Cały dzień przeziewany
Chłopaki byli na piłce, Piotrek dostał dziś strój piłkarza i chodził cały dumny, ja też tym bardziej, że właśnie mecz oglądałam i KOLEJORZ dał czadu!!! :-) Swoją drogą polecam wszystkim mamom chłopców za jakiś czas te zajęcia-
www.socatots.pl Świetna sprawa !
katarzynajanicka- najwazniejsze, że pomimo spóźnienia lekarz Was przyjął i okazał się taki w porządku, przynajmniej wiesz za co zapłaciłaś... A do mnie byście na pewno trafili, bo ja dobrze tłumaczę :-) a droga smiesznie prosta, od Torunia caaaaały czas prosto do celu :-)
avena na Igusi bluzeczka jeszcze piekniejsza
Igunia cudna, ma taką słodką bródkę, a co do Ciebie to uważam za niesprawiedliwe, że ja tak nie wyglądam :-(;-)
Agi78- hehe, uśmiałam się z siebie, bo wyłapałam wzrokowo od razu w Twoim poście słowo "płytki" i zdążyłam się zdenerwować :-), a tam "płytki sen" :-) Ufffff :-)
Milka- myślę, że ta bluza się znajdzie, ktoś pewnie zabrał przez przypadek. Piotrek dwa razy przyszedł do domu w obcym ciuchu jak go znajomi odbierali, niby wie co jego a co nie, ale widać było mu wszystko jedno
Zdec- nieee, ja napisałam (chyba), że Małgosia nosi takie od 7kg i, że to jest drugi, albo trzeci rozmiar Huggisów... Ale te z Rossmana też na pewno fajne...
izia,koniczynka-trzymam kciuki jutro
na razie, spróbuję jeszcze fotki Wam puścić...
edit... no to się chwalę:
Kot specjalnie dla
Lencji:
Zobacz załącznik 297845
pulpecik specjalnie dla
Kreatorki:
Zobacz załącznik 297846
i jeszcze brat piłkarz
Zobacz załącznik 297847
i zbiorowe zdjęcie wszystkich moich Najukochańszych :-)
Zobacz załącznik 297848
Dobranoc :-)