reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
chciałam wan pokazać moją Milenkę dzisiaj;-)
zmin.jpg

Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?

Hejus dziewczynki

Wlasnie wrocilam z wykładow, padam na twarz - jakis senny dzis dzien. Kupilam moemu dwie grzechotki ,pare słoiczkow i cos do chcleba i zostawilam 80zł w sklepie :szok: masakra jakas

Karo ,a po co ty własciwie kupywałas ta spacerówke teraz?
Współczuje ja za rok zaczynam drugi kierunek:)Więc teraz nadrabiam w domu;)

hihi a ja znów do Was dzis zaglądam:-)
Tomaszek jak ostatnio pospał prawie do 14, Asia jeszcze śpiocha a ja z kaweczką czekam na męża, hihih kaweczka dla mnie oczywiście :tak::-)

emalia82 zagłosowane
avena no pięknie tak o córci myśleć, a ona tak Ci pospać pozwala, nieładnie;-):-)
magdziak nie będzie tak źle, głowa do góry
Perfecta oj chyba tak:tak::-) ja większość rzeczy zrobiłam wczoraj, dziś tylko 2 pranka wstawiłam i na bieżąco sprzątanko po Asi:tak:;-)
co do pomocy to i owszem jakoś tak mi sie dziś chce, ale nie zawsze czasem i mega leń mnie dopada a wtedy ciężko go wygonić
cobra18 ja mam dość daleko do Was wszystkich, my w Krakowie mieszkamy:-)
emalia, Klementinka oj ja mam podobnie odkąd sie pojawiła Asia i teraz Tomuś byle co mnie rozczula:tak::-)
karo85 sliczna Milenka

edit: koriander jak patrzę na Twój świąteczny suwaczek to nieco mnie zaczyna przerażać, że to tak mało czasu :/

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Wszystkiego naj dla dzisiejszej gromadki solenizantów!!!!:*****

No i wstawiam wam zdjecia z chrzcin małego, to juz miesiac temu w sumie ale obejrzyjcie sobie:-) tylko z chrzestną jeszcze nie mam zadnego;]

Do góry