z kilkoma przerwami ale udało się
elizka świetne fotki a Mikołaj jaki zadowolony
Perfecta a takie ambitne plany były z kucharzeniem;-) ale co tam czasem mozna odpuścić, fajnie że teściowie taki prezencik zrobili
karo85 Pani Mikołajowa prześliczna
lena miałaś wrzucić przepis na ciapkowca na odp wątek:-) smacznie wygląda
z panelami nie pomoge bo sie nie znam, my mamy parkiet;-)
Anik79 gratulujemy ząbka
Milka26 najważniejsze że jest i nad nim czuwa i Erciowi nic się nie stało, matko jak to trzeba uważać przy tych naszych małych skarbach, oby nic więcej takiego sie juz nie przydarzało
zyraffka, paula współczuję sytuacji z teściami, ja jestem zdania że nie ma jak własne M, choćby najmniejsze ale osobne
w myśl zasady jak sobie pościelesz, ugotujesz, posprzątasz tak masz, jak nie masz na to ochoty to nikomu poza Tobą to ne przeszkadza i nie zwraca na to uwagi
my na szczęście od zawsze mieszkaliśmy bez rodziców i teściów i nawet nie wyobrażam sobie że mogłoby być inaczej, z moimi rodzicami pewnie było by ok ale z teściami nigdy w życiu
życze żeby i Wam sie poukładało z "własnym kątem"
zyrafka ja też mam wrażenie że dni są do siebie bardzo podobne, zwłaszcza teraz kiedy pogoda juz paskudna i na spacery mniej sie już wychodzi, ja się staram codziennie zrobić coś dla siebie jakaś mała przyjemność i od razu humor lepszy
Lencja super ten śpiworek i za taką cenę
anecznik następnym razem będzie lepiej:-)