reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

avena moja tez jakis paraliz na widok aparatu, normalnie jak zahipnotyzowana sie wpatruje
Kajdusia serek Old Amsterdam ciesze sie ze smakowal. Fajnie ze Piotrus tak sie Gosiaczkiem zajmuje :)
Perfecta ty wklejaj te przepisy koniecznie na osobnym watku (Gotowanie) bo tutaj gina a szkoda!

milej nocki!

reklama
kasia - super że ten chirurg taki kompetentny i że gadał po ludzku i rozwiał Wasze wątpliwosci:)
Lenka - my ze szczepieniem spóznieni bylismy strasznie długo i nic się nie stało , więc nie martw się 3 tygodnie to nie dużo
Avena - Super laski z Was !
Milka - super facet ten Twój Olafek dzielny jak przystało na prawdziwego mężczyznę!
ewelinka - no kurcze jednak facet jak chce to potrafi:)
izia - nie duś dzieci:):):) i powodzenia jutro na szczepieniu
zdec - życzę przespanej nocki , fajnie że spacerowa pogoda we Wrocku , u nas padało przez cały dzień:(
emalia - super że zakupy udane i gratulacje dla Jaśka ze tak ładnie załapał kaszkę

Idę pooglądac z mym Panem i Władcą film o szybko jeżdżących samochodach w Tokio a potem to chyba padnę na pyszczek , z tego dzisiejszego nic nierobienia aż się zmęczyłam. Napisałam się przepisów na bb aż mi się odechciało robić obiad , więc zjedliśmy sobie kanapeczki z pastą z tuńczyka i białego sera:)
Życzę Wszystkim Mamusiom przespanej nocki
edit: koliander - Jutro się tym zajmę:)
koniczynka- Powodzenia na szczepieniu jutro!

Ostatnia edycja:
dobra dziewczynki spadam jutro ciężki dzień mamy szczepienie ciekawe ile waży moje szczęście
My jutro też na szczepienie brrr Mam nadzieję, że nie będzie wieczornego krzyku, jak po poprzednich szczepieniach, bo mi się wtedy serce kroiło :-(
laski mam taką książkę w co się bawic z niemowlakiem i tam pisali, że dziecko uwielbia patrzec na banki mydlane, dziś jakfifi w łączył syrene to w końcu zaczęłamu mu te banki puszczać i dopóki bańki latały to nie płakał :)
Od jakiegoś czasu ciągle myślę, żeby kupić sprzęt do puszczania baniek i się jakoś zebrać nie mogę :no:
Ale dobrze trafiłaś z lekarzem! Spóźnienie wybaczył i jeszcze maluch zbadany od stóp do głów :tak:Ale mało sobie nie policzył, jednak najważniejsze, że zabieg na NFZ. Moim zdaniem lepiej, że Fifi będzie miał od razu wszystko robione, bo się tylko raz pomęczy. Dzieci gorzej znoszą kolejne zabiegi, bo już wiedzą, co je czeka, a za pierwszym razem tego strachu jeszcze nie ma.
Współczuję stresującej podróży! Szukaj już GPS na święta :tak:
Dal odmiany dzis szczepilam Olafa chlopak przed nim byl trzymany na sile przez 2 osoby i prawie sie kladl na podloge Olaf to widzial.... ja bym na jego miejscu od razu zwiala , przytulilam go na to klucie i nawet nie wiedzialam kiedy bylo po on nawet nie drgnal . Jestem z niego mega dumna taka reklama a on zero stresu.
Zuch chłopak :tak:
avena proszę, proszę jakie laseczki z mamusi i córeczki:-)

Emilka dziś strasznie dużo spała, teraz też śpi i co jakiś czas popłakuje przez sen, czuję, że noc będzie ciężka :no:
Czy któraś z was zamawiała sobie do depilacji pastę cukrową z allegro? Koleżanka chodzi do salonu kosmetycznego na taką depilację i sobie ją chwali bardziej od wosku. Jednak ostatnio babka jej źle zrobiła (koleżance aż się krwiak na udzie zrobił:wściekła/y:) i powstał pomysł, że sobie kupimy tę pastę z allegro i same zrobimy depilację. Próbowałyście sobie robić same taką depilację? Jak efekty?

Gdyby któraś z Was chciała pomóc koleżance z forum:

"Witajcie. Mamy kolejny pomysł na konkurs z nagrodą dla Ani:) Portal PolskiMechanik zorganizował konkurs, w którym jedna osoba poleca znajomym ich stronę, a oni loguja się, podając przy tym nick tej właśnie osoby. Użytkownik, który zaprosi największą liczbę osób do zalogowania się, wygrywa nawigację gps lub aparat cyfrowy lub inne nagrody. Konto Ani to to, z nickiem DobraWróżka.
Logujemy się tutaj Rejestracja dla nowych użytkowników | PolskiMechanik.pl a w polu login znajomego wpisujemy DobraWróżka. Dzięki temu będą się zbierać punkty na tym koncie. Może nagroda nie jest tak okazała jak w konkursie VOXa, ale zawsze można ją spieniężyć i w gotówce przekazać:) Myślę, że warto:) Logujcie się!:)"

I link do wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index80.html

Ostatnia edycja:
Witam:)

Dziękuję za trzymanie kciuków!!!
Jakoś przeżylam ten pierwszy dyżur. Odzwyczaiłam się od pracy i dlatego ciężko było, sporo zmian i czułam się tak jakbym do zupełnie nowego miejsca szła.
Karolina z tatusiem szczęśliwa, wogóle się nie przejęła że mamy niema. A ja cały czas tylko myślałam co robi, czy aby je.

