostatnio bardzo nie lubi. Cena rewelacyjna, wszędzie są co najmniej 2 razy droższe, och jak ja lubię to allegro! :-):-):-D:-D
Ja na przewijanie nie narzekam jeszcze bo Nelcia to wciąż leniuszek i się za mocno nie kręci...
A dziś znowu paskudna pogoda.. oj już za słoneczkiem tęsknię...:no:

reklama
Witam sie i ja
Mała spała od 19.00 do 6.00...zjadła i ostatecznie wstała 7.30..Także jestem mega wyspana
ewuś- fajnie że się odezwałaś...Na pewno jesteś bardziej zabiegana niż my...Dwójka takich brzdąców....I fajnie że jakoś ci się układa z Twoim emkiem....W życiu różnie bywa ale grunt że powoli sie docieracie...i że wszystko zmierza ku lepszemu...Trzymam kcukasy
gosiagro - Majeczka CUDO...Ten uśmiech bedzie zniewalał męskie serca....I fajnie że dobrze bawiłaś się na koncercie
kpi - jak było na kręglach???
lencja - super że z Kornelci taki spioszek...U nas też paskudna pogoda...leje, leje i jeszcze raz leje!!!!
Zmykam na śniadanko! Miłego dnia!

Do góry