reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejus dziewczynki

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?

bo ta spacerówka rozkłada się całkowicie na płasko ( jest od urodzenia) a ja ze swoją jeżdże już w spacerówce od 3 tygodni, godola już dawno schowana. ( tylko moja spacerówka jest do dup....beznadziejnie się ją składa i wogóle.) także postanowiłam kupić sobie parasolkę

reklama
Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?
I tak wcześnie wróciłaś, ja jak mam zjazd to od 8 do 21 +2,5 godziny dojazd w każdą stronę i tak i w sobotę i w niedzielę :baffled:

hej
Wszystkiego naj dla dzisiejszej gromadki solenizantów!!!!:*****

No i wstawiam wam zdjecia z chrzcin małego, to juz miesiac temu w sumie ale obejrzyjcie sobie:-) tylko z chrzestną jeszcze nie mam zadnego;]

Bardzo fajne zdjęcia :tak:
PROMOCJA PAMPERSÓW
Dziewczyny nie wiem czy któraś używa pampersów sleep&play, ale są w promocji w kauflandzie pampersiaki+ chusteczki za 34,99, więc bardzo się opłaca. My w sumie dzis tylko na zakupach byliśmy poza tym kompletnie nic nie robimy :baffled: jakoś nie mogę się zebrać nawet żeby coś ugotować, a miałam pączuszki zrobić... no moze jeszcze się uda trzymajcie kciuki, żebym sie w końcu zmotywowała! :-p

a my dostalismy dziś w kocu packę z bobovity: mus jabłko-banan (w połowie skonsumowany już prze Fifiego), marchewka z ryżem, kaszka, mleczko i herbatka i książeczka :)

teraz piekę drożdżówę i się obijam
a mój mąż nocuje w Gdyni w hotelu na plaży an 11 i mi jeszcze gada jaki ma piękny widok z okna i jaki ten pokój fajny....... szkoda, że nie zapytałam, czy przypadkiem towarzystwa sobie nie zamówił to tego gniazdka :p

Ufff ogarniete !
Jasiek dzisiaj zjadł cały słoik kremu warzywnego z cielęciną popił a za pół godzinki zjadł 3/4 hippa jabłko banan brzoskwinia po czym zasnął na 2 h i dał mamie posprzątać w końcu:)
Zrezygnowałam z papryki , mąż jedzie z chińszczyzną z Wook'a A ja głodna... bo od rana nic nie jadłam!!!
Pamiętacie jak pisałam tydzień temu ze kupiłam zamiast nawilżacza - oczyszczacz? No, to dzisiaj moi Teściowie zrobili nam prezencik:) Kupili nawilżacz:) Super
No to się nachwaliłam teraz idę przebrać kupkę:) i obejrzeć na tvn o 18 kuchenne rewolucje:)
Miłego wieczorku

Karo,a jaki ty kupywałas wozek ten pierwszy?

xlandera XA, jestem ze spacerówki na prawdę niezadowolona- trzeba ją przypiniać ( a korzystam ze stelaża jeszcze do fotelika przecież) regulacja wysokości oparcia na troczki- nigdy nie wiem czy je równo zaciągam i czy mała równo leży i wogóle szelki się ciężko zapinają- jakoś tak małej jest niewygodnie wydaje mi się.

dziś zrobiłam małej kilka fotek;-) idą święta więc zrobiłyśmy przymiarki:
z cz9.jpgz cz10.jpgzcz2.jpgz czap6.jpgz czap3.jpg

Ostatnia edycja:
xlandera XA, jestem ze spacerówki na prawdę niezadowolona- trzeba ją przypiniać ( a korzystam ze stelaża jeszcze do fotelika przecież) regulacja wysokości oparcia na troczki- nigdy nie wiem czy je równo zaciągam i czy mała równo leży i wogóle szelki się ciężko zapinają- jakoś tak małej jest niewygodnie wydaje mi się.

Hania już też jeździ w spacerówce x-landera, ogólnie nie narzekam ale ciężko tego kloca upchać do auta ;-)

reklama
Witajcie,

Po pierwsze i najważniejsze:tak:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)
Igusiu, Maju, Kasiu, Wiktorku, Dorianku, Julcio, Michalinko, Ninko zdrówka:-)

Nie dawno wróciłam z uczelni, a wy dzisiaj co, nawet nie spodziewałam się takiej produkcji;-) Jak nigdy w sobotę....

AniaCh - gratulacje ząbka!:tak: Rzeczywiście ekspres:happy2:

gosiagro - życzę dobrej zabawy:)

emalia, lena - zagłosowane:-)

karo - Milenka słodziutka:-)

Co do wózków to ja mam nadzieję że uda nam się przejeździć zimę w gondoli. W razie czego mamy tam też podpórkę pod plecki więc jeszcze ze spacerówką chcę się wstrzymać... ale nie wiem jak to będzie:-)
W ogóle noc masakra, jak do was pisałam to gdzieś od 5 mała już w ogóle do rana nie spała, a ja wstałam z taką migreną że masakra:( Potem na zajęciach ledwo kontaktowałam, dlatego zaraz uciekam spać...
Jutro znowu na zajęcia, na szczęście tylko do 12.

Do góry