reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

moja wlasnie zasnela :)

zdec to juz drugi raz jak wysylamy posta w tej samej minucie (chyba wczoraj bylo podobnie :))
ide was poczytac.

:-d:-d:-d Ciekawe kiedy moja zaśnie idę spróbować ją położyć, w końcu już 1,5h minęło jej zabawy:(

Magda_M współczuję nocki:( Ja to nie wiem co u mnie będzie jak jeszcze się zęby zaczną, jakaś masakra:( A w nocy mój tak śpi, że to tak jakbym była sama:(

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mąż stara się wstawać za każdym razem jak i ja wstaje, czasem mu to nie wychodzi :-), ale się stara :-)
Kacperek dalej spi, normalnie w szoku jestem, śpi już 12 godzin i miał tylko jedno cycolenie :-) chciałabym jak się obudzi żeby ten drugi ząbek już był

Trzecia albo czwarta!!!:)
Witam Was. Takiej nocki to już nie pamiętam. Jasiek zasnął 0 20-ej, a o 5 zerwałam się,że chyba mi z łóżka spadła, patrze a mój w najlepsze śpi w łóżeczku :) Uff...Tylko moje piersi krzyczały i musiałam go budzić żeby zjadł choć z jednej i do 7 męczyłam się z drugą, bo za chole...nie chciało mi się wstawać i ściągać. To chyba przez z tą ściąganie laktatorem przed wczoraj tak mi się rozbujało i chyba dzisiaj na noc znowu muszę ściągać, żeby nie było awarii. :p Teraz mały się bawi , a Ola już odprawiona do szkoły, zostało mi tylko Amelka- siostrzenica. Przyjechała do cioci na wieś :)

witam i ja
u nas nocka taka sobie:baffled:
co prawda Musiu zjadł butlę po 19 i przed 20 już spał, następne jedzenie prawie o 5
:szok::szok: chyba nigdy mu się nie zdarzyła taka przerwa, później chwila uśmiechów i poszedł jeszcze drzemać
i wszystko byłoby ok gdybym nie wstawała po tysiąc razy do Asi, a od 3 to już było prawdziwe marudzenie i zasnęła dopiero przed 5, a chwilę po tym Tomuś wstał na cyca
ech masakra jakaś...dziś to juz się zastanawiałam które to moje dziecko jest mniejsze
odkąd pamiętam to do niej trzeba częściej wstawać w nocy niż do Musiaczka, bo to pić,to siku, to przytulić, to bajkę i tak tysiąc rzeczy potrafi wymyślać:baffled:
dobrze żę mój od jutra ma wolne do niedzieli:-)

jak mi sie uda to za chwilę poczytam Was dokładniej

Witam się po weekendzie:-D

pobyt u moich rodziców fajny, za to wczoraj u teściów płacz, jak tylko teściowa ja wzięła, kurcze martwi mnie to bo to już kolejny raz.:-( Maż twierdzi ze to przez to ze tak jeździmy z miejsca w miejsce jeden dzień tu jeden tu i mała nie może się przyzwyczaić:-( widzi ich w sumie raz na 2 tyg, a tu taki płacz ze długo ja uspokajałam:-(

Za to wieczorem się zrelaksowałam i byłam na koncercie:-D:-D było super, jedyne co to ze gwiazda kazała na siebie czekać półtorej godziny:wściekła/y::wściekła/y:, ale potem koncert był super, bardzo ekscentryczny ten Tricky, ruch sceniczny specyficzny:-D, 2 razy podczas koncertu wpuścił z 40 osób na scenę, szaleli z nim, przytulali, robili sobie zdjęcia:-D na koniec poszedł w tłum:-D, bardzo pozytywnie było:tak::tak: a i pół koncertu przede mną stała polska "gwiazda" hip hopu L.U.C. wybawiłam się świetnie:cool2:, oczywiście za was tez:-):-):happy2::happy2:

Gratuluje ząbków i najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów

Buziaki dla wszystkich cioć BBowych od Majusi:-D
Zobacz załącznik 298721Zobacz załącznik 298720

