reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Gosiagro - co do tego "drugiego becikowego"... nie tylko pracodawcy, pracujący też mogą się ubiegać ale zarobki w tym przypadku naszych mężów nie mogą przekraczać jakieś 500zł... a pracodawcy jeśli mieli stratę dwa lata do tyłu to im się należy, ale w każdym mieście jest inaczej, więc proponuję udać się do MOPS i dowiedzieć, czasami warto się coś więcej dowiedzieć... w naszym przypadku mamy 1000zł ekstra! Męża mama pracuję w opiece i ona się dowiedziała od znajomej o tym zasiłku :)

Kasiu dziękuje za informacje:tak: o tym becikowym jeżeli dochód jest niski słyszałam, a straty maż nie wykazuje, mimo wszystko dzięki

reklama
Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla Poli i Dominika:-)

Alusia może rzeczywiście Ci się nie najada. Ja miałam tak samo, pobudka co 1,5h-2h, teraz dostaje flachę dwa razy w nocy:-)

Dzisiaj moja mała przebija samą siebie, jak nigdy matka się wyspała:-)
Najpierw przed snem kacha - 150ml, poszła spać 0 20( w dzień spała mało, że z 3h) ok 1 mleko - 150ml, ok. 4 mleko -120ml, potem o 6:30 ona niby że chce wstawać, pobawiła się 0,5h, dostała 150ml kaszy i poszła dalej spać:szok::szok: Więc matka też, jest godzina 9:30, a moje dziecko dalej śpi:szok::szok: I matka jak nigdy się wyspała:-):-) Także już wiem że dzisiaj będzie dobry dzień:-p

pulpecik specjalnie dla Kreatorki:
Zobacz załącznik 297846
i jeszcze brat piłkarz
Zobacz załącznik 297847
i zbiorowe zdjęcie wszystkich moich Najukochańszych :-)
Zobacz załącznik 297848

Dobranoc :-)
Śliczny bąbelek!!! To ja poproszę jeszcze coś specjalnie dla mnie:-):-D
Głosik po wielu próbach dodania wkońcu dodany:tak::tak::tak::tak:(nie wiem czemu mino dobrego wpisywania liter kod nie wchodził)

Hej mamusie.Przepraszam ale nie nadrobię Was:-:)zawstydzona/y:

U nas zimno i wogóle.Okazuje się że w nocy ogrzewanie wyłączają!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y:
No i na efekty długo nie trzeba czekać bo Kacper odkrył się w nocy i wczoraj miał problemy z mówieniem bo mu głos ucinało a dzisiaj kaszle!!!
Powiedziałam mężowi że ma zadzwonić w tej sprawie do WAM-u bo to szczyt wszystkiego!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wogóle u mnie wieje,jakby głowę chciało wyrwać i z dzisiejszego spaceru nici bo poprostu jest strasznie!!! Wczoraj znowu cały dzień padało....

Po wczorajszym czopku był spokój z ząbkami Alanka. Ale dzisiaj znowu marudny troszkę,ale przecież nie mogę go cały czas "faszerować"przeciwbólowym:-:)-:)-(

katarzynajanicki to miłego dnia życzę w pracy:)(o ile można)
Ale jak tak patrzę na Twój suwaczek, to oni ci jakoś źle nie policzyli tego macierzyńskiego? Jakiś strasznie krótki?

Gdyby któraś z Was chciała pomóc koleżance z forum:

"Witajcie. Mamy kolejny pomysł na konkurs z nagrodą dla Ani:) Portal PolskiMechanik zorganizował konkurs, w którym jedna osoba poleca znajomym ich stronę, a oni loguja się, podając przy tym nick tej właśnie osoby. Użytkownik, który zaprosi największą liczbę osób do zalogowania się, wygrywa nawigację gps lub aparat cyfrowy lub inne nagrody. Konto Ani to to, z nickiem DobraWróżka.
Logujemy się tutaj Rejestracja dla nowych użytkowników | PolskiMechanik.pl a w polu login znajomego wpisujemy DobraWróżka. Dzięki temu będą się zbierać punkty na tym koncie. Może nagroda nie jest tak okazała jak w konkursie VOXa, ale zawsze można ją spieniężyć i w gotówce przekazać:) Myślę, że warto:) Logujcie się!:)"

I link do wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index80.html

już się zalogowałam;-) trzeba sobie pomagać;-)
katarzynajanicka- trzymam kciuki aby obyło się bez zabiegu
kajdusia- super foto
emalia- super zakupy no i zagłosowane
zdec- super że nocka lepsza;-)

u nas noc też ok. jedzonko 19, 20 spanko, jedzonko 3.45, bobudka 8, jedzonko 8.30 i znów spanko;-) a ja teraz mam czas na bb;-)

reklama
Dzisiaj moja mała przebija samą siebie, jak nigdy matka się wyspała:-)
Najpierw przed snem kacha - 150ml, poszła spać 0 20( w dzień spała mało, że z 3h) ok 1 mleko - 150ml, ok. 4 mleko -120ml, potem o 6:30 ona niby że chce wstawać, pobawiła się 0,5h, dostała 150ml kaszy i poszła dalej spać:szok::szok: Więc matka też, jest godzina 9:30, a moje dziecko dalej śpi:szok::szok: I matka jak nigdy się wyspała:-):-) Także już wiem że dzisiaj będzie dobry dzień:-p

super, to mama będzie miała dzisiaj powera:-D:-D

Rzeczywiscie późno Cie mama urodziła, moje mama w wieku 45 lat miała już 25 letnią córkę, czytaj mnie:-D:-D, teraz ma 48 lat, więc jeszcze młoda laska z niej:-D chociaż z ta laska to przesadziłam:-p

Do góry