reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

My już w domku....Spacerek zaliczony....wcześniej kościólek....Pola jak zwykle przespała całą msze...Nic ja nie obudzi...ani organy, anie śpiewy moherowych beretów!!!! Grzeczna dziewczynka....
Teraz znów śpi....Już 1,5 godzinki....

Dla Kacperka i Krzysia
jak najlepsze i najpiękniejsze życzenia
Niech każdy dzień Waszego życia będzie pełen uśmiechu
na Waszych słodkich buziolach

reklama
Witajcie wieczorową porą. Właśnie dotarliśmy do domu po spotkaniu ze znajomymi. Wpadłam narazie na chwilkę się pochwalić: Wkońcu mamy ZĄBKA:-)śliczna lewa jedyneczka dolna:-)Teraz ide położyć dzieci spać a później spróbuje nadrobić dzisiejszy dzień.

Ogromne gratulacje! :-D:tak::-D
Cześć Dziewczyny!

Czy wam też tak dni uciekają?? Już nie pamiętam kiedy ostatnio zrobiłam coś tylko dla siebie. Mój odpoczynek polega na pójściu do kuchni i zrobieniu obiadu, sprzątaniu, prasowaniu, wiecznym odkładaniu rzeczy dziecka na miejsce, wynoszeniu brudnych pieluszek do kosza i wiele innych rzeczy. Nim się obejrzę już jest późny wieczór i kładę się spać.Co za monotonnia.

Normalnie mam wrażenie jakbym swoje odczucia czytała :confused: mam już czasami dość wszystkiego, dobrze, zę mam taką kochaną córeczkę, bo chyba bym tego inaczej nie zniosła... wszystko robię póki co dla innych, ale wierzę, że przyjdzie czas i na chwile dla mnie :tak:
Witam!
Przepraszam, że dopiero teraz, ale jakos nie miałam czasu!
Przyłączam sie do posta Anik! :-D Kochane mamy ząbek!!! tak jak u Oskara jest to dolna lewa jedyneczka :-D odkryta wczoraj około 21 :-):happy2: radość moja nie znała granic :-D
Dziewczyny współczuję problemów z teściami, mi dzis teściowa dała ciasto, jajka i małej kupiła na 5 miesięcy pajacyk... niby mało, ale zawsze miło z jej strony, a wiem, ze kobitka za bardzo kasy nie ma :tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów Krzysia i Kacperka!

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorną porą:-)

Dla Krzysia i Kacperka wszystkiego najlepszego:-D

Co do przewijaka to u nas nadal się sprawdza, chociaż mała się wierci, ale w sumie nie aż tak mocno żeby z niego wypaść. Mamy nakładkę na komodę i na tym takie gumowy z Ikea. A jakie są śmichy chichy ja nie ma pampersa:)

Lena - co do paneli to najlepiej jak najgrubsze:-) A takie za 20zł, to lepiej sobie odpuścić, chyba że chce się je często wymieniać;-)

katarzynajanicki - też miałam takie jazdy na początku. Dwie godziny gadania w nocy:no:

Ewa1981 - czemu po nocnym dyżurze? Matki dziecka do iluś tam lat nie można bez jej zgody zatrudniać na nocki?

Nince gratuluję ząbka!:-) Oskarkowi też (bo nie pamiętam czy już to robiłam;-)):-D

Ja już po szkole i po wizycie u mamy i teściów:-) Mała padnięta śpi, ja zaraz zrobię to samo:-D

lena, emalia - zagłosowane:-)

Nince i Oskarkowi - gratuluje dolnych, lewych jedyneczek!!!! Brawo!!!

Polcia właśnie zasnęła....Owaliła butlę więc liczę że ta noc będzie lepsza niz ostatnia!
U nas dziś dzień udany...Polcia Anioł!!!! Ach powinnam codziennie Bogu na kolanach ziękować za takie cudowne dziecko...Radosne, uśmiechniete...żywiołowe (czasem aż nadto)...Oby te ząbole już jej wyszły to chyba w ogóle zapomnę co to znaczy marudzenie u dziecka....bo i nawet jak dziąsła ją swędzą to jest kochana.....

Kteatorka- gratki wielkie z okazji pierwszego ząbka :)

Jasiek już od 20 śpi :)Byłyśmy z córą na spotkaniu przed komunijnym w kościółku. U nas komunia dopiero 26 czerwca!!! Maskra jakaś. U Was też taki termin? Moja mama jak usłyszała to była w cięzkim szoku ,że tak późno.
Ide się poprzytulać z męzulkiem i spanko.
Miłej,przespanej nocki laseczki :)

reklama
emalia- przypomniałaś mi, że 2 maja mam komunie chrześniaka...... ciekawe co mu kupić? chyba rower

myślałam, że mi przeszły nerwy na B ale jak go zobaczyłam........

Do góry