Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
zdec bo już chyba wszystkie próbki zostały wybrane :-(
Od rana to było i widocznie już się im skończyły
Od rana to było i widocznie już się im skończyły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja moją na śpiocha karmiłamspi razem z tatusiem tylko, że Gaja w łożeczku a tatuś na łożumały był taki zmęczony, ze kaszki nie ruszył, dałam cyca i zasnął szybko, ciekawe na jak długo, a raczej powinnam napisać na jak krótko)))
Trzecie, następne dopiero w lipcukoniczynka super ze wszystko dobrze u lekarzy, a ktore to bylo szczepienie?
Oby skutecznąWidzę że była rozmowa o prezentach dla naszych pociech. My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nic młodemu kupować w tym wieku i tak jest nieświadomy co i jak. Rodzinka jak chce to niech mu kupuje. Zresztą wszystko co jest potrzebne to mu się na bieżąco kupuje.
My jutro podejmujemy kolejną próbę pójścia na basen