Gosiu ten płacz przy przenoszeniu z miejsca na miejsce, też wczoraj przeżyliśmy.
Najpierw pojechaliśmy do teściowej, tam mała była w miarę grzeczna, potem do teścia, no i tam była strasznie marudna i płakała jak tylko spojrzała na dziadka:( U mojej mamy było już trochę lepiej, bo pamiętała miejsce, ale była już trochę zmęczona i śpiąca, że musieliśmy zaraz jechać do domu. Także wczoraj stwierdziliśmy że nam jak jestem w szkole nie opłaca się już na wieś jechać, bo tylko mała się męczy:(

witam sie i ja z Wami u nas temp 0

chyba zacznie sie zimno robic brrrr:-:)-:)-:)-:)-:)-(
nie nawidze jak jest zimno:-(

dziękuje wszystkim mamusiom ktore pocieszaja zarowno mnie i zyraffke -ale wiecie co pol nocy szukałam w sobote mieszkan kawalerek czegokolwiek i ceny w kolobrzegu to najmniej 700zł czynsz + wszytskie oplaty jeszcze wiec spokojnie wychodzi ponad 1000 niestety tyle nie mozemy placic musze chyba zacisnac zeby i zbierac na dom szybko najchetnije poszłabym do pracy ale niestety nie mam z kim małej zostawiac kurcze zeby tak moja siostra zmadrzała i wrociła z Angli to bym ja poprosila zeby z mala siedziala:tak::tak::tak:
a tak to jak maż tylko pracuje to najmniej 3 lata nam zajmie jeszcze zanim stanie dom gotowy do użytku:-:)-:)-(

Anik, Kreatorka- gratuluje zębolka

jej moja mala dzisiaj konczy 5 miesiecy szok jak ten czas leci zaraz nie obrejzymy sie a nasze maluchy beda chodzic
jak wczoraj bylam u kolezanki jest w 7 tyg ciazy i jak zobaczyloam jej fasolke na zdjeciu usg to normalnie ....pamietam jak Zobaczylam Lenke w takiej postaci a teraz tak broi hhihihi:-D:-D:-D:-D

Dużo zdrówka i samych uśmiechów dla Lenki od ciotki i Jasia:-)

pobyt u moich rodziców fajny, za to wczoraj u teściów płacz, jak tylko teściowa ja wzięła, kurcze martwi mnie to bo to już kolejny raz.:-( Maż twierdzi ze to przez to ze tak jeździmy z miejsca w miejsce jeden dzień tu jeden tu i mała nie może się przyzwyczaić:-( widzi ich w sumie raz na 2 tyg, a tu taki płacz ze długo ja uspokajałam:-(

Za to wieczorem się zrelaksowałam i byłam na koncercie:-D:-D było super, jedyne co to ze gwiazda kazała na siebie czekać półtorej godziny:wściekła/y::wściekła/y:, ale potem koncert był super, bardzo ekscentryczny ten Tricky, ruch sceniczny specyficzny:-D, 2 razy podczas koncertu wpuścił z 40 osób na scenę, szaleli z nim, przytulali, robili sobie zdjęcia:-D na koniec poszedł w tłum:-D, bardzo pozytywnie było:tak::tak: a i pół koncertu przede mną stała polska "gwiazda" hip hopu L.U.C. wybawiłam się świetnie:cool2:, oczywiście za was tez:-):-):happy2::happy2:

Super,że impreza udana. Dzięki ,że się za nas wybawiłaś. Od razu lepiej się czuje :( Majusia cudowna. Super ta fotka z paluszkiem " Ciiii...nic nie mówcie mamusi..."

Samych wesołych dni także dla Krzysia I Kacperka :)

Prosimy pamiętać o głosikach :)

www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

Ostatnia edycja:

Gosiu - jaka Majeczka jest śliczniutka :-) a jaką ma sliczną spudniczke :-). super że koncert się udał :-)

Ja teraz będe mieć teściów na pare dni, więc może my z mężulkiem sobie gdzieś wyskoczymy, bo tak to nie mamy jak bo jesteśmy tutaj sami

reklama
Witam:)

Odespałam nockę:)
Karolina usnęła po 23 i spała do 7. Piotrek przewiną i nakarmił, a ja leżałam sobie jeszcze i drzemałam. Wstałam dopiero jak wychodził do sądu. Karolcia teraz śpi dalej, pewnie do 10pośpi:).

Anik, kreatorka gratuluję Oskarkowi i Nince ząbków!!!

zdec wiem że na noce tylko za zgodą, ja właśnie chcę mieć nocki. Nie będę tutaj pisała czemu.

emalia co tak późno ta komunia?

U nas przewijanie to też męka, dla nas oczywiście bo Karolina przeszczęśliwa. W trakcie przewijania akurat najbardziej jej się podoba przewracanie na brzuch.

Gosiagro buziaczki dla Majeczki:), słodka jest:), gratuluję udanej imprezki.

Do góry