Tak zadko tu zagladam ostatnio..
wieczorem troche przewaznie podczytam,ale juz nie mam siły,zeby pisac. Dzis kilka razy w dzien do Was zajrzałam. w domu harmider, moja siostra wróciła do pracy i zostawia u nas swoja 6miesieczna córeczkę... do spokojnych ona nie należy.Trzeba sie nachodzic i nastarać zeby Juleczka była zadowolona. Uff i mały nagle z pobudek ok 9.30 przerzucił sie na 5-6... oszaleje.
a ja jestem z rocznika '83,czyli mniej wiecej posrodku Was
... czy to ząbki czy może rozpieszczony? też tak macie? już padam ze zmęczenia... '(
tez tak czasem mam.nie wiadomo o co chodzi, tylko piszczy :/Mój zebów nie ma i podobno dziąsła normalne,wiec sie nie zapowiada,wiec humorki takie...
stosujecie herbatke uspokajającą Hippa?
ja tylko koper włoski z hippa i od wczoraj 'jabłko z melisą',wczoraj ladnie wypil,dzis juz nie chcial,ale za to ladnie wypił sok jakbłkowy z bobovity-pierwszy raz
Perfecta - niesmaowite te Twoje chatki z piernika. Tez chyba cos wyczaruje na swieta..pierwszy raz
Agi78 - duuużooo zdrówkaaaa dla Poli i coraz więcej sukcesów w przewracaniu, chwytaniu itp...
cobra18 - współczuje sytuacji... ale trzbe szukac plusów, fajnie,ze waga leci w dół ;-)
" małżowiny uszne osiągaja swoje max wymiary w wieku ok. 6 lat" ...w dodatku wymiana uzębienia, wiec dzieciaki wygladaja śmiesznie i przez to okres ten nazwano okresem brzydkiego kaczatka
pozdrawiam serdecznie
no niezła ciekawostka,hehe
mój tez nie chce za bardzo pic mleka,ale wciskam mu jakos,raz jest lepiej raz gorzej.ale kleik na kolacje wcina az mu sie uszy trzesa.Tez planuje zaczac a6w,ale jakos nie dam rady,. Tez mam dosc swego wstretnego brzucha i cycek. Wagowo doszlam do tego z przed ciazy,ale to jak wygladam..ehh Depreche przez to mam.
magdziak - tez mówie chodzikom NIE.
Fajnego pchacza szukam mojej siostrzenicy na gwiazdke.a poźniej moze 'na zajaczka' Filpek dostanie jakiegos od chrzestnego
Poza tym dla swojego małego tez preznetów nie kupujemy, tylko zamówienia składam u rodzinki
koriander - fajne te 'joewjki';-),ale chyba dla ciut starszych dzieci. Aaa i suwaczek fajny... Czesto pisz,zeby go bylo czesto widac ;-)
J też bo żadna larwa nie chce pisać
hahaha:-)
katarzynajanicka - nooo 500zl na ulicy nie leży. Mój tez by pewnie powiedział 'bo tak'.Dobrze,ze w Twojej pracy dobrze.
Fajny ten jeździk,lubie jak cos wielufuncyjne, przynajmniej wieksze prawdopodobieństwo,ze sie przyda.
Suuper ta bryłka. Chyba tez ja u kogoś zamówię...