Lenuszka
Mamusia Gajusi
a co to za wynalazek?
Biszkopt z nadzieniem piankowym i galaretką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za wynalazek?
Gosia właśnie - jak twój mąż się czuje? Jak wyniki?
A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!
[/COLOR][/B]
acha, zapomniałam napisać, że zakupiłam wczoraj parasolkę dla Małej. Oczywiście tak jak wcześniej pisałam Maclarena. Ale znalazłam na allegro używaną w końcu. Kolor czarny z kremowym. za 720 zł kupiłam także jestem jakieś 500 do przodu;-)
zapominiałam napisac, że batrdzo się wczoraj fajnie bawiłam na imprezeie w pracy,super było, i szef sie ucieszył, że przyjechałam, i podszedł do mnie i pyta "dlaczego mnie pani pyta, czy praca na panią czeka, pani kasiu? przecież oani wie, że u mnie ma pani prace i czekamy na panią. nie wiedziała pani o tym?" i koledzy z pracy się ucieszyli pograliśmy w piłkarzyki, pogadaliśmy o dupie marynie.. stęskniłam się za moją pracą, za chłopakami ( u mnie w pracy na 12 osób, 2 dziewczyny )
z przyjemnością wrócę do pracy w styczniu w sumie to ja sobie nie wyobrażam, że gdzie indziej bym pracowała, tak się zżyłąm z tamtym zespołem a to chyba ważne
Coś dla Gosi
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-fasolki-na-usg-32043/index5.html#post4430679
wprawdzie nie z 6.11. ale dość blisko
u nas nie ma problemu z zasypianiem jeżeli nie jest głodny oczywiścieKochana a jak usypiasz swojego marudka w dzień??
Hmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.
A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom. Duzo ich dzisiaj!
Coś dla Gosi
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-fasolki-na-usg-32043/index5.html#post4430679
wprawdzie nie z 6.11. ale dość blisko
Biorę się w końcu za pieczenie bo mnie święta zastaną
zagłosowaneI prosimy o głosiki www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82
Lenka - Czy Ty mnie czasem nie wyzywasz???? Nazwa super!Dzisiaj piękę ciapkowca biszkoptowego