reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dobra dziewczynki zmykam
bo dzieciaki już wstały a obiad jeszcze w lesie :)
postaram się zajrzeć później
miłego dnia

anecznik oj to juz by było za bardzo kombinowanie ;)
a dochody to tak jak emalia pisała nie większe niż 504 zl na osobe na miesiąc, brane pod uwage są dochody za poprzedni rok tj. 2009

Ostatnia edycja:
reklama
lena- ktory ty jestes rocznik??

ja jestem najmlodsza!! jest przewidywana jakas nagroda ?:D

jestem zla..zainwestowalam 4mc temu w zestaw do tipsow, i kurde zero zainteresowania, kazda chciala a teraz nic.. czlowiek chce zarobic a nawet nie ma jak..mam strone,ogloszenia ulotki sratatata i 5klijentek bylo...

kurde zebym miala auto .. na tej zakichanej wsi nic nie wypali.zaczne swinie hodowac.albo kroliki.albo cos

lena- ktory ty jestes rocznik??

ja jestem najmlodsza!! jest przewidywana jakas nagroda ?:D

jestem zla..zainwestowalam 4mc temu w zestaw do tipsow, i kurde zero zainteresowania, kazda chciala a teraz nic.. czlowiek chce zarobic a nawet nie ma jak..mam strone,ogloszenia ulotki sratatata i 5klijentek bylo...

kurde zebym miala auto .. na tej zakichanej wsi nic nie wypali.zaczne swinie hodowac.albo kroliki.albo cos

Nie wiem jak z królikami, ale ze świniami to nie taka prosta sprawa chodź słyszałam że to coraz bardziej opłacalny interes :-D Bez znaczenia na co się zdecydujesz to ja zamawiam pierwszą sztukę wieprzowinka z grilla pycha a mięso królika to już niebo w gębie :-D :-D

Nie wiem jak z królikami, ale ze świniami to nie taka prosta sprawa chodź słyszałam że to coraz bardziej opłacalny interes :-D Bez znaczenia na co się zdecydujesz to ja zamawiam pierwszą sztukę wieprzowinka z grilla pycha a mięso królika to już niebo w gębie :-D :-D
mam juz swiniaki szczerze mowiac , my przy nixh riobimy - kase biora tescie

O programie - Lovela

Jak wypełnicie to dostaniecie prezent :-)

eee dla mnie juz prezentu nie starczyło

A ja idę robić ruskie pierogi:) ale się nażrę :p:p:p:) a Pupa rośnie ale musze sobie odbić za wczorajsze ...

uwielbiam ruskie ale sama nie potrafie zrobić ...

Witam wszystkich!

nie mam ostatnio na nic czasu i w ogóle ochoty na cokolwiek tak wiec nic nie pisze i mało was czytam zeby nie smecic. Jestem ostatnio strasznie niewyspana, Klara odkad jest zmiana czasu budzi sie codziennie o 4 rano i koniec spania, placze jak nikt sie nią nie interesuje, nie podaje zabawek i nie gada do niej... próbowałam wieczorem ja przetrzymac dłuzej ale o 18 to ona jest juz strasznie spiaca i usypia w kazdej pozycji w sumie kłade ja spac tak samo jak przed zmiana czasu ahhh w dzien tez za bardzo nie ma ochoty spac jeju co za dziecko mi sie trafilo:angry: dodatkowo kaszki nie chce jesc w ogóle butli tez nie i cyca nie, pasuja jej tylko soczki i deserki. A ja sie odchudzam! bo humor mam zły przez swój wygląd !!!! ten wstretny obwisły po ciązy brzuch !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i te obrzydliwe cycki przez to mleko!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec dzis 4 dzien jak cwicze a6w. nie jest zle....daje to jakies efekty? agast chyba i emalia??? pamietam ze cwiczyłyście. I co???
Dziś mam dzien pracowity, ciagle sprzatam i coś robie oczywiscie w ramach odchudzania:-D wykąpałam nawet rano psa:-)
Przez weekend pewnie nic nie uda mi się napisać bo mój mąż ma wolny weekend i jeszcze na poniedziałek wziął sobie urlop...ahh

Dobra miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
A ja właśnie po zjedzeniu pizzy pycha była jednak własnej roboty jest najlepsza:-p
Ktoś pytał o:-p smoki do kaszki ja w zwykłym wygryzłamwiększą dziurke sprawdza się znakomicie:-D

reklama
Ola- a6w daje efekty i to widoczne! Ja niestety poległam na 33 dniu ale i tak widac roznice. A co do cyckow kochana to nie masz na co narzekać :):) Szczupła, drobna dziewczyna z dużym biustem- marzenie!!!

Wiecie co, znowu mi Jagody nie zaszczepili. Juz drugi raz mamy odroczenie. Pierwszy raz jak wg pani dr za malo przybrała (teraz w 10 dni przybrała 400g) a teraz w badaniu moczu wyszły leukocyty 5 a norma od 0-5 wrrrrr i jeszcze mowi do mnie no nie zaszczepie bo jeszcze sepsy dostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Za godzinke mąż wraca a ja wybywam na jakieś zakupki. Musze cos sobie kupic, moze jakies nowe dzinsy, smoczki dla Jadzi do kaszki, prezent dla chrzesnicy na urodzinki, prezent na imieniny dla meza itd... I moze jeszcze na solarium sie wyrobie:)

Ostatnia edycja:
Do góry