oj juz nie takie małeHej dziewczyny
nadrobie was wieczorkiem bo mąż ma urlop od dzisiaj wiec mala bedzie mial sie kto zajac. Chce dzisiaj posprzatac i pojechac na zakupy wiec w ciagu dnia raczej nie dam rady was poczytac.
Jeju jak ten czas leci Nasze maluchy już mają 5 miesięcy ... szok
STO LAT i dużo miłości i uśmiechu dla dzisiejszych solenizantów.
Oki uciekam bo moje małe się już obudziło...
reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
Hmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.ja pracowalam w takiej grupie i wolalabym Jasia wlasnie do takiej dac bo starsze dzieci swietnie opiekuja sie maluchami a maluszki duzo ucza sie od starszych, jak w domu miedzy rodzenstwem
opiekunki tez bardziej zwracaja uwage na maluszki, bo starszaki duzo sami robia wokol siebie
poza tym na 2 opiekunki przypada 3 maluchow natomiast w grupie gdzie sa same male dzieci jest ich okolo 13 a opiekunki tylko 2
A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom. Duzo ich dzisiaj!
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Super gratulacje zmień suwaczekHmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.
A ja pisze szybko zeby sie pochwalic. Przebierams obie filipka dzis, na kolanku mi siedzi i zaczal gryzc moja reka, ja do niego,ze to tylko raczka mamusi,zeby tego nie robił,a tu...cos mnie zakuło..patrze,a to ząbek. Na dole!! Normalnie jestem w szoku.az łazka mi poleciala! Troche czasem marudzi,ale wzoraj i przedwczoraj to byl jak aniolek,tylko,ze spi gorzej... a nieclae 2tyg temu lekarka powiedziala,ze dzisaleka nie sa jeszcze rozpulchnione nawet... hehe,jakis expres!!
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.
Aniu gratuluję ząbala.....I bardzo się ciieszę, że Filipek tak w miarę łagodnie to zniósł....Nie dziwię się łezki ja pewnie też uronię jak w koncu u Polcie pojawi się ziąbalek!!!!
koriander
STO LAT I SAMYCH WSPANIALYCH CHWIL W TYM PIEKNYM WIEKU DLA Igi, Mai, Kasi, Julci, Michaliny, Niny
oraz Wiktora i Doriana
AniaCh gratuluje zabeczka, i zazdroszcze takiego "delikatnego" zabkowania!
Gosiagro udanej zabawy dzis na koncercie na pewno bedzie super!!
hefi nasze maluszki coraz wieksze a pamietacie te kropeczki na usg??
oraz Wiktora i Doriana
AniaCh gratuluje zabeczka, i zazdroszcze takiego "delikatnego" zabkowania!
Gosiagro udanej zabawy dzis na koncercie na pewno bedzie super!!
hefi nasze maluszki coraz wieksze a pamietacie te kropeczki na usg??
Kasiula1982
Hmm, fajnie. Tez wybralabym te grupe niz same małe dzieci. Tyle opiekunek... super.
ja się popłakałam jak znaleźlliśmy ten ząbeczek u naszego Filusia
kasiajanicka- gratuluję udanej rozmowy w pracy
kalwa- ja mam za sąsiadów arabów;-) i to takiego co ma wiecej niż jedną żonę;-) są jacyś dzicy, nie mówią dzień dobry i wogóle cały czas mają pozaciągane zasłony i ciemno u nich jak w krypcie.
dla dzisiejszych pięciomiesięczniaków dużo zdrówka i radości;-)
AniaCh- gratuluję ząbeczka!!! ;-)
u nas noc taka sobie. Milenka budziła się ze 2 razy z płaczem. Trzeba było ją ponosić chwilę i dać soczku, bo mleka wogóle w nocy nie chciała. Zjadła o 19.00 190 ml kaszki i potem dopiero o 8.30. Teraz znów śpi.
Mnie dziś głowa napiernicza okropnie także idę zrobić sobie kawkę i zjeść muffinkę, bo wczoraj wieczorem napiekłam z konfiturami;-)
acha, zapomniałam napisać, że zakupiłam wczoraj parasolkę dla Małej. Oczywiście tak jak wcześniej pisałam Maclarena. Ale znalazłam na allegro używaną w końcu. Kolor czarny z kremowym. za 720 zł kupiłam także jestem jakieś 500 do przodu;-)
kalwa- ja mam za sąsiadów arabów;-) i to takiego co ma wiecej niż jedną żonę;-) są jacyś dzicy, nie mówią dzień dobry i wogóle cały czas mają pozaciągane zasłony i ciemno u nich jak w krypcie.
dla dzisiejszych pięciomiesięczniaków dużo zdrówka i radości;-)
AniaCh- gratuluję ząbeczka!!! ;-)
u nas noc taka sobie. Milenka budziła się ze 2 razy z płaczem. Trzeba było ją ponosić chwilę i dać soczku, bo mleka wogóle w nocy nie chciała. Zjadła o 19.00 190 ml kaszki i potem dopiero o 8.30. Teraz znów śpi.
Mnie dziś głowa napiernicza okropnie także idę zrobić sobie kawkę i zjeść muffinkę, bo wczoraj wieczorem napiekłam z konfiturami;-)
acha, zapomniałam napisać, że zakupiłam wczoraj parasolkę dla Małej. Oczywiście tak jak wcześniej pisałam Maclarena. Ale znalazłam na allegro używaną w końcu. Kolor czarny z kremowym. za 720 zł kupiłam także jestem jakieś 500 do przodu;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiula1982
zapominiałam napisac, że batrdzo się wczoraj fajnie bawiłam na imprezeie w pracy,super było, i szef sie ucieszył, że przyjechałam, i podszedł do mnie i pyta "dlaczego mnie pani pyta, czy praca na panią czeka, pani kasiu? przecież oani wie, że u mnie ma pani prace i czekamy na panią. nie wiedziała pani o tym?" i koledzy z pracy się ucieszyli pograliśmy w piłkarzyki, pogadaliśmy o dupie marynie.. stęskniłam się za moją pracą, za chłopakami ( u mnie w pracy na 12 osób, 2 dziewczyny )
z przyjemnością wrócę do pracy w styczniu w sumie to ja sobie nie wyobrażam, że gdzie indziej bym pracowała, tak się zżyłąm z tamtym zespołem a to chyba ważne zmykam pakować się i jedziemy z Filipem do rodziców, męża nie ma więc mam czas ochłonąć
z przyjemnością wrócę do pracy w styczniu w sumie to ja sobie nie wyobrażam, że gdzie indziej bym pracowała, tak się zżyłąm z tamtym zespołem a to chyba ważne zmykam pakować się i jedziemy z Filipem do rodziców, męża nie ma więc mam czas ochłonąć