reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam Was niedzielnie:)
niestety nie odpisze Wam bo brakuje mi czasu chcialam jeszcze przed wyjazdem wszystko w domu posprzatac poprac dzis czeka mnie jeszcze sterta prasowania wczoraj juz przyjechala moja mama bo niestety jutro ten cholerny wyjazd o 15 strasznie sie boje jak to bedzie oczy to mam juz tak opuchniete od placzu ze ledwo na nie widze:(((kochane chcialam zyczyc Wam i Waszym maluszkom wszystkiego dobrego i duzo zdrowka!!!

pozdrawiam serdecznie:)))

i prosimy czasem o glosiki Ksawery | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Kochana a gdzie Ty wyjezdzasz??

reklama
z kilkoma przerwami ale udało się:-D
elizka świetne fotki a Mikołaj jaki zadowolony
Perfecta a takie ambitne plany były z kucharzeniem;-) ale co tam czasem mozna odpuścić, fajnie że teściowie taki prezencik zrobili
karo85 Pani Mikołajowa prześliczna
lena miałaś wrzucić przepis na ciapkowca na odp wątek:-) smacznie wygląda
z panelami nie pomoge bo sie nie znam, my mamy parkiet;-)
Anik79 gratulujemy ząbka
Milka26 najważniejsze że jest i nad nim czuwa i Erciowi nic się nie stało, matko jak to trzeba uważać przy tych naszych małych skarbach, oby nic więcej takiego sie juz nie przydarzało
zyraffka, paula współczuję sytuacji z teściami, ja jestem zdania że nie ma jak własne M, choćby najmniejsze ale osobne:tak: w myśl zasady jak sobie pościelesz, ugotujesz, posprzątasz tak masz, jak nie masz na to ochoty to nikomu poza Tobą to ne przeszkadza i nie zwraca na to uwagi
my na szczęście od zawsze mieszkaliśmy bez rodziców i teściów i nawet nie wyobrażam sobie że mogłoby być inaczej, z moimi rodzicami pewnie było by ok ale z teściami nigdy w życiu
życze żeby i Wam sie poukładało z "własnym kątem"
zyrafka ja też mam wrażenie że dni są do siebie bardzo podobne, zwłaszcza teraz kiedy pogoda juz paskudna i na spacery mniej sie już wychodzi, ja się staram codziennie zrobić coś dla siebie jakaś mała przyjemność i od razu humor lepszy
Lencja super ten śpiworek i za taką cenę :szok:
anecznik następnym razem będzie lepiej:-)

z kilkoma przerwami ale udało się:-D
elizka świetne fotki a Mikołaj jaki zadowolony
Perfecta a takie ambitne plany były z kucharzeniem;-) ale co tam czasem mozna odpuścić, fajnie że teściowie taki prezencik zrobili
karo85 Pani Mikołajowa prześliczna
lena miałaś wrzucić przepis na ciapkowca na odp wątek:-) smacznie wygląda
z panelami nie pomoge bo sie nie znam, my mamy parkiet;-)
Anik79 gratulujemy ząbka
Milka26 najważniejsze że jest i nad nim czuwa i Erciowi nic się nie stało, matko jak to trzeba uważać przy tych naszych małych skarbach, oby nic więcej takiego sie juz nie przydarzało
zyraffka, paula współczuję sytuacji z teściami, ja jestem zdania że nie ma jak własne M, choćby najmniejsze ale osobne:tak: w myśl zasady jak sobie pościelesz, ugotujesz, posprzątasz tak masz, jak nie masz na to ochoty to nikomu poza Tobą to ne przeszkadza i nie zwraca na to uwagi
my na szczęście od zawsze mieszkaliśmy bez rodziców i teściów i nawet nie wyobrażam sobie że mogłoby być inaczej, z moimi rodzicami pewnie było by ok ale z teściami nigdy w życiu
życze żeby i Wam sie poukładało z "własnym kątem"
zyrafka ja też mam wrażenie że dni są do siebie bardzo podobne, zwłaszcza teraz kiedy pogoda juz paskudna i na spacery mniej sie już wychodzi, ja się staram codziennie zrobić coś dla siebie jakaś mała przyjemność i od razu humor lepszy
Lencja super ten śpiworek i za taką cenę :szok:
anecznik następnym razem będzie lepiej:-)

Już kochana biorę się za przepisywanie;)

Agusia szybko zleci widze ze wyjazdu nie udalo sie przesunac szkoada , nie martw sie wszytsko bedzie ok jak dasz rade to sie odzywaj

Zyrafka Paula postarajcie sie o jakies lokum bo naprawde nam zwariujecie od tych ........

Agi u nas nici ze spaceru przynajmniej dlugiejgo wieje i leje...

Eagle u nas przwijak nadal Olafa bardzo dlugo przewijalam kuilam najwiekszy jaki byl, a Ercio przy przewijaniu tak macha albo prezy ngi ze tez jest problem ale nie kreci sie na boki na przwijaku wiec poki co nie powinien spsc choc znajac jego szczescie

A u nas jakoas kolejna alergia maly wysypany jak po melku ale mleka nie pilam z nowosci w jego menu to 3/4 sloiczka jablka zjedzone w 3 dni.... no i pare pistacji zjedonych przez mame. Z Olafem nie bylo tyle problemow tatus mega alergik ale przeciez tate maja jednego:)

Ostatnia edycja:
lena dzięki, chyba dość szybko się go robi?
tak myślałam że może bym upiekła ale nie mam w domu mleka skondensowanego a nie wyjde nigdzie do sklepu niestety bo mój dziś w pracy do 15
a jak dużą blaszkę masz zna ciasto bo na fotce dość spora jest, żeby biszkopt nie wyszedł za gruby

a mój synuś właśnie zasnął, coś cisza dochodziła z łóżeczka ja patrzę a on śpi, hmmm...nie doczekał na cyca do 11

Ostatnia edycja:
Agi u nas nici ze spaceru przynajmniej dlugiejgo wieje i leje...

Eagle u nas przwijak nadal Olafa bardzo dlugo przewijalam kuilam najwiekszy jaki byl, a Ercio przy przewijaniu tak macha albo prezy ngi ze tez jest problem ale nie kreci sie na boki na przwijaku wiec poki co nie powinien spsc choc znajac jego szczescie

A u nas jakoas kolejna alergia maly wysypany jak po melku ale mleka nie pilam z nowosci w jego menu to 3/4 sloiczka jablka zjedzone w 3 dni.... no i pare pistacji zjedonych przez mame. Z Olafem nie bylo tyle problemow tatus mega alergik ale przeciez tate maja jednego:)
u nas podobnie wieje i pada więc siedzimy dziś w domku
ja bym obstawiała że to po pistacjach ta wysypka

athena83, MagdaM najpiękniejsze życzenia i dużo uśmiechów dla Krzysia i Kacperka z okazji ukończenia 5 miesięcy

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
ale mam doła jestem tak wsciekla ze wlasnie wlaczylam kompa i szukam jakiegos mieszkania dopoki nie wybudujem sie

moi tesciowe to takie buraki ze juz nie moge wysiadam w tym domu tak mnie ten dom meczy ze nie mam na nic ochoty no chyba ze na bycie poza nim moglabym rano wychodzic i wieczorem wracac zeby ich nie ogladac wyżalilam sie tez na odp watku

dosyc ze tesc pijak to chyba moj mąz tez cos ma z tym problem
czasem nie daje juz rady

przepraszam ze smece ale nie mammkomu sie wygadac a czuje ze jeszcze troche i normalnie wybuchne
współczuję sytuacji w domu....kurcze mam nadzieję, że wszystko się poukłada no i może faktycznie lepiej coś własnego wynająć, choćby kawalerkę ale być na swoim.
zyrraffka- tobie też współczuję i przytulam

dziewczyny mam pytanie...czy to możliwe aby moje dziecko nie chciało już mleka z butli tylko wszystko łyżką??? od kilku dni wogóle nie chce pić mleka a jak jej zrobię kaszkę to łyżką wszystko wciąga....kurcze nie wiem co o tym myśleć? zaczęła mi jeść przez to mniej posiłków bo max 3-4 mleczne na dobę + zupa i deser. Do tego ze 120 herbatki lub soku. Czy tak jest ok? czy mogę jej podawać te kaszki z gotowym mlekiem modyfikowanym i to zastąpi posiłek ze standardowego mleka?

paula i żyrafka współczuje sytuacji z teściami
kasiajanicka fajnie że masz takiego szefa a męża nakręć żeby walczył o swoje
lena ty zawsze skusisz a waga rośnie jak ty to robisz że taka chuda mimo takich smakołyków jesteś
mnie wczxoraj nie było musiałam zrobić tort do obiecałam kuzynce dla jej synka no i poszliśmy do niego na urodziny a to chrześniak mojego K i znowu się wk......... moja taściowa jest pi............do kwadratu pisałam wam jak zachowała się we wszystkich świętych na cmentarzu to jeszcze nie wszystko jak poszliśmy ciotka mówi do niej że fajny ten nasz mały a ona uwaga!!!!!!!!! SKĄD MAM WIEDZIEĆ A MOŻE KOMUŚ PILNUJE DZIECKA ku.... jak to usłyszałam to mnie szlak trafił

reklama
Do góry