reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
wróciłam z pracy :) jak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka :D jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę :) za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden

jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????

dziewczyny zwolnijcie tempo bo nie daje rady :)) od jutra zaczynam biuro w domu wiec ladnie prosze chcialabym Was czasem docztac :))

widze rozmowa o chodzikach dla mnie chodzik absolutnie NIE !!!!!!!!!!! naczytalam sie nasluchalam i dziekuje za to Olaf mial cos takiego dlugo z tego korzytal i teraz czeka w garazu na Ercia

JEŹDZIK - PCHACZ FISHER PRICE + PIŁECZKI (1304285846) - Aukcje internetowe Allegro

sproboje was doczytac ale szczerze mwoiac watpie

witam sie wieczornie
a ja sama w domku, mąż skręca u kolegi komodę, przygotowują mieszkanko na przyjście dzidziusia bo mama w szpitau, maja śpi, a ja was podczytuję ale coś skupić sie nie mogę i nie jestem w stanie poodpisywać każdej :(
ja też mowie nie chodzikowi, na szkole rodzenia lekarka i fizjotrapeuta odradzali że dziecko bedzie uczyło sie chodzić na palcach...
kasia fajnie że w pracy wszystko sie dobrze ulożyło a tak się bałaś, szkoda tylko tej kasy :(
ja sobie chyba wieczór piękności zrobię jakieś maseczki i te sprawy hehehe
a week& fajnie sie zapowida :) w sobotę jedziemy do chrzestnej a w niedzielę przyjeżdża m ciocia - zakonnica której sto lat nie widzieliśmy, oj będzie sie dzialo :)

aAAAAAAAAA poddalam sie

Kasia wspaniale wiesci z pracy :))

zamowilyscie pampersy dla mnie starczylo ciekawe co jeszcze dostane bo jak na razie u nas skrzynka pusta a ankiete w szpitalu wypwlnialam

Bluza Olafa sie znalazla jakis tatus ubral kolege w Olafa bluze :))))

Taki pchacz jest juz zamówiony u chrzestnego :)

konniczynka dobrze ze juz macie szczepienie za soba, a twoja Emilka to widze wagowo i rozmiarowo do mojej podobna :)
Lencja wspolczuje stluczki...mam nadzieje ze ubezpieczeni?? Zaraz wstawie przepis bo potem zapomne

Co do jezdzikow to tu chyba wszystkie dzieci ich uzywaja, po parku smigaja takie maluszki, a ze koszt to ok 20€ to pewnie Lilcia latem taki dostanie
Tylko nie wiem czy 2-kolowy od razu, tak to wyglada
Zobacz załącznik 298052Zobacz załącznik 298053

A tak sie oczywiscie o swietach rozmarzylam ze strzelilam nowego suwaczka, prosze zwrocic uwage jaki fajny

Suwaczek zarąbisty. Będę śledzic ile do świąt :)

Witajcie dziewczyny nie zdazylam was jeszcze podczytac bylismy dzisiaj na szczepieniu Michałek nawet nie zapłakał taki dzielny ten mój synek a oprócz tego waży 8275 i ma ok 69 cm ide troche was nadrobic

No to ładny już chłopczyk. Kluseczka kochana :) Dobrze ,że odważniak z niego rośnie :)

wróciłam z pracy :) jak chciałam gadc z szefem o powrocie, to się zapytał dlaczego się go głupio pytam, przecież praca na mnie czeka :D jak powiedziałam, że na 3/4 to powiedział, że będzie tak jak chcę :) za to mój mąż to frajer, w zeszłym miesiącu nie dostał premii bo coś tam, co podobno nie jego wina a dziś mi oświadczył, że nie dość że premii nie dostał to jeszcze wypłata obcięta o jedyne 500 zl!!!!!!!!!!!!!!! nie wyjaśnił tego frajer jeden

jak mozna takiej sprawy nie wyjaśnić? ja bym kurde nie wylazła z pracy dopóki bym nie ustaliła...... jeszcze jak byłam w ciąży dostał 500 zł podwyżki a dziś kurde szefostwo udaje, że nigdy nie dostał...... tak to k......a jest jak się na umowie mniej ma niż w rzeczywistości.......... jeszcze jeden miesiąc taki, i kurde chyba z nim rozwód wezmę............ tak się cieszyłam, że wszystko ładnie pozałatwiałam, że do 10.01.2011 z Fifim w domu będę, że obiecała mi szefowa zmianę umowy na czas nieokreślony jak będę brała kredyt na mieszkanie a tu w domu takie wieści........ ryczeć mi się chce nie mam w ogóle ochoty patrzec na tego frajera jak można nie zawalczyć o swoje???????????????

No to faktycznie frajer. Ja miałam takiego pierwszego męża i teraz mam tak go wpisanego w telefonie :) Pogadaj z nim, może jeszcze się opamięta i upomni się o swoje.

Co do chodzików opinie są różne. Moja Olka chodziła od 6 miesiąca a zaczęła sama chodzic jak skońnczyła 9. Nie widzę żeby była jakaś "pokrzywiona" z tego tytułu. Ja mam obiecany od babci chodzik chicco. Ma atesty i wydaje mi się ,że jest porządny. A od chrzestnej ma dostac takie cóś INTERAKTYWNA KOSTKA EDUKACYJNA UCZY BAWI OD 1 ROKU (1270199888) - Aukcje internetowe Allegro

hahahaha

a ja zapomniałam wam sie pochwalić że mam nowych sąsiadów - cyganów...
niby mieszkamy w zamkniętym budynku ale boję się że zaraz zacznie wszystko ginąć, wózek trzymam na klatce jak większość sąsiadów...
oj oby było wszystko dobrze

Z szefem super, ale z mężem grrrrr:wściekła/y: Niech się upomina o to, co mu się należy!!! Zwłaszcza że ty będziesz na niepełnym etacie mniej dostawać, a rodzinka się powiększyła!!! Daj mu kopniaka ode mnie i niech ruszy zadek do szefa!!!!!!!
Super :biggrin2:

Koriander - Fajniutkie te jeździki, które pokazałaś:tak: Auto mamy ubezpieczone i OC i AC więc spoko...
Gosiagro - Ty mi tu o budyniu nie pisz... Od kilku dni mam taką chęć na wszystko czego mi jeść nie wolno :( na budyń, na gorące kakao, na twarożek.... ech...
kasiajanicka - fajnie, że z Twoją pracą wszystko ok! A co do męża to nawet nie będę komentowała... We mnie by się tez zagotowało gdybym taką sytuację miała...
konniczynka - czemu kolejne szczepienie dopiero w lipcu? A kiedy trzecia dawka WZW???

Zgłosiliśmy szkodę w towarzystwie ubezpieczeniowym sprawczyni wypadku; okazuje się, że rzeczoznawca do środy się z nami skontaktuje, potem mają 1,5 tyg na przedstawienie nam wyceny szkody więc 2 tygodnie nie nasze. a dopiero po tych formalnościach można zacząć naprawiać auto...wrrr...
Mieliśmy mieć fajny tydzień w górach świętokrzyskich a tak to jak na rodowitą toruniankę przystało przynajmniej piernik na święta przygotuję ;-)
Uciekam do przygotowań, bo pracujący weekend przede mną.
A mój W. w kuchni babeczki piecze –będą na jutrzejsze spotkanie ze znajomymi :-):-):-)

reklama
Do góry