reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny małe pytanie:
karmię cały czas piersią, ale niebawem (za 2 tygodnie) muszę małego zostawić na dwa dni! Muszę , wiem ze troszkę można odciągnąć, ale nie będę jak miała tego przechować ( takie tam techniczne kłopoty) i muszę zaryzykować wprowadzić mleko modyfikowane.
Czyli w dzień by dostał modyfikowane, a już wieczorem i jeszcze rano moje...czy można tak mieszać???

reklama
konniczynka dobrze ze juz macie szczepienie za soba, a twoja Emilka to widze wagowo i rozmiarowo do mojej podobna :)
Lencja wspolczuje stluczki...mam nadzieje ze ubezpieczeni?? Zaraz wstawie przepis bo potem zapomne

Co do jezdzikow to tu chyba wszystkie dzieci ich uzywaja, po parku smigaja takie maluszki, a ze koszt to ok 20€ to pewnie Lilcia latem taki dostanie
Tylko nie wiem czy 2-kolowy od razu, tak to wyglada
2055b_loopfiets_hond.jpgsfk_loopfiets_roze.jpg

A tak sie oczywiscie o swietach rozmarzylam ze strzelilam nowego suwaczka, prosze zwrocic uwage jaki fajny

Ostatnia edycja:
zyraffka - nie ty jedna wariatka, u nas też deszcz nie deszcz na spacer trzeba iść;-)

hahahha lena - stare dupy:-D:-D:-D:-D gosiagro - a pewnie że jare:-D:-D:-D

A właśnie odnośnie palenia!! Która z was w ciąży się tak zarzekała, że jak tylko urodzi to pierwsze co to idzie na papieroska?:-D Jak wyszło w praktyce?:-D
edit) tak się teraz zastanawiam czy to nie była cobra, znana ze swojego ciętego języka:-)
ewelina - świetna czapa!:-)

perfecta - super te domki z pierników!;-)

Co do urlopów to rzeczywiście dziewczyny bierzcie po macierzyńskim opiekę, bo inaczej przepadnie z końcem roku:-( Ja wezmę:-)

cobra18 - całe szczęście że jednak mama Ci pomaga!;-) Będzie dobrze...

yoshe - ja kaszkę podaję przez NUK-a nr 1 rozm L, specjalny do kaszek, ale moja pije tylko z gumowych smoczków...

ola_fasola - spokojnie, moja też miała takie dni że budziła się wcześnie, ale jej przeszło(mma nadzieję);-) A co do cycków i brzucha, to niestety tak to u nas kobiet jest, jak chcemy posiadać dzieci:-( No ale wierzę że trochę ćwiczeń i będziesz zadowolona:-):-) Ja wam powiem, że nie przejmuję się brzuchem i cellulitem na udach;-) Mam to w d..., bo co mi tam:-D:-D

agast - no co za lekarka:wściekła/y::wściekła/y: Kurcze czy oni się z księżyca biorą?:szok:

kasiulka - ten konkurs na razie nie aktualny:-(

A mi dzisiaj tak szybko dzień zleciał, pewnie dlatego że tak długo sobie pospaliśmy. Po południu przyszła znajoma i siedzieliśmy i gadaliśmy do wieczora, niuśka padła koło 7(nie wiem czy to dobrze) ale mało w dzień spała:-) Mama była w UM i zgłosiła zgubienie dowodu osobistego (powiedzieli jej że na policje to nie ma sensu tego zgłaszać). Potem babcia wpadła do nas i zabrała małą koło południa na spacer, to spokojnie zrobiłam obiad:-)

stella - ja cały czas mieszam, w dzień mała pije moje a w nocy i wieczorem MM:)

Ostatnia edycja:
Lencja - cóż za pech:-( najgorsze to jak jedziesz prawidłowo a tu jakiś buc cie stuknie:no:
koriander - a jaki ty masz piękny suwaczek, hohoho:happy::happy::happy:, fajne te jeździki:tak:

Ja już się zegnam, lecę obejrzeć z mężusiem filmik, ale wcześniej budyń nam zrobię, a co!:-D:-D
Dobranoc!

anecznik - Czasem ciągnie mnie , zwłaszcza że mąż pali ale walczę jak lwica:)
Lenka ja jeśli chodzi o pieczenie to rzadko ... Jak piekę to z przepisów W zasadzie to piec zaczęłam 2 lata temu na wigilie upiekłam i zrobiłam domki z pierników Chcecie zobaczyc? Może gdzies zdjecia wyszperam , bo jak zroiłam to całej rodzinie i znajomt\ym zdjecia wysyłałam taka dumna z siebie byłam:p
Zobacz załącznik 297888Zobacz załącznik 297889Zobacz załącznik 297890Zobacz załącznik 297891Zobacz załącznik 297892Zobacz załącznik 297894oto moje "dzieła"
szczęka i opadła z podziwu...Czy można zamówić na Święta takie cudo? Ile kosztuje z przesyłką?

Witajcie dziewczyny nie zdazylam was jeszcze podczytac bylismy dzisiaj na szczepieniu Michałek nawet nie zapłakał taki dzielny ten mój synek a oprócz tego waży 8275 i ma ok 69 cm ide troche was nadrobic

reklama
Do góry