reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
koriander- cudne te rowerki,w Polsce taki drewniany dwukołowy funkcjonuje pod nazwą "góralek", ale jest dla 3-4 latków, uczy trzymać równowagę jako w prowadzenie do dwukołowego normalnego rowerka... i wcale łatwo się na tym nie jeździ, widziałam na targach dziecięcych jak przedszkolaki się z nim zmagały, więc jako jeździk dla maluszka odpada http://allegro.pl/jezdzik-dla-dzieci-goralek-rowerek-z-drewna-i1290043289.html

A polecam najzwyklejszy jeździk- samochód, od razu dosyć duży, mój Piotrek użytkuje takiego od 9 miesiąca do dziś...- ujeżdżany na błotach, trawach, piaskach, jeździl z nami na wszystkie wakacje i nadal żyje, ma się dobrze i jest najważniejszym pojazdem Piotrusia Jeździk pchacz z dzwiękiem Atest, W-wa 4 kolory (1291215697) - Aukcje internetowe Allegro

piotrek padł w samochodzie po basenie, przełożyliśmy go do łóżka i śpi dalej, Małgosia też już śpi... juppi, wieczór wolny....

PS.Ale świetny ten spektakl na otwarcie tego Centrum "Kopernik"- oglądacie?

Widzę że była rozmowa o prezentach dla naszych pociech. My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nic młodemu kupować w tym wieku i tak jest nieświadomy co i jak. Rodzinka jak chce to niech mu kupuje. Zresztą wszystko co jest potrzebne to mu się na bieżąco kupuje. Zresztą aż się boję tegorocznych świąt, z pewnością będziemy musieli być na dwóch wigiliach, fakt że rodzice mieszkają blisko siebie, ale czarno widzę ciągnięcie małego ze sobą, po 20 pewnie zacznie się marudzenie i płacz ze zmęczenia ach.

My jutro podejmujemy kolejną próbę pójścia na basen :-)

Ostatnia edycja:
wy juz spac idziecie a ja dopiero co wieczor zaczynam
dziecie spi, dostal czopka na kaszelek i jest ok

koniczynka super ze wszystko dobrze u lekarzy, a ktore to bylo szczepienie?
Lencja no i jak tu sie nie wkurzyc, takie cos! wspolczuje bardzo, wiem co to znaczy samochod u mechanika
Koriander no suwaczek I klasa, bede na niego codziennie spogladac

my chodzikom rowniez mowimy NIE, ale Jas juz ma zamowione u dziadka-Mikolaja ten popychacz, u nas sie na to mowi kosiarka;)
te rowerki bez pedalow tez sa super ale rzeczywiscie dla troche starszych dzieciaczkow, tak 18 m-cy
za to polecam takie autko BIG Jeździk Bobby Car Clasic czerwony ciche koła (1304391713) - Aukcje internetowe Allegro
dlugo sluzy maluchom

koriander Jak zobaczyłam twojego suwaczka, to się zdziwiłam, ze święta już tak niedaleko:szok: Jakoś mi ostatnio czas szybko ucieka...
Lencja jak czytałam o tej stłuczce, to się aż "zagotowałam ze złości", że tacy ludzie prawo jazdy dostają :wściekła/y:I taki piękny tydzień zaplanowany...:wściekła/y:
koniczynka super ze wszystko dobrze u lekarzy, a ktore to bylo szczepienie?
Trzecie, następne dopiero w lipcu :biggrin2:
Widzę że była rozmowa o prezentach dla naszych pociech. My doszliśmy do wniosku, że nie będziemy nic młodemu kupować w tym wieku i tak jest nieświadomy co i jak. Rodzinka jak chce to niech mu kupuje. Zresztą wszystko co jest potrzebne to mu się na bieżąco kupuje.

My jutro podejmujemy kolejną próbę pójścia na basen
Oby skuteczną :tak:
Widzę, że mamy podobne podejście do tegorocznych prezentów :tak:Zresztą u nas chyba w ogóle zabraknie prezentów pod choinkę, bo jakoś tak wyszło, że większość prezentów już została wręczona :biggrin2:

reklama
anecznik a czemu kolejną próbę?Co było z pierwszą nie tak?

Uciekam spać, bo jutro od 9 zajęcia do 17:30, do małej do południa przyjedzie babcia bo mąż pracuje;) Ale za to w niedzielę szybko pójdzie, tylko do 12:)

Do góry