zyraffka - nie ty jedna wariatka, u nas też deszcz nie deszcz na spacer trzeba iść;-)
hahahha lena - stare dupy
gosiagro - a pewnie że jare
A właśnie odnośnie palenia!! Która z was w ciąży się tak zarzekała, że jak tylko urodzi to pierwsze co to idzie na papieroska?
Jak wyszło w praktyce?
edit) tak się teraz zastanawiam czy to nie była
cobra, znana ze swojego ciętego języka:-)
ewelina - świetna czapa!:-)
perfecta - super te domki z pierników!;-)
Co do urlopów to rzeczywiście dziewczyny bierzcie po macierzyńskim opiekę, bo inaczej przepadnie z końcem roku:-( Ja wezmę:-)
cobra18 - całe szczęście że jednak mama Ci pomaga!;-) Będzie dobrze...
yoshe - ja kaszkę podaję przez NUK-a nr 1 rozm L, specjalny do kaszek, ale moja pije tylko z gumowych smoczków...
ola_fasola - spokojnie, moja też miała takie dni że budziła się wcześnie, ale jej przeszło(mma nadzieję);-) A co do cycków i brzucha, to niestety tak to u nas kobiet jest, jak chcemy posiadać dzieci:-( No ale wierzę że trochę ćwiczeń i będziesz zadowolona:-):-) Ja wam powiem, że nie przejmuję się brzuchem i cellulitem na udach;-) Mam to w d..., bo co mi tam
agast - no co za lekarka
Kurcze czy oni się z księżyca biorą?
kasiulka - ten konkurs na razie nie aktualny:-(
A mi dzisiaj tak szybko dzień zleciał, pewnie dlatego że tak długo sobie pospaliśmy. Po południu przyszła znajoma i siedzieliśmy i gadaliśmy do wieczora, niuśka padła koło 7(nie wiem czy to dobrze) ale mało w dzień spała:-) Mama była w UM i zgłosiła zgubienie dowodu osobistego (powiedzieli jej że na policje to nie ma sensu tego zgłaszać). Potem babcia wpadła do nas i zabrała małą koło południa na spacer, to spokojnie zrobiłam obiad:-)
stella - ja cały czas mieszam, w dzień mała pije moje a w nocy i wieczorem MM