reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

przebrnęłam przez gąszcz postów:-D:-)
cobra wpadnij do mnie zrobić paznokcie bo od czwartku się wybieram i nie mam kiedy iść
Ola-fasola może to chwilowe i bunt na jedzenie przez ząbki? ja mojego też chciałabym kłaść spać tak z godzinkę później ale się nie da, przetrzymanie i zabawianie daje efekt taki że jest jeszcze bardziej marudny i trudniej z zasypianiem wtedy, ok 19-19.30 to najpóźniej jak udaje mu sie zasnąć
ewelinka307 a masz jakiś sprawdzony, szybki i prosty przepis na ciasto? poproszę na odpowiednim wątku
agast22 może to i lepiej że lekarka woli byc ostrożna, kilka dni w ta czy w tą nie zrobi różnicy a gdyby coś....
my mamy iść do szczepienia w środę ( jak będą jeszcze wolne miejsca) i też nie wiem czy dojdzie do skutku bo od wczoraj Tomasz ma katar, może mu do tego dnia przejdzie
a jak zakupy? udane pewnie i wszyscy obkupieni:tak::-)
magdziak chyba każda z nas tak ma że jak małża nie ma w domu to organizacja dnia jest sprawniejsza;-):-)
ja osobiście jestem przeciwna wszelakim chodzikom
Perfecta masz talent kobito, śliczne te chatki
zyrafka widze że poprawa męża to tak na dłużej? super :-) oby tak mu zostało
koniczynnka super że po wizytach tak dobrze i po szczepieniu
Lencja najważniejsze że mężowi się nic nie stało, choć pewnie przykro z powodu wyjazdu, ale w domku też może uda sie miło spędzić czas
stellaDODO mój jest cały czas na cycu i tylko po kapieli przed spaniem dostaje butle z mm bo żarłok jest głodny a cyce juz wtedy puste:tak:
koriander rzeczywiście suwaczek świetny, a do świąt to coraz bliżej juz, jak ten czas szybko leci
izia_tcz dzielny Michałek i jaki duży chłopak, mamo masz co dźwigać:tak:
kajdusia u nas podobnie wieczór wolny.....był;-):-)
anecznik a nie możecie podzielić wizyt? tak żeby jednego dnia do rodziców jednych a drugiego do drugich/ my tak robimy odkąd jest Asia, bo to byłoby za dużo jak na jeden dzień a w tym roku to juz tym bardziej
oczywiście jest problem do kogo najpierw bo teściowa chciałaby żeby najpierw do nich ale ja mam inne zdanie i nie będę dzieciaków męczyć bo ona ma taka ochote, z resztą wizyty u niej to długa historia;-):-)
powodzenia na basenie
kasiajanicka super że tak się udało z pracą i szef okazał się ok
a co do męża może nie skreślaj go tak od razu;-) jeśli teraz wyjeżdża to ok będziecie mieć czas na przemyślenia a po jego powrocie moze porozmawiajcie na spokojnie, wyjaśnijcie wszystko, zaproponuj mu może niech zmieni pracę
wierzę że to tylko przejściowe kłopoty i będzie dobrze miedzy Wami
kalwa miłego weekendu życze
Klementinka powodzenia oby udało się znaleść coś odpowiedniego
gosiago oczywiście najlepsze życzenia dla Majeczki

dla Igusi, Kasi, Julci, Michalinki, Ninki, Wiktorka i Doriana także najpiękniejsze życzonka i dużo uśmiechów:-)

reklama
Witajcie dzisiaj szósta;)
Gaja ładnie spała nawet dłużej niż zawsze o 5 pociągnęła trochę butlę i spała do 7;)

Nie doczytałam Was....bo Pola marudna jak diabli i dopiero 10 minut temu zasnęła...i to mi na rekach....Oczywiście chodziło o zęby....Reka nonstop w buzi i tarcie dziaseł....a po podaniu calpolu zasnęła....A teraz idę coś zjeść bo mi w brzuchu burczy!!!!:-D

Hej dziewczyny :)

nadrobie was wieczorkiem :) bo mąż ma urlop od dzisiaj wiec mala bedzie mial sie kto zajac. Chce dzisiaj posprzatac i pojechac na zakupy wiec w ciagu dnia raczej nie dam rady was poczytac.
Jeju jak ten czas leci :D Nasze maluchy już mają 5 miesięcy ... szok ;)
STO LAT i dużo miłości i uśmiechu dla dzisiejszych solenizantów.
Oki uciekam bo moje małe się już obudziło...

reklama
Do góry