Wybaczcie że tak skrótowo ale jestem zmęczona i marzę tylko o podusi i kołderce:)

Cały dzień przeziewany :baffled:

Chłopaki byli na piłce, Piotrek dostał dziś strój piłkarza i chodził cały dumny, ja też tym bardziej, że właśnie mecz oglądałam i KOLEJORZ dał czadu!!! :-) Swoją drogą polecam wszystkim mamom chłopców za jakiś czas te zajęcia- www.socatots.pl :tak: Świetna sprawa !
katarzynajanicka- najwazniejsze, że pomimo spóźnienia lekarz Was przyjął i okazał się taki w porządku, przynajmniej wiesz za co zapłaciłaś... A do mnie byście na pewno trafili, bo ja dobrze tłumaczę :-) a droga smiesznie prosta, od Torunia caaaaały czas prosto do celu :-)
avena na Igusi bluzeczka jeszcze piekniejsza :tak:Igunia cudna, ma taką słodką bródkę, a co do Ciebie to uważam za niesprawiedliwe, że ja tak nie wyglądam :-(;-)
Agi78- hehe, uśmiałam się z siebie, bo wyłapałam wzrokowo od razu w Twoim poście słowo "płytki" i zdążyłam się zdenerwować :-), a tam "płytki sen" :-) Ufffff :-)
Milka- myślę, że ta bluza się znajdzie, ktoś pewnie zabrał przez przypadek. Piotrek dwa razy przyszedł do domu w obcym ciuchu jak go znajomi odbierali, niby wie co jego a co nie, ale widać było mu wszystko jedno :-D
Zdec- nieee, ja napisałam (chyba), że Małgosia nosi takie od 7kg i, że to jest drugi, albo trzeci rozmiar Huggisów... Ale te z Rossmana też na pewno fajne...
izia,koniczynka-trzymam kciuki jutro

na razie, spróbuję jeszcze fotki Wam puścić...

edit... no to się chwalę:
Kot specjalnie dla Lencji:
Zobacz załącznik 297845
pulpecik specjalnie dla Kreatorki:
Zobacz załącznik 297846
i jeszcze brat piłkarz
Zobacz załącznik 297847
i zbiorowe zdjęcie wszystkich moich Najukochańszych :-)
Zobacz załącznik 297848

Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Katarzynajanicka super że trafiłaś wreszcie na mądrego i dobrego lekarza.Mam nadzieje że nie będzie potrzeby robić 3 zabiegów w jednym. U mnie w rodzinie wszyscy mają krótkie wiezadełko i nikt nie ma problemów z wymową tak więc ja moim dzieciakom póki co nic z tym nie będe robić. A co do facetów to oni tak mają. Ja też parę razy dostałam opieprz że on źle pojechał bo gadałam coś do niego heh. Ale ostatnio miał do mnie pretensje że ze mną rozmawia przez telefon jak jedzie autem. Szkoda tylko że to on zadzwonił :D

Avena super laska z Ciebie, a malutka ma super bluzeczke ;))

kpi23 i co ? Ja malutka? Mam nadzieje że się nie obudziła. Ale ludzie są dziwni i mają baaardzo dziwne pomysły.

Milka26 dzielny Olaf ;) gratulacje. A co do bluzy to pewnie się znajdzie. Powodzenia w szukaniu ;)

Zdec i jak tam nocka u Ciebie? Lepiej Ci małą spała? :)

Iza_tcz i konniczynka powodzenia dzisiaj na szczepieniu. Zero łez i dużo uśmiechu :)

Konniczynka ja niestety nie pomoge z depilacja. Tradycyjnie używam pianki i golarki ;)

EWA1981 super że w pracy nie było tak źle. A po tych paru miesiącach na pewno jakieś zmiany zaszły. Ja wróce do pracy po 2 latach. To dopiero masakra będzie.

Kajdusia super że Piotruś dostał swój strój. Teraz z niego prawdziwy piłkarz :) a chłopaki super i ten najmniejszy i ten średni i kot też :))

Dziś pierwsza?
No u mnie nocka jak zwykle beznadziejna. Olek budzi się co 1h, już nie wiem co mam robić. Może on się serio nie najada? I może musze całkiem przejść na butelke żeby się wyspać? Teraz chłopaki są jeszcze w łóżeczkach a ja pije kawe ale zaraz musze ich przebrać i dać sniadanie. Później biore starszego a młodszego zostawiam z babcią i butelką zobaczymy czy sobie poradzi.
Jutro i w niedziele wesele więc nie piszcie za dużo bo kiedy ja Was potem nadrobie ;)

Teraz czekam na Was ;)

reklama
Do góry