reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gosia właśnie - jak twój mąż się czuje? Jak wyniki?

dziękuje, czuje się dobrze, za miesiąc kolejna tomografia, na codzien o tym w ogóle staramy się nie myśleć, gorzej przed każdymi wynikami:-(

A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!
[/COLOR][/B]

gratulacje!!! ja wciąż czekam i już przebieram nóżkami, chociaż jak czytam o marudzeniach to za bardzo nie chce przez to przechodzić, ale prędzej czy później mnie to czeka

acha, zapomniałam napisać, że zakupiłam wczoraj parasolkę dla Małej. Oczywiście tak jak wcześniej pisałam Maclarena. Ale znalazłam na allegro używaną w końcu. Kolor czarny z kremowym. za 720 zł kupiłam także jestem jakieś 500 do przodu;-)

pochwal sie na zakupowym;-)

zapominiałam napisac, że batrdzo się wczoraj fajnie bawiłam na imprezeie w pracy,super było, i szef sie ucieszył, że przyjechałam, i podszedł do mnie i pyta "dlaczego mnie pani pyta, czy praca na panią czeka, pani kasiu? przecież oani wie, że u mnie ma pani prace i czekamy na panią. nie wiedziała pani o tym?" i koledzy z pracy się ucieszyli :) pograliśmy w piłkarzyki, pogadaliśmy o dupie marynie.. stęskniłam się za moją pracą, za chłopakami ( u mnie w pracy na 12 osób, 2 dziewczyny :D)
z przyjemnością wrócę do pracy w styczniu :) w sumie to ja sobie nie wyobrażam, że gdzie indziej bym pracowała, tak się zżyłąm z tamtym zespołem :) a to chyba ważne :)

fajnie, że się rozerwałas:-D

ojejku, dziękuję Kochana:-):-):-) ta malutka fasoleczka sprzed roku ma teraz z 7,5 kilo i już 5 m-cy, jak ten czas leci:-):-)

koriander - koncert jutro;-), dzisiaj baluje na urodzinach siostry:-D

kpi - miłej rozrywki:)

miłego weekendu, jak tylko Majusia wstanie to my wybywamy

Kochana a jak usypiasz swojego marudka w dzień??
u nas nie ma problemu z zasypianiem jeżeli nie jest głodny oczywiście
najczęściej odkładam do łóżeczka, chwilę pogada, pomęczy zyrafkę i zasypia sam, czasem pomaga nam w tym smoczek ale Musiak za nim nie przepada
dziś niestety trzeba było wspomóc przytulaniem bo marudek jest przez zęby, ale wystarczyło poprzytulać sie do mamy może ze 2 minuty i juz śpiocha sobie odłożony w łóżeczku

kpi23 udanego imprezkowania

Samych radosnych dni i zdróweczka w dniu wszego święta dla Majusi, Igusi,Kasi, Julci, Niny, Wiktorka i Dorianka od ciotki i Jasia

Hmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.

A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!

Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom. Duzo ich dzisiaj!

Gratuluje zębolka z całego serca. Pewnie jak Jasiowi wyjdzie już na dobre to będę ryczec jak bóbr. Strasznie wrażliwa jestem. Pamiętam jak moja Ola wychodziła już z przedszkola to tak się wzruszyłam ,że aż inne matki się na mnie gapiły. A Ja zdałam sobie sprawe wtedy jaka moją mała córeczka jest już dorosła i idzie do szkoły:happy2:

Szok:szok: Kiedy to było. Majeczka miała 4cm!!! Jak to leci :-)

Biorę się w końcu za pieczenie bo mnie święta zastaną:)

A co dobrego pieczesz? :-) Buziolki dla mojej synowej :)

A my dzisiaj do 10 pospaliśmy :szok:. Rano przed 7 wstałam mężowi sniadanie zrobić do pracy i spowrotem do mojego księciunia. Już tatuś wrócił bo pada i karmi synka kaszką :)
Miłego dzionka życzę :cool2:

Najlepsze życzenia dla Mai, Igusi, Kasi, Julci, Michalinki, Ninki, Wiktorka i Doriana!!!!

AniaCh - gratuluję zębala, ale z zaskoczenia Cię wziął;-)

Karo - ja tak czytam że kupiłaś parasolkę za 720:szok: i myślę sobie ja pierniczę jaka droga parasolka, i dopiero zajarzyłam że o wózek chodzi, a nie o taką przeciwsłoneczną:-D:-D:-D

kpi - udanego wieczorku. Uwielbiam kręgle, więc zazdroszczę:zawstydzona/y:

A u nas nocka do 7, po cycu wzięłam Igę do siebie, godzinkę się pobawiła i ok 8 już widziałam że marudzi więc smoka do buzi i wydawało mi się że na chwilę przysnęłam, otwieram oczy a tu Iga już marudzi i myślałam że w ogóle nie zasnęła, patrze na zegarek a tu 9:20:-)

dzien doberek
u nas nocka spokojna..tzn sie zuza spala ja nie moglam jakos.. ciagle mysle jak to bedzie za 3 dni jak samolotem polecimy- martwie sie ze mala moze to zle zniesc i jakie ciuszki zabrac:dry: kurcze czy ja zawsze musze wszystko tak przezywac?

Gratujule zabkow...juz sie nie moge doczekac kiedy u zuzi w buzi cos sie pojawi :)

wszystkim maluszkom konczacym dzis 5 miesiecy duzo zdrowka!!

mykam na kawusie :) milego dnia

Dzisiaj piękę ciapkowca biszkoptowego:)
Lenka - Czy Ty mnie czasem nie wyzywasz????:):p:):p:):p:) Nazwa super!
Zdec - 4 rano wow !!! toż to środek nocy:)
eagle - widzę że tryskasz energią po tej przytulankowej nocy:) może jak się nudzisz to wpadłabyś pomóc mi w porządkach:p:):)
gosiugro - Udanej zabawy , najlepsze życzonka dla Siostry!!! Jestem pewna że następne badania będa pomyślne dla Was!
kasiajanecka - gratulacje super pracodawcy i miłej atmosfery w pracy ! Co do męża zgadzam się z Gosią , pogadaj z nim jak ochłoniesz powiedz że nie czujesz się bezpiecznie z taką niepewnością finansową i że to on jest głową rodziny i powinien walczyć o zapewnienie jej bytu i walczyć jak lew by nie zabrakło Wam niczego. Dobrze że masz czas by ochłonąć pewnie rozmowa na spokojnie pomoże bo jak pisałam wcześniej już kiedyś mężczyzna rozwija się do 5 roku życia....
Lanka gratulacje za przespaną nockę i szczerze podziwiam twoje umiejętności wypiekowe!!!!
hefi - udanego dnia bo widzę że pracowity będzie tak jak u mnie!!!
AniuCh - Gratulacje ząbka u Fifiego!!!! Znalazłaś pierwszego należy ci się prezent!!!!! Poinformuj mężusia....
Karo - gratulacje udanego "łupu" 500 zł w kieszeni super!
kpi - udanego wyjścia życzę!
emalia - gratulacje przespanej nocki !!! zagłosowane
Avena - hahah się usmiałam z tej parasolki:) super że nocka przespana

U nas nocka jak zwykle do 6 potem amciu i znów śpiochamy do 9:20 dzisiaj Mój dzisiaj w pracy a przede mną kupa roboty jednak jakos nie mogę się zabrać. Musze posprzątać i ugotować obiadek. Dzisia papryka faszerowana mięskiem i pieczarkami na wierz serek , zapiekam i podaję z sose tzazyki mniam , czosnkowo , mysle że to w przytulankach wieczornych nie przeszkodzi:p:p:p
Miłej sobotki Laseczki życzę

reklama
Do